Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

στα αθλήματα λέτε να είναι πάλι αυστηρά τα πράγματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 4:26 pm στα αθλήματα λέτε να είναι πάλι αυστηρά τα πράγματα 

Τί σε βολεύει?!,Πες για να τους πούμε πως θα θέλαμε να διεξαχθούν τα αθλήματα και όλες οι αξιοκρατικές διαδικασίες για την πυροσβεστική και όχι μόνο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 4:31 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 4:26 pm στα αθλήματα λέτε να είναι πάλι αυστηρά τα πράγματα 

Τί σε βολεύει?!,Πες για να τους πούμε πως θα θέλαμε να διεξαχθούν τα αθλήματα και όλες οι αξιοκρατικές διαδικασίες για την πυροσβεστική και όχι μόνο.

επειδή βλέπω ότι είσαι γνώστης και απαντάς αμέσως μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσες αίτησης θα γίνουν και με ποσά μόρια λες να μπει ο τελευταίος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 4:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 4:31 pm

επειδή βλέπω ότι είσαι γνώστης και απαντάς αμέσως μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσες αίτησης θα γίνουν και με ποσά μόρια λες να μπει ο τελευταίος 

Δεν είμαι γνώστης, ένας κανονικός άνθρωπος είμαι.

Οι ερωτήσεις που κάνεις είναι μη κανονικές και δεν γνωρίζει κανείς να σ απαντήσει.

Wil24

Δημοσίευση από Wil24 »

Παιδιά 7 έλξεις καλές αλλιώς δύσκολα τα πράγματα μην πάτε με 3 όριο θα ζητήσουν παραπάνω 
Επισκέπτης

Μη λέτε ασυναρτησίες 

3 έλξεις, σημαίνει 3 έλξεις, όμως 3 κανονικές έλξεις από κάτω ως πάνω από το σαγόνι.Αυτα.
Επισκέπτης

επειδή έχω μπερδευτεί λίγο πρώτα βγαίνει το ΦΕΚ και μετά από πέντε με έξι μέρες βγαίνει η προκήρυξη η μαζί με το ΦΕΚ βγαίνει και η προκήρυξη και μετά από λίγες μέρες ξεκινούν η αιτήσεις άμα γνωρίζει κάποιος να μου απάντηση 
Loco7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Loco7 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 7:56 pm επειδή έχω μπερδευτεί λίγο πρώτα βγαίνει το ΦΕΚ και μετά από πέντε με έξι μέρες βγαίνει η προκήρυξη η μαζί με το ΦΕΚ βγαίνει και η προκήρυξη και μετά από λίγες μέρες ξεκινούν η αιτήσεις άμα γνωρίζει κάποιος να μου απάντηση 

Το ΦΕΚ είναι η προκήρυξη και μετά από κανένα 10 ήμερο κάνεις την αίτηση 
Jop24

Δημοσίευση από Jop24 »

Με 8 έλξεις καθαρές για να είστε σίγουροι με αυτούς 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 16, 2026 6:39 pm Μη λέτε ασυναρτησίες 

3 έλξεις, σημαίνει 3 έλξεις, όμως 3 κανονικές έλξεις από κάτω ως πάνω από το σαγόνι.Αυτα.

Εν μέρη συμφωνώ μαζί σου , για τις 7ελξεις που γράφει πιο πάνω είναι λίγο υπερβολή , έχω περάσει τα αθλήματα και έχω δει τι παίζει , καλό είναι κάποιος να βγάζει 5 έλξεις , διότι πάντα προς το τέλος κουράζεσαι και δεν ανεβαίνεις μέχρι τέρμα πάνω οπότε αν στη τρίτη δεν ανέβεις τέρμα πάνω θα σου που κάνε άλλη μια και θα στο κάνουν μέχρι να κοπείς , γιαυτο καλό είναι οι έλξεις να γίνονται σωστά αργά και όχι βιαστικά , και με 3 περνάς αρκεί να είναι τέλειες, τεντωμένος κάτω τέρμα πάνω και τέλος , αλλά να δούμε επιτέλους πότε θα βγει αυτή η έρημη προκήρυξη και μετά τα υπόλοιπα.

Επισκέπτης

ξέρει κανείς αν θα βγει σήμερα το φεκ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 9:55 am ξέρει κανείς αν θα βγει σήμερα το φεκ

Κανείς δεν ξέρει φίλε μου , τόση μυστικότητα αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω , έχει γράψει ένα παιδί ότι θα βγει το ΦΕΚ σήμερα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει , επίσης ούτε ξέρουμε αν έχει γραφτεί το ΦΕΚ κλπ ή εάν δεν έχει γίνει το παραμικρό και εμείς απλά περιμένουμε επειδή κάποια τάζουν και λένε ο καιρός θα δείξει .

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:15 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 9:55 am ξέρει κανείς αν θα βγει σήμερα το φεκ

Κανείς δεν ξέρει φίλε μου , τόση μυστικότητα αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω , έχει γράψει ένα παιδί ότι θα βγει το ΦΕΚ σήμερα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει , επίσης ούτε ξέρουμε αν έχει γραφτεί το ΦΕΚ κλπ ή εάν δεν έχει γίνει το παραμικρό και εμείς απλά περιμένουμε επειδή κάποια τάζουν και λένε ο καιρός θα δείξει .

Είναι δυνατόν ρε παιδιά να γνωρίζει ένας άκυρος το πότε θα βγει το ΦΕΚ πως τους πιστεύετε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:20 am

Είναι δυνατόν ρε παιδιά να γνωρίζει ένας άκυρος το πότε θα βγει το ΦΕΚ πως τους πιστεύετε 

μπορεί να υπάρχει κάποιος που έχει κάποια ενημέρωση από κάποιο σωματείο ή να έχει κάποιον γνωστό στο υπουργείο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 10:20 am

μπορεί να υπάρχει κάποιος που έχει κάποια ενημέρωση από κάποιο σωματείο ή να έχει κάποιον γνωστό στο υπουργείο

Τι είδαμε ναι ούτε στο τυπογραφείο έχει πάει το ΦΕΚ πιστέψτε τους εσείς ότι νάνε 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες