Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Μόνο ιστορία και έκθεση είναι τελικά; Όσο για το ecdl οποιος θέλει να δώσει γιατί δεν το έχει. . έχει χρόνο εγώ μέσα σε 3 εβδομάδες το πήρα.. άμαξξεκινήσετε τώραθα ππρολάβετε
Παιδιά, στην υψομέτρηση τους καλούν όλους η κάνω λάθος;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί... Πως το βλέπετε εσείς ρε παιδιά; Θα βγεί τώρα ΄14 η προκύρηξη ή το ΄15; Αναφέρομαι στην προκύρηξη των 49 φυσικά.
Aπ το υπουργειο μου ειπαν οτι μεχρι την επομενη βδομαδα το αργοτερο θα χει βγει.takaros123 έγραψε:Το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί... Πως το βλέπετε εσείς ρε παιδιά; Θα βγεί τώρα ΄14 η προκύρηξη ή το ΄15; Αναφέρομαι στην προκύρηξη των 49 φυσικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μακάρι. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά; Το ηλικιακό όριο πότε πιάνει; Από την ώρα που θα εκδοθεί η προκύρηξη ή απο την ώρα που θα καταθέσεις τα χαρτία σου; Σε ένα φροντιστήριο που πήρα τηλέφωνο το δεύτερο ισχυρίστηκε ότι μετράει...
Καλησπέρα σε όλους τους υποψηφίους και καλή επιτυχία. Στην κατηγορία ειδικές δυνάμες, ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός λιμενοφύλακα ειδικοδυναμήτη ; Απαραίτητα πας σε νήσι , ανάλογα με τα χρόνια και τα μόρια που μαζεύεις έρχεσαι κάποια στιγμή στο μέρος σου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα βρε παιδιά! Κανένα νέο για την γενική κατηγορια έχουμε; !
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
http://limenikadromena.blogspot.gr/2014/12/49_19.html?m=1
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
electrolisa έγραψε:http://limenikadromena.blogspot.gr/2014/12/49_19.html?m=1
false alarm. σορρυ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
takaros123 έγραψε:Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά; Το ηλικιακό όριο πότε πιάνει; Από την ώρα που θα εκδοθεί η προκύρηξη ή απο την ώρα που θα καταθέσεις τα χαρτία σου; Σε ένα φροντιστήριο που πήρα τηλέφωνο το δεύτερο ισχυρίστηκε ότι μετράει...
Συνήθως οι προκηρύξεις αναφέρουν απο ποιά χρονιά γέννησης και μετά θα δέχονται αιτήσεις. Όταν π. Χ. Λέει απο όσους γεννήθηκαν απο την 01-01-1988 και μετέπειτα τότε νομίζω οτι αν η διαδικασία συλλογής δικαιολογητικών ξεκινάει π. Χ.01-01-2015, εφόσον σου επιτρέπεται απο την προκήρυξη να καταθέσεις τα χαρτιά σου δε νομίζω οτι θα παίζει ρόλο το οτι βρίσκεσαι ήδη στο ετός που κλείνεις τα 27. Τώρα αν ξεκινάει η συλλογή δικαιολογητικών πριν το τέλος του 2014, τότε φαντάζομαι οτι αρκεί η αίτησή σου να είναι μέσα στο 14, ή αλλιώς αν την στείλεις με συστημένη επιστολή τότε να την έχεις καταθέσει στο ταχυδρομείο εμπρόθεσμα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πάλι μέσα στο άνχος θα είμαι... Ο θεός βοηθός ! Σε ευχαριστώ παντώς για την ενημέρωση !
Stelios21 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους υποψηφίους και καλή επιτυχία. Στην κατηγορία ειδικές δυνάμες, ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός λιμενοφύλακα ειδικοδυναμήτη ; Απαραίτητα πας σε νήσι, ανάλογα με τα χρόνια και τα μόρια που μαζεύεις έρχεσαι κάποια στιγμή στο μέρος σου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λιμενικό Σώμα - Ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ)
Πολυ φοβαμαι οτι οσοι μπουμε, θα μας στειλουν υποχρεωτικα ΚΕΑτζιδες35 ατομα ειδικοδυναμιτες, βρωμαει ΚΕΑ δωδεκανησα η υποθεση...
Τελος παντων ας μπουμε με το καλο πρωτα και βλεπουμε.
Τελος παντων ας μπουμε με το καλο πρωτα και βλεπουμε.
Μεγαλη σας τιμη οσοι μπειτε ΚΕΑ... Τι θελετε να 4ειστε Αθηνα και σε μεγαλα αστικα κεντρα; Το αιγαιο μυριζει μπαρουτι απ' όλες τις πλευρες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης