Δεν θα μπορέσει η αστυνομία αυτεπάγγελτα να κάνει την αναζήτησή; Σιγά που θα με εξυπηρετήσουν στα ΚΕΠ *****Anastasios123 έγραψε: Tilemos Αφού απουσιάζει ο πατέρας σου πως θα γίνει εξουσιοδότηση; Δεν πας με τη μητέρα σου μήπως το ζητήσει αυτή και της το χορηγήσουν; Εξήγησε τους όμως το επείγον της κατάστασης...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Αναστασιε σ ευχαριστώ και πάλι. Θα το κοιτάξω αύριο. Καλό βράδυ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Tilemos Στο πιστοποιητικό οικ. Κατάστασης του πατέρα σου φαίνεται η στο εγγυήτερωνσυγγενων του πατέρα σου. Θα στο εξηγήσουν στο ληξιαρχείο, αλλά να κινηθείς γρηγορα
Καλησπέρα 23/8 δίνω για δίπλωμα μηχανής και αν επιτυχώ θα μπορέσω να αυξήσω τα μόρια μου στα 2520 για να κυνηγήσω και εγώ μια θέση ΕΦ Στην Α κατηγορία. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με το ΑΜΚΑ, θα πρέπει το χαρτί είναι προσφατο; Γιατί καλώς εχόντων των πραγμάτων όπως πάει το πράγμα λογικά θα καταθέσω Δευτέρα τα χαρτί μου και λογικά θα είμαι από τους τελευταίους και αν δεν έχω κάποιο σωστο έγγραφο θα τρέχω τελευταία στιγμή... Ευχαριστώ!!
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Θα χρειαστεί να πάω στα ΚΕΠ ή στο ληξιαρχείο;
Xanthos έγραψε:Άμα. ειναι να σε στείλουν αλλού από εκεί που θα πας πρακτική εκεί είναι το παλούκι.. θα πας σε άλλο πχ ατ άντε βρες άμεσα σπίτι.. ούτε καν.. Μεγάλη χαζομάρα να μην το ξέρεις νωρίτερα.. καλά. θα μου πεις κ σ 10 μέρες δεν βρίσκεις σπίτι.. τα χάλια μας τα μαύρα μας βλέπω το πρωί διας το βράδυ άστεγοι !! χαχαχ
Το πρωί Δίας και το βράδυ άστεγοι χαχαχαχα πετυχημένο!! Ωραίος

Καλημερα παιδες! Εγω εχω 2190 μορια, εχω ελπιδες η να μην ελπιζω γιατι εχω αγχωθει! Σας ευχαριστω!
Καλημέρα άντε λιγο έμεινε Δευτέρα τελιωνει η προκυρηξη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Καλημέρα ! Ναι λίγο ακόμα.
Καλημερα παιδια... με 2.500 μορια πως το βλεπετε?; Πιστευω εστω σαν επιλαχόντας να μπω!
Καλημέρα από Χαλκιδική 

Μέχρι τώρα δύο μόνο επιασν τι σφυγμο. και εκτιμούν σωστά. τη βάσει.. ο DIAS κ ο anastasios123.. περίπου και οι δύο τα ίδια 2100 ως 2250... επίσης ο DIAS έγραψε χτες για τον αριθμό αιτησεων μέχρι χτες 6000 στην Α κατηγ.. και 1000 στη β κατηγ... αναμένουμε και από τους δύο νεώτερα στοιχεια
Καλημερα απο αν. μακεδονια! αντε παλικαρια! ζυγωνει ολο και πιο πολυ! ζητω η αστυνομια!
Μερικοί έχω την εντύπωση πως ζούνε σε εποχές προ κρίσης που έπαιρνε φρουρούς +1000 ατομα κάθε χρόνο και άλλους τόσους στην αστυφυλάκων και οι βάσεις ήτανε χαμηλές.. ξεχνάνε το γεγονός πως πλέον στην αστυφυλάκων εδώ και χρόνια η ζήτηση είναι τεράστια και οι θέσεις λίγες με αποτέλεσμα οι βάσεις να είναι στον Θεό. Υ. Γ ελπίζω όσοι λένε για 2200 και 2100 να μην εξαφανιστούν μετά τα αποτελέσματα. Υ. Γ1 Καλημέρες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες