Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι διπλασιάστηκαν οι αιτήσεις παιδιά όπως και ήταν αναμενόμενο αφού μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαμε ούτε καν 10 χιλιάδες αιτήσεις.. πλέον όπως έμαθα από 3 τμήματα (2 Αττικής +1 επαρχία) αυτοί που τρέχουν τώρα να κάνουν τα χαρτιά τους δεν έχουν πολλά μόρια αλλά στους 100 εχει και 2-3 με μόρια πάνω απο 2300( βάζω αυτόν τον αριθμό γιατί εκεί ήταν η βάση στην προκήρυξη του 11)... Πλέον διοικητής αστυνομίας είπε στον πατέρα μου ότι σύντομα θα ξέρουμε το πλήθος αιτήσεων.. Υπάρχει περιπτώσει να υπάρχει και μια μικρή καθυστέρηση στα αποτελέσματα μιας βδομάδας.. Πάντως λίγο πάνω λίγο κάτω στις 20 χιλιάδες αιτήσεις θα είναι γιατί και από τα 3 τμήματα δεν διαφέρουν πολύ οι αιτήσεις με του 11... Δηλαδή σε 2 τμήματα που ξέρω το αρχείο του 11 έλεγε 73 αιτήσεις τώρα λέει 68.. σίγουρα μέχρι την Δευτέρα θα γίνουν 80 οπότε βλέπουμε μια μικρή αύξηση.. Αυτά έχω να πω και το θέμα των βάσεων λογικό είναι να αυξήσει λόγο τριτεκνων.. τώρα κατά πόσο κανένας δεν ξέρει..
Βάση 2500 το πολύ με 2600 ναι παιδιά γίνεται χαμός από και αρκετά άτομα με ίδια μόρια το πολύ άμα πέσω έξω που δεν νομίζω να πάει 2400 κάτι κρατήστε το
Μακάρι οπιοι είμαστε εδώ μέσα να περάσουμε
- Billysapo
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Μακαρι να είναι η βάση 2300 αλλά δυσκολο αδέρφια μ όλοι μέσα στην προθεσμία πήγαν βγάλανε διπλώματα γιατί μπορούν να καταθέσουν την βεβαίωση από του υπουργείο κάνοντας και μια υπεύθυνη δήλωση!!!
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Μάγκες λίγο υπομονή, μας έχει φάει το άγχος..
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε!!
Μας εύχομαι καλή επιτυχία και να τα πουμε μέσα στην σχολή.. Όσο για τα παιδιά που βοηθάνε θα ήταν χαρά μου να τα γνωρίσω με το καλό όταν έρθει η ώρα..
2510 Α και δεν μπορώ να κοιμηθώ!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε!!
Μας εύχομαι καλή επιτυχία και να τα πουμε μέσα στην σχολή.. Όσο για τα παιδιά που βοηθάνε θα ήταν χαρά μου να τα γνωρίσω με το καλό όταν έρθει η ώρα..
2510 Α και δεν μπορώ να κοιμηθώ!!
Π. Φ 344
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Billysapo έγραψε:Μακαρι να είναι η βάση 2300 αλλά δυσκολο αδέρφια μ όλοι μέσα στην προθεσμία πήγαν βγάλανε διπλώματα γιατί μπορούν να καταθέσουν την βεβαίωση από του υπουργείο κάνοντας και μια υπεύθυνη δήλωση!!!
Αδελφέ ήρεμα.
Επειδή το έψαξα, δεν υπάρχει καμία εξεταστική αυτήν την περίοδο. Δεν μπορεί να βγάλει κανείς τίποτα απολύτως..
Π. Φ 344
Για να μην μου απανταει κανεις, μαλλον δεν εχω ελπιδες.. :-( Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι και καλη δυναμη!
Πήγα κι εγώ απ'τα άγρια χαράματα σήμερα και λέει ο σκοπός πως ο άνθρωπος που ασχολείται με την Προκήρυξη έρχεται στις 7 το απόγευμα.
Ελπίζω να μη με τρόλλαρε !
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Spyros D. έγραψε:Πήγα κι εγώ απ'τα άγρια χαράματα σήμερα και λέει ο σκοπός πως ο άνθρωπος που ασχολείται με την Προκήρυξη έρχεται στις 7 το απόγευμα.
Περίεργο μου ακούγεται, αλλά επειδή είναι συγκεκριμένος αξιωματικός που ασχολείται σε κάθε τμήμα, ίσως σήμερα έρθει απόγευμα
Π. Φ 344
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Καλημέρα παιδιά. Ο υπεύθυνος που παραλαμβάνει τις αιτήσεις των υποψηφίων είναι εκεί από το πρωί..
Καλημερα, με 2830 στην Α κατηγορια εχω ελπιδες; Μπορει να φαινεται κουλο αυτο που ρωταω αλλα εχω αγχος οσο πλησιαζουν οι μερες!
Παιδιά Καλημέρα, έκανα σήμερα τα χαρτιά μου στην Α κατηγορία με 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. Τα μόρια τα υπολογίζω 2440 τα υπολογίζω σωστά; Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος;
-
- Αρχιλοχίας
Δεν υπάρχει απόγευμα, μόνο πρωί και κάθε ημέρα μέχρι τις 15.00 ώρα στέλνονται όλες οι αιτήσεις της ημέρας στο Αρχηγείο με ειδικό Αγγελιοφορο..express Είναι Διαταγή του Αρχηγείου..
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Εγώ την αίτηση πάντως την έκανα απόγευμα στις 6μμ καθώς είχα πάει το πρωί και γινόταν χαμός, ίσως λόγω φόρτου κάποια τμήματα να δέχονται αιτήσεις και απογεύματα.
-
- Αρχιλοχίας
Υπάρχει Διαταγή να ληφθούν ανυπερθετως όλες οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων αιτούντων, χωρίς κωλυσιεργία. Αν υπάρχει συνωστισμός δουλεύουν και αργά μετά το μεσημέρι, για να εξυπηρετηθούν άπαντες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης