Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Μονο για διπλωμα μοτοσυκλετας δινουν μερικοι οι οποιοι εχουν κανει εδω και πολυ καιρο τα χαρτια τους. Εγω κατεθεσα χαρτια για να βγαλω διπλωμα φορτηγου τελος Ιουνιου και ακομα δεν εχει βγει ουτε η καρτελα, φανταστειτε τι γινεται. Και ετσι δε προλαβα να βγαλω αλλα 100 μορια!

Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Απο γνωστα μου ατομα , κοπελες με αρκετα μορια που ηταν 1,69 δεν τους χαρισαν κανενα ποντο και τις εγραψαν 1,69. Οποτε αυτες βγαινουν κατευθειαν απο το διαγωνισμο.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά για τ δίπλωμα δεν υσχιει πριν κατι μερες πηρα τ απεριόριστο έδωσα στο Χολαργό
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Ναι για τις μηχανες γινονται εξετασεις, για γ κατηγοριας αργουν! Θανο ποσο καιρο περιμενες μεχρι να δωσεις απο τοτε που τελειωσες τα μαθηματα;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Κανονικά είναι και αυγουστος 40 μέρες 50 Τώρα εγω έδωσα 40 εύρο Και το πήρα στην 2 βδομαδα
Nickpap91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nickpap91 »

Καλημέρα παιδιά!! Ακούγεται για πολλές γυναίκες πως δηλωνουν συμμετοχη αλλά εδω μεσα είναι μετρημένες στα δάχτυλα..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ανάλογος τα τμήματα παιδιά. πχ στη Λάρισα είναι από το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ για αιτήσεις κ τα σκ!!! Όσο για τα διπλώματα σε μεγάλες πόλης έχουν θέμα διότι περιμένουν πολλά άτομα στην αναμονή κ πάει με προτεραιότητα!!! οσο για τις γυναίκες αυτό π έχω ακούσει κ έχω μάθει είναι ότι ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα περισσότερες γυναίκες έκαναν αιτήσεις παρά άντρες!! Θα δείξει καλή επιτυχία κ Καλημέρα σας!
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Επίσης ακούγεται ότι η βάση θα ανέβει αρκετά Εικόνα

Ας είναι... Εγώ πιστεύω ότι θα κόψουν αρκετές... Φαντάζεσαι το μεγαλύτερο μέρος να είναι γυναίκες επιτυχών ;

Θα τραβάνε τα μαλλιά τους και οι ίδιοι.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Μας συμφερει μεσα στις αιτησεις να υπαρχουν πολλες γυναικες, διοτι κοβονται στα αθληματα! Παντως για Γ κατηγοριας πολλοι δε προλαβαν διοτι αργουν. Εγω εχω καταθεσει εδω και 2 μηνες τα χαρτια και ακομαπαμε δε βγηκε ουτε η καρτελα για να δωσω σηματα, φανταστειτε τι γινεται. Για Αθηνα μιλαω!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Στη Θεσ/νίκη έχουν παγώσει τα πάντα ακόμη και για δίπλωμα αυτοκινήτου.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Καλημέρα σε μεγάλο Δήμο Θεσσαλονίκης 140 αιτήσεις μέχρι τωρα
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Player7 έγραψε:Μας συμφερει μεσα στις αιτησεις να υπαρχουν πολλες γυναικες, διοτι κοβονται στα αθληματα!Παντως για Γ κατηγοριας πολλοι δε προλαβαν διοτι αργουν. Εγω εχω καταθεσει εδω και 2 μηνες τα χαρτια και ακομαπαμε δε βγηκε ουτε η καρτελα για να δωσω σηματα, φανταστειτε τι γινεται. Για Αθηνα μιλαω!

Δεν είναι απαραίτητο αυτό, ότι γυναίκες ξέρω που έχουν κάνει αίτηση (και οκ έχουν και αξιώσεις να μπουν από άποψη μορίων) και ασχολούνται με τον αθλητισμό και ήδη κάνουν προετοιμασία. Η μια ειδικά είναι αθλήτρια στίβου, κάνει βάρη χρόνια και ξέρω γω εμένα στο τρέξιμο έστω θα με έκανε σκόνη... Δεν μπορώ να φανταστώ δηλαδή υποψήφια που θα είναι μέσα από μόρια και δε θα πάει επαρκώς προετοιμασμένη για τις ΠΚΕ, και ντάξει, όσο αυστηροί και να είναι, αν είσαι μέσα στους χρόνους και στα όρια, δεν γίνεται να σε κόψουν.

(ΥΓ: Συμφέρει και για άλλους λόγους Εικόνα )
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Anastasios123 Δυστυχώς πήγε ο πατέρας μου στο ληξιαρχείο και δεν φαίνεται το 3ο τέκνο. Είχε γίνει στην Γερμανία και θέλει επικοινωνία με το προξενείο εκεί ώστε να το καταχωρησουν στο γενικό ληξιαρχείο της Αθήνας και μετά αυτοί να το καταχωρησουν στην πόλη μας εδώ. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δηλώσω ότι υπάρχει 3τεκνο και την περίπτωση όπως έχει και να το ψάξει αυτεπαγγελτα η αστυνομια;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Στη δικο μου Α. Τ σε περιοχη των νοτιων προαστιων της Αθηνας, μεχρι χτες ειχαν γινει 27 αιτησεις, σε 30.000 πληθυσμο!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Δυστυχώς ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΦΥΡΑ !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες