Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gina1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Gina1 »

Καλησπέρα παιδιά Είμαι καινούρια σχετικά στο φόρουμ

Μια απορία σχετικά με την αίτηση έκανα και στα 3 σώματα αλλά καταλάθος μπήκε το ΑΜΚΑ του αδελφού μου γνωρίζει κάποιος τα τηλέφωνα να ρωτήσω γιατί τα ψάχνω, είναι λόγος ακύρωσης αυτός; Από το Οκτώβριο προπονούμαι κρίμα είναι για ένα λάθος

Xristos885
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Xristos885 »

Καλησπερα παιδια, σημερα αφου ολοκληρωσα την αιτηση μου γεννηθηκε η εξης απορια, ο αριθμος ΚΑ που γραφει πανω πανω αντιστοιχεί στον αριθμο αιτησεων που εχουν γινει μεχρι τώρα ειναι δλδ αυξων αριθμος ή ειναι τυχαίος?
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Gina1 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά Είμαι καινούρια σχετικά στο φόρουμ

Μια απορία σχετικά με την αίτηση έκανα και στα 3 σώματα αλλά καταλάθος μπήκε το ΑΜΚΑ του αδελφού μου γνωρίζει κάποιος τα τηλέφωνα να ρωτήσω γιατί τα ψάχνω, είναι λόγος ακύρωσης αυτός; Από το Οκτώβριο προπονούμαι κρίμα είναι για ένα λάθος

Αν προσπαθήσεις να μπεις στη σελίδα από υπολογιστή ή κινητό που δεν μπήκες ποτέ τότε θα σου εμφανίσει πρώτα πρώτα τα τηλέφωνα. Πρέπει να πάρεις να το διευκρινίσεις, καθώς αν διάβασες λέει με ατομική μου ευθύνη βεβαιώνω ότι τα στοιχεία είναι δικά μου κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν είναι αφορμή να σε κόψουν αλλά σίγουρα, αν και καταλάθος φυσικά, δεν θεωρείται νόμιμο. Στην ουσία δήλωσες ψευδή στοιχεία. Πάρε τηλ μπας και στο μπαλωσουν
Gina1
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gina1 »

Buddha έγραψε:
Gina1 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά Είμαι καινούρια σχετικά στο φόρουμ

Αν προσπαθήσεις να μπεις στη σελίδα από υπολογιστή ή κινητό που δεν μπήκες ποτέ τότε θα σου εμφανίσει πρώτα πρώτα τα τηλέφωνα. Πρέπει να πάρεις να το διευκρινίσεις, καθώς αν διάβασες λέει με ατομική μου ευθύνη βεβαιώνω ότι τα στοιχεία είναι δικά μου κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν είναι αφορμή να σε κόψουν αλλά σίγουρα, αν και καταλάθος φυσικά, δεν θεωρείται νόμιμο. Στην ουσία δήλωσες ψευδή στοιχεία. Πάρε τηλ μπας και στο μπαλωσουν
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξω την ειδικότητα γιατί έγινε ένα μικρό λάθος; ... Δήλωσα ηλεκτροτεχνιτης. Στις ειδικές Δυνάμεις ενώ ήθελα να βάλω μάγειρας... Τώρα πιθανόν θα τα λέμε εδώ και του χρόνου.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gpap95 »

Θα κάνω μια ερώτηση άσχετη. Μπορεί κάποιος να συμμετάσχει σε 3 προκηρύξεις ταυτόχρονα; Στρατός, τράπεζα Ελλάδος και οππι; Ας που απαντήσει κάποιος με σιγουριά γιατί άκουσα ότι δε μπορεί να γίνει αυτό. Ευχαριστώ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε παιδιά, δεν υπάρχει περιορισμός σε τίποτα. Μπορείτε να συμμετάσχετε και σε 100 προκηρύξεις ταυτόχρονα.

Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Πιός είπε δεν γίνετε ρε φίλε; Έχεις υπογράψει χαρτί που στο απαγορεύει; Ότι θες κάνεις. Αμα σε πάρουν κάπου και υπογράψεις σύμβαση τοτε δν μπορείς να κάνεις. Όσο δεν εχεις υπογράψει πουθενά μπορείς να κάνεις και όπου θες
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ ερώτηση έκανα επειδή είναι σώματα ασφαλείας και μου είπαν χωρίς να είναι σίγουροι, ότι δε μπορείς να κάνεις συμμετοχή σε 3 διαφορετικές προκηρύξεις ταυτόχρονα ενώ είναι σώματα ασφαλείας. Για αυτό ήθελα να ρωτήσω εσάς γιατί δε ξέρω καθόλου τι ισχύει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω μόνο να μου λέτε με σιγουριά ότι μπορείς να κάνεις συμμετοχή γιατί αλλιώς καήκαμε!
antonmor
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από antonmor »

KΑλησπερα παιδια μια ερωτηση, οταν φτιαχνω την αιτηση που ακριβως υποβαλλω τα δικαιολογιτικα γιατι στο δευτερο κοματι που λεει δικαιολογιτικα και εχει να επιλεξεις ειδικοτητα δεν εχει καπου να ανεβασω pdfs (επισης ειχα προσπαθησει να τη ληξω πριν μερες και δεν αντιδρουσε καθολου σαν να μη παταγα το κουμπι στο τελος για να αποθηκευτει δεν ξερω αν θελει συγκεκριμενο browser δοκιμασα και μοζιλλα και chrome)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Gpap95 έγραψε:

Εγώ ερώτηση έκανα επειδή είναι σώματα ασφαλείας και μου είπαν χωρίς να είναι σίγουροι, ότι δε μπορείς να κάνεις συμμετοχή σε 3 διαφορετικές προκηρύξεις ταυτόχρονα ενώ είναι σώματα ασφαλείας. Για αυτό ήθελα να ρωτήσω εσάς γιατί δε ξέρω καθόλου τι ισχύει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω μόνο να μου λέτε με σιγουριά ότι μπορείς να κάνεις συμμετοχή γιατί αλλιώς καήκαμε!

Μισό λεπτάκι, για να καταλάβω ακριβώς. Εσένα η απορία σου είναι το αν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου σε 3 ή 13 διαφορετικές προκηρύξεις του ιδίου ή διαφορετικού υπουργείου, ως πολίτης ή ως εν ενεργεία ένστολος; Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Ως πολίτης, μπορείς να κάνεις όσες αιτήσεις θες, χωρίς περιορισμούς όπως σου έγραψα και πριν. Ως ένστολος όμως, εκεί τα δεδομένα αλλάζουν όπως καταλαβαίνεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Απρ 01, 2021 1:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Φιλε παντου κανε τα χαρτια σου κανενα πρόβλημα απόλυτος💪😉
ChristosMg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ChristosMg »

Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω. Πέρσυ αυτοί που βρισκόμασταν στα περιστατικά στα σύνορα πήραμε ένα "δίπλωμα εξαίρετων υπηρεσιών". Μπορεί αυτό να λογιστεί ως "μετάλλιο εξόχου πράξεως" που δίνει μόρια στην προκύρηξη ή πάει άκλαυτο υπερ πίστεως και πατρίδας;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ως πολίτης
V. P. @@
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από V. P. @@ »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά !Καλή επιτυχία σε όλους !

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες