Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
olia o.s. έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω,πόσο χρόνο χρειάζεται για; Να συμπληρωθεί η αίτηση;

μέρες, ώρες, λεπτά, πόσο περίπου;

Εμενα οι αιτησεις, Μου πηραν 1.5 ωρα και για τους 3 Κλαδους.
ναυτικό τι δηλωσες Λευτέρη
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kostas3 »

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση αλλά στα αθλήματα θα μας καλέσουν όλους ή αυτούς με τα περισσότερα μόρια πως πάει ; Για στρατό ξηράς λέω
xaderfos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από xaderfos »

Kostas3 έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση αλλά στα αθλήματα θα μας καλέσουν όλους ή αυτούς με τα περισσότερα μόρια πως πάει ; Για στρατό ξηράς λέω
3000 άτομα

xaderfos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από xaderfos »

Zwgrafiotis13 έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση παρακαλω μπορει να ειναι και λιγο χαζη... Εκανα την αιτηση για Στρατο Ξηρας Ειδικες δυναμεις Πολυβολητης...

λοιπον ημουν Κυπρο 35ΜΚ (πληρωνομουν) και μ εδωσαν ενα χαρτι το οποιο λεει : Βεβαιβωση εργασιακης εμπειριας οπλιτων θητειας απο το ΥΠ. ΕΘ. Α

το ανεβασα στην προυπηρεσια εργοδοτη. Ειναι λαθος ε;(λεει οτι παρειχα φυλαξη ευπ. Εγκαταστασεων κ περιωχον ταδε μερες)

επισης στο βεβαιωση ΓΕΣ ανεβασα την Βεβαιωση απο το γενικο επιτελειο στρατου που λεει που υπηρετισσα και που απολυθηκα ειδικοτητα κλπ... Ειναι λαθος αυτα; Αν ναι υπαρχει λογος απορριψεις; Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολους!

Την βεβαίωση του ΓΕΣ την έβαλα και εγώ για την ίδια ειδικότητα νομίζω θέλει φωτό αντίγραφο

Άβαταρ μέλους
troupakhs
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από troupakhs »

Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση SOS συμπληρώνω την αίτηση, ειμαι ΟΒΑ εκεί που μου λέει να συμπληρώσω στοιχεία εφεδρου, βάζω αυτά που είχα σαν φαντάρος;
dimitric
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dimitric »

Καλημέρα κύριοι.Πρώτο μήνυμα για μένα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Στο 2ο βήμα υποβολής δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική φόρμα, το "κουμπί" για τη μεταφόρτωση των συνημμένων δικαιολογητικών γίνεται ξεχωριστά για το καθένα (ένα-ένα) ή αφού τα συνάψεις αυτά που θέλεις η μεταφόρτωση γίνεται μία και έξω για όλα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

dimitric
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dimitric »

Ερώτηση με παράδειγμα :

Υποψήφιος ΕΠΟΠ έχει δικαίωμα υποβολής μία και μόνο μίας προτίμησης.

Δηλώνει πχ τεχνίτης τροχοφόρων οχημάτων (ΤΤΟ) στις ΔΒ και οι θέσεις είναι πέντε (5).

Μετά από αξιολόγηση των μορίων "τερματίζει" έκτος (6ος).

Φυσικά και απορρίπτεται λόγω λιγότερων μορίων.

Τα μόρια του είναι όμως καλύτερα από τους οκτώ (8) των ΤΤΟ στα ΤΘ.

Οι αντίστοιχες οκτώ (8) θέσεις των ΤΤΟ στα ΤΘ όμως δεν είναι κενές.

Έστω ο υποψήφιος ΤΤΟ των ΔΒ των πέντε (5) θέσεων, είναι καλύτερος σε μόρια από τούς ΤΤΟ των ΤΘ,-αλλά δεν το επέλεξε- Βγαίνει "εκτός";

Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Ερώτηση για επιβεβαίωση. Οι υπόλοιπες υγειονομικές εξετάσεις Παθολόγο, ψυχολόγο, δερματολόγο κτλ. Θα γίνουν μετά; Δηλαδή θα μας τα κάνουν αυτοί; Άμα περάσουμε; Επιτύχουν ή επιλαχών; Διάβασα την προκήρυξη πολλές φορές και αυτό κατάλαβα ότι θα γίνουν μετά οι υπόλοιπες εξετάσεις. Έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές του πίνακα Α. Ευχαριστώ κομάντα!
babisr21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από babisr21 »

Παιδιά ερώτηση για το ποινικό μητρώο το βρίσκουν αυτεπάγγελτα?
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

xaderfos έγραψε:
Zwgrafiotis13 έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση παρακαλω μπορει να ειναι και λιγο χαζη... Εκανα την αιτηση για Στρατο Ξηρας Ειδικες δυναμεις Πολυβολητης...

λοιπον ημουν Κυπρο 35ΜΚ (πληρωνομουν) και μ εδωσαν ενα χαρτι το οποιο λεει : Βεβαιβωση εργασιακης εμπειριας οπλιτων θητειας απο το ΥΠ. ΕΘ. Α

το ανεβασα στην προυπηρεσια εργοδοτη. Ειναι λαθος ε;(λεει οτι παρειχα φυλαξη ευπ. Εγκαταστασεων κ περιωχον ταδε μερες)

επισης στο βεβαιωση ΓΕΣ ανεβασα την Βεβαιωση απο το γενικο επιτελειο στρατου που λεει που υπηρετισσα και που απολυθηκα ειδικοτητα κλπ... Ειναι λαθος αυτα; Αν ναι υπαρχει λογος απορριψεις; Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολους!

Την βεβαίωση του ΓΕΣ την έβαλα και εγώ για την ίδια ειδικότητα νομίζω θέλει φωτό αντίγραφο

δηλαδή ανεβασατε την βεβαιωση που μας εδωσαν όταν απολυθήκαμε; είναι λαθος

βεβαιωση από τον εργοδοτη που δουλευες θελει πχ δουλευες μαγειρας και δηλωσεις για μαγειρας θα παρεις τα μορια προυπηρεσιας μαζι με χαρτι από τον εφκα με τα ενσημα

olia o.s.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ποδηλασία
Επάγγελμα: chef

Δημοσίευση από olia o.s. »

Έγινε φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι σε όλους, καλή επιτυχία και υπομονή!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Kolopsaro21 έγραψε:Ερώτηση για επιβεβαίωση. Οι υπόλοιπες υγειονομικές εξετάσεις Παθολόγο, ψυχολόγο, δερματολόγο κτλ. Θα γίνουν μετά; Δηλαδή θα μας τα κάνουν αυτοί; Άμα περάσουμε; Επιτύχουν ή επιλαχών; Διάβασα την προκήρυξη πολλές φορές και αυτό κατάλαβα ότι θα γίνουν μετά οι υπόλοιπες εξετάσεις. Έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές του πίνακα Α. Ευχαριστώ κομάντα!

Ακριβως ετσι, θα γινουν μετα οι εξετασεις αυτες στις ΠΚΕ απο δικους τους γιατρους !

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

xaderfos έγραψε:
Kostas3 έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση αλλά στα αθλήματα θα μας καλέσουν όλους ή αυτούς με τα περισσότερα μόρια πως πάει ; Για στρατό ξηράς λέω
3000 άτομα

3000 αλλά όχι ότι να ναι άτομα πχ η ειδικότητα ΤΧ 9358 ζητάει 6 άτομα επομένως θα φωνάξει 18 άτομα εκεί τους τριπλάσιούς κάθε ειδικότητας

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

dimitric έγραψε:Ερώτηση με παράδειγμα :

Υποψήφιος ΕΠΟΠ έχει δικαίωμα υποβολής μία και μόνο μίας προτίμησης.

Δηλώνει πχ τεχνίτης τροχοφόρων οχημάτων (ΤΤΟ) στις ΔΒ και οι θέσεις είναι πέντε (5).

Μετά από αξιολόγηση των μορίων "τερματίζει" έκτος (6ος).

Φυσικά και απορρίπτεται λόγω λιγότερων μορίων.

Τα μόρια του είναι όμως καλύτερα από τους οκτώ (8) των ΤΤΟ στα ΤΘ.

Οι αντίστοιχες οκτώ (8) θέσεις των ΤΤΟ στα ΤΘ όμως δεν είναι κενές.

Έστω ο υποψήφιος ΤΤΟ των ΔΒ των πέντε (5) θέσεων, είναι καλύτερος σε μόρια από τούς ΤΤΟ των ΤΘ,-αλλά δεν το επέλεξε- Βγαίνει "εκτός";

ΝΑΙ εκτός αλλά είσαι επιλαχόν

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kolopsaro21 έγραψε:Ερώτηση για επιβεβαίωση. Οι υπόλοιπες υγειονομικές εξετάσεις Παθολόγο, ψυχολόγο, δερματολόγο κτλ. Θα γίνουν μετά; Δηλαδή θα μας τα κάνουν αυτοί; Άμα περάσουμε; Επιτύχουν ή επιλαχών; Διάβασα την προκήρυξη πολλές φορές και αυτό κατάλαβα ότι θα γίνουν μετά οι υπόλοιπες εξετάσεις. Έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές του πίνακα Α. Ευχαριστώ κομάντα!

διάβασε το υπόδειγμα της καρτέλας υγειονομικών και θα απαντήσεις μόνος σου μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης