Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Terminator=Gay

Δημοσίευση από Terminator=Gay »

ΠΕ3 κάτι συγκεκριμένο που σε ρώτησαν?
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

ΠΕ3 έγραψε:
stpsilan έγραψε: Θέματα hr κατά βάσηΣτοιχεία χαρακτήρα, πως λειτουργείς σε πίεση κτλ

Επίσης να δωσείς παραδείγματα από την δουλειά σου, πχ τι πρωτοβουλίες παίρνεις

Τέλος είχε και 3-4 ερωτήσεις που σχετίζονταν άμεσα με τη θέση, δηλαδή ρωτούσαν αν μπορείς να μετακινηθείς Αθήνα για δουλεία ή αν έχεις πρόβλημα με μετακινήσεις

Τέλος είπαν αν κλείσεις τα σόσιαλ μίντια εφόσον σου ζητηθεί αν προσληφθείς, ζόρικα τα πράγματα για τις γυναίκες με το ίνσταγκραμ

Και για μένα επίσης. Μπορεί και να κόπηκα λόγω της τελευταίας ερώτησης. Εγώ έχω από καθηγητές πανεπιστημίων, μάνατζερ πολυεθνικών, μηχανικους, γιατρούς δικηγόρους, ανθρωπους της δικαιοσυνης και δε συμμαζεύεται. Χαζός είμαι να χάσω τέτοιες επαφές ;
Αν μιλάς σοβαρά και δεν κάνεις πλάκα, λογικό μου φαίνεται να σου ζητηθεί να τα κλείσεις όλα αυτά

Παρόλα αυτά κάνεις ενά ψεύτικο προφίλ για να έχεις το μέσεντζερ πχ

Σίγουρα όμως δε μπορεί να έχεις ενεργό προφίλ σε ινσταγκραμ, φεισμπουκ κτλ

Ειδικά για γυναίκες το ίνσταγκραμ είναι ζόρικο να το κλείσουν

ΠΕ 7 ΜΕΤ

Δημοσίευση από ΠΕ 7 ΜΕΤ »

Μιλάτε για ζόρι στο να κλείσετε τα social media αν σας ζητηθεί; Σοβαρά τώρα; Είναι τόσο σημαντικό για τη ζωή σας το facebook ή πόσο μάλλον το instagram; Αν ναι, ψαχτείτε λίγο γιατί έχετε σίγουρα κάποιο πρόβλημα.
Eyp_diagonismos

Δημοσίευση από Eyp_diagonismos »

Είναι αστείο να γίνεται συζήτηση για social media. Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα και τη σημασία της υπηρεσίας που θέλουν να ενταχθούν.
ΠΕ 7 ΜΕΤ

Δημοσίευση από ΠΕ 7 ΜΕΤ »

Ακριβώς αυτό.
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

Η πλειοψήφια των υποψηφιών δεν έχει ιδέα τι κάνει η ΕΥΠ ρε παιδιά, ούτε είχε και κάναν καημό να δουλέψει σε τέτοια υπηρεσία Όταν είσαι 25-30 χρονών και χρησιμοποιείς όλα τα social media, που η πλειοψηφία το κάνει, δεν είναι και το πιο εύκολο να τα κλείσεις όλα

Δηλαδή εσείς που ζείτε; Σε άλλο κόσμο?

Προφανώς θα τα κλείσεις για να βρεις τη δουλειά αυτή εφόσον λάδεν έχεις κάτι καλύτε το αλλά μην θεωρείτε δεδομένο ότι για ανθρώπους 30 χρονών είναι κάτι αστείο να μην έχουν κανέναν λογαριασμό στα social media

Πόσοι από τους υποψηφίους δεν έχουν ενεργούς λογαριασμούς σε social media; Ουτε 10% λέω εγώ

Γιατί πόσοι θα πάνε στην Αθήνα για δουλειά αν έχουν δουλειά και οικογένεια σε άλλες πόλεις; Πολύ λίγοι, ή νομίζετε ότι θα πάει ο άλλος στην Αθήνα με 1000 ευρώ μισθό και θα ζεί καλά; Θα παλεύεις κάθε μήνα

Όλα σχετικά είναι, ο καθένας αποφασίζει εφόσον πετύχει το θα κάνει

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Eyp_diagonismos έγραψε:Είναι αστείο να γίνεται συζήτηση για social media. Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα και τη σημασία της υπηρεσίας που θέλουν να ενταχθούν.
Συμφωνω απολυτα οτι οι περισσοτεροι δν εχουν καταλαβει σε τι ειδους υπηρεσια πανε να δουλεψουν και το τι ορους εχει και εχεμιθεια πρεπει να εχεις εσυ ο ιδιος! Αν σαν ειναι κοπος να κλεισετε τα σοσιαλ μιντια π δν προσφερουν απολυτως τπτ μπροστα στν καριερα και στν υπηρεσια μπορετε απλα να φυγετε κυριοι και κυριες! Οσο για εμας τους ΔΕ11 καλο μαρτιο υποψηφιοι συναδελφοι!

Δημητρης

stpsilan έγραψε:Η πλειοψήφια των υποψηφιών δεν έχει ιδέα τι κάνει η ΕΥΠ ρε παιδιά, ούτε είχε και κάναν καημό να δουλέψει σε τέτοια υπηρεσία Όταν είσαι 25-30 χρονών και χρησιμοποιείς όλα τα social media, που η πλειοψηφία το κάνει, δεν είναι και το πιο εύκολο να τα κλείσεις όλα

Δηλαδή εσείς που ζείτε; Σε άλλο κόσμο;

Προφανώς θα τα κλείσεις για να βρεις τη δουλειά αυτή εφόσον λάδεν έχεις κάτι καλύτε το αλλά μην θεωρείτε δεδομένο ότι για ανθρώπους 30 χρονών είναι κάτι αστείο να μην έχουν κανέναν λογαριασμό στα social media

Πόσοι από τους υποψηφίους δεν έχουν ενεργούς λογαριασμούς σε social media; Ουτε 10% λέω εγώ

Γιατί πόσοι θα πάνε στην Αθήνα για δουλειά αν έχουν δουλειά και οικογένεια σε άλλες πόλεις; Πολύ λίγοι, ή νομίζετε ότι θα πάει ο άλλος στην Αθήνα με 1000 ευρώ μισθό και θα ζεί καλά; Θα παλεύεις κάθε μήνα

Φιλε μ συμφωνω σε ολα μαζι σου οι περισσοτεροι δν εχουν ιδεα με το τι ασχολειται η ΕΥΠ! Ομως αν ποτε πρεπει να το κανεις θα το κανεις! Τ ξερω απο πρωτο χερι γτ ειχα γνωστο στν υπηρεσια και ξερω και απολυτα το τι κανεις και αμα εχεις οικογενεια τι πρεπει να κανεις! Μερικα δν ητν οφελουμενα στο θεμα αμα εχεις οικογενεια θελει λιγο προσοχη αλλα ολα καλα!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

stpsilan έγραψε:Η πλειοψήφια των υποψηφιών δεν έχει ιδέα τι κάνει η ΕΥΠ ρε παιδιά, ούτε είχε και κάναν καημό να δουλέψει σε τέτοια υπηρεσία Όταν είσαι 25-30 χρονών και χρησιμοποιείς όλα τα social media, που η πλειοψηφία το κάνει, δεν είναι και το πιο εύκολο να τα κλείσεις όλα

Δηλαδή εσείς που ζείτε; Σε άλλο κόσμο;

Είχα facebook το 2007, και το έκλεισα ένα χρόνο μετά γιατί μου έτρωγε χρόνο + με έψαχναν άτομα που δεν ήθελα να έχω σχέση.Twitter και Instagram μακριά, το κινητό μου είναι ένα Nokia 5200. Σου τρώνε πολύ χρόνο, πολλή ενέργεια, και σου αποσπάνε την προσοχή γιατί είσαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι.

Ναι, είναι δύσκολο για έναν νέο 25-30 που μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον φίλων-συγγνών με social media να τους πεις "τώρα σβήσε τα", αλλά αυτό είναι το περιβάλλον της ΕΥΠ. Πρέπει να δουλεύεις πολύ κάτω από τα ραντάρ, να μην είναι γνωστό το πρόσωπο σου, να μην υπάρχεις με άλλα λόγια.
Mariak

Δημοσίευση από Mariak »

Ξέρουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για πε3;
Anagnostos

Δημοσίευση από Anagnostos »

Μέχρι την Παρασκευή είπαν ότι θα χουν βγάλει τα προφορικά γενικού ενδιαφέροντος ΠΕ3. Για την τελική κατάταξη δεν γνωρίζουμε. Η λογική λέει μαζί. Στην προκήρυξη όμως είναι σε ξεχωριστό βήμα κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα αργήσουν παραπάνω.

Για να δούμε.

Δημητρης

Nassos έγραψε:Είχα facebook το 2007, και το έκλεισα ένα χρόνο μετά γιατί μου έτρωγε χρόνο + με έψαχναν άτομα που δεν ήθελα να έχω σχέση.Twitter και Instagram μακριά, το κινητό μου είναι ένα Nokia 5200. Σου τρώνε πολύ χρόνο, πολλή ενέργεια, και σου αποσπάνε την προσοχή γιατί είσαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι.

Ναι, είναι δύσκολο για έναν νέο 25-30 που μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον φίλων-συγγνών με social media να τους πεις "τώρα σβήσε τα", αλλά αυτό είναι το περιβάλλον της ΕΥΠ. Πρέπει να δουλεύεις πολύ κάτω από τα ραντάρ, να μην είναι γνωστό το πρόσωπο σου, να μην υπάρχεις με άλλα λόγια.
Κυριε Νασσο τιμης μας πας ειπατε πως εχουν τα πραγματα πανω απο ολα πιστευω η υπηρεσια εχω ηθος αν επιλεχτω θα την τιμησω αναλογως πιστευω! Αν ειστε ΕΥΠαριος μπραβο σας!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν είμαι στην ΕΥΠ, απλώς θέλω ιδιωτικότητα (privacy). Αν ήμουν δεν θα έγραφα εδώ μέσα.Εικόνα

Oι Ρώσοι μετά τις αποκαλύψεις Snowden γύρισαν πίσω στις γραφομηχανές, πριν λίγες ημέρες επαληθεύτηκε ότι η Ελβετική Crypto AG πούλαγε "πειραγμένες" από Γερμανούς (BND) και Αμερικάνουw (NSA) συσκευές παρακολούθησης σε άλλες χώρες, στα social media θα κόλωναν; Ίσα-ίσα αυτές οι εφαρμογές είναι η χαρά των μυστικών υπηρεσιών.
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Ολα μαζι βγαινουν! γινεται ο υπολογισμος απο ολες τις δοκιμασιες και στη συνεχεια καλουν για ψυχοτεχνικα τα ατομα που οριζει η προκηρυξη για καθε ειδικοτητα.
Δημητρης

Nassos έγραψε:Δεν είμαι στην ΕΥΠ, απλώς θέλω ιδιωτικότητα (privacy). Αν ήμουν δεν θα έγραφα εδώ μέσα.Εικόνα

Oι Ρώσοι μετά τις αποκαλύψεις Snowden γύρισαν πίσω στις γραφομηχανές, πριν λίγες ημέρες επαληθεύτηκε ότι η Ελβετική Crypto AG πούλαγε "πειραγμένες" από Γερμανούς (BND) και Αμερικάνουw (NSA) συσκευές παρακολούθησης σε άλλες χώρες, στα social media θα κόλωναν; Ίσα-ίσα αυτές οι εφαρμογές είναι η χαρά των μυστικών υπηρεσιών.
Καταλαβα τι ενοοειται εμεις π ειμαστε υποψηφιοι και οι υπολοιποι συνηποψηφιοι συναδελφοι λετε να εχουμε προβλημα π γραφουμε εδω μεσα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες