Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Για να μην χανεις αδιικα χρονο, σου ξανα λεω οτι δεν μπορεις... Τωρα ο χρονος σου δικος σου ειναι, οτι θες κανε τον. Φετος θα μπορουν να δωσουν οσοι εχουν γεννηθει 1-1-1992 κ μετα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Γειά σας θελω να περάσω αστυφυλακων αλλά πασχω από φιμωση πεους αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σημειομενο σαν νοσημα στα υγειονομικα αλλά με αυτούς δεν είμαι ποτέ σίγουρος μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν κινδυνευω η όχι η αν κάποιος περασετην διαδικασία τι εξετάζουν ακριβώς; Διότι το χειρουργείο θα γίνει μετά το καλοκαίρι λόγω οικονομικής αδυναμίας (πάντως εμένα δεν μου δυσκολεύει τι ζωή σε κάτι) ευχαριστώ
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
el.as.alex έγραψε:Γειά σας θελω να περάσω αστυφυλακων αλλά πασχω από φιμωση πεους αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σημειομενο σαν νοσημα στα υγειονομικα αλλά με αυτούς δεν είμαι ποτέ σίγουρος μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν κινδυνευω η όχι η αν κάποιος περασετην διαδικασία τι εξετάζουν ακριβώς; Διότι το χειρουργείο θα γίνει μετά το καλοκαίρι λόγω οικονομικής αδυναμίας (πάντως εμένα δεν μου δυσκολεύει τι ζωή σε κάτι) ευχαριστώ
Κοίτα αν περάσεις σίγουρα σε κάποια στιγμή στις Ιατρικές εξετάσεις οι Ιατροί ζητάνε από τους υποψήφιους να τα "κατεβάσουν" και ρίχνουν μια γρήγορη ματιά αλλά κυρίως για να δουν αν όντως είσαι το φύλλο που έχεις δηλώσει ή αν έχεις κάποια μεγάλη ανωμαλία (σου λείπει ένας όρχις παράδειγμα).
Θεωρώ ότι δεν είναι σοβαρός λόγος για να σε κόψουν από την διαδικασία ειδικά την στιγμή που ο λόγος αυτός δεν επηρεάζει τα καθήκοντα σου και λύνεται σχετικά εύκολα με ένα χειρουργείο ρουτίνας.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
el.as.alex έγραψε:Γειά σας θελω να περάσω αστυφυλακων αλλά πασχω από φιμωση πεους αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σημειομενο σαν νοσημα στα υγειονομικα αλλά με αυτούς δεν είμαι ποτέ σίγουρος μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν κινδυνευω η όχι η αν κάποιος περασετην διαδικασία τι εξετάζουν ακριβώς; Διότι το χειρουργείο θα γίνει μετά το καλοκαίρι λόγω οικονομικής αδυναμίας (πάντως εμένα δεν μου δυσκολεύει τι ζωή σε κάτι) ευχαριστώ
μην ανυσηχεις φιλε δεν προκειται να κοπεις οπως ειπες δεν αναφερεται καν στα νοσηματα! Επειτα εγω που περασα πκε στην πυροσβεστικη δεν μας ειπαν να τα κατεβασουμε τουλαχιστον στην ομαδα που ημουν εγω στην αλλη ομαδα τους ειπαν αλλα κανεις δεν κοπηκε για τετοιο λογο. Μονο για αχρωματοψιαα εκοψαν
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ φίλος νάσαι καλά καλή συνέχεια
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Και εγω φιλος ειχα αλλα μικρος. Εχω κανει περιτομη χρονια τωρα. Πλακα πλακα εχω ακουσει οτι χειρουργησεις και επεμβασεις σημειωνονται. Θα εχω κανενα θεμα; Τρομερο θεμα συζηταμε παντως
-
- Στρατιώτης
Και συ δίνεις ; Δεν νομίζω να είσαι ο μόνος με περιτομη που μπαίνει μέσα παντως
-
- Στρατιώτης
Χαχαχαχααχαχα έχεις δίκιο θεματαρα
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Μακαρι να εδινα. Σε 1.5 χρονο δινω :(
-
- Στρατιώτης
Αραξε θα ρωτήσω και θα δω όταν περάσω την διαδικασία θυμήσου να με ρωτήσεις Ιούλιο
Γνωριζει κανεις αν ισχυει πως οι δοκιμοι αστυφυλακες τον 2ο χρονο, νομιζω κατα την διαρκεια της πρακτικης τους μπορουν να περασουν κεαπ και να τους δωθει ο μπερες κανονικα?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Για τους αξιωματικους ξερω οτι περνουν κεαπ αλλα οχι ολοι ενα ποσοστοο τωρα για τους αστυφ δε ξερω
Εχω την εντυπωση πως παει ενα ποσοστο 5-10% το μεγιστο εθελοντικα στον 2ο χρονο αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο τι σχολεια μπορουν να βγαλουν και αν τους απονεμεται κανονικα μπερες
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Μπερε δεν μομιζω ουτε στην ευελπιδων δεν δωσανε μπερε αυτο το ξερω σιγουραα
Σωστα δεν το σκεφτηκα αυτο γιατι νομιζω και ενας φιλος απο σμυ ειχε περασει αλλα μπερε δεν πρεπει να δινεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες