Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Επίσης κάτι ακόμα το 5ο και το 6ο Κατατακτήριο δεν βγήκαν για Ελλείψεις απο παραιτήσεις προς πυροσβεστική όπως και το 7ο αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ακόμα οτι θα μπεί ολόκληρο...
Κοινως θέλω να πώ οτι το 5ο και το 6ο το έχουν σε αναμονή όπως είχε γίνει και με την αδερφή μου Ώστε Να συμπληρώσουν και να τους πάρουν μόλις ξεκινήσει σχολή το 7ο θα ξέρει οτι είναι σίγουρα όλο μέσα αν καλέσουν απο βδομάδα και 8ο... Έτσι έχει η διαδικασία για να καταλάβετε τι γίνεται!
Κοινως θέλω να πώ οτι το 5ο και το 6ο το έχουν σε αναμονή όπως είχε γίνει και με την αδερφή μου Ώστε Να συμπληρώσουν και να τους πάρουν μόλις ξεκινήσει σχολή το 7ο θα ξέρει οτι είναι σίγουρα όλο μέσα αν καλέσουν απο βδομάδα και 8ο... Έτσι έχει η διαδικασία για να καταλάβετε τι γίνεται!
PanosGreen έγραψε:Κοινός θέλω να πώ οτι το 5ο και το 6ο το έχουν σε αναμονή όπως είχε γίνει και με την αδερφή μου Ώστε Να συμπληρώσουν και να τους πάρουν μόλις ξεκινήσει σχολή το 7ο θα ξέρει οτι είναι σίγουρα όλο μέσα αν καλέσουν απο βδομάδα και 8ο... Έτσι έχει η διαδικασία για να καταλάβετε τι γίνεται!
Αρα αναμονη κ παλι αναμονη... Αλλα δεν 8α επρεπε να εχουν καλεσει 8ο;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Όχι φίλε μου γιατί όπως είπα και νωρίτερα επειδή δεν έχουν όρεξη να δουλεύουν τσάμπα και στον αέρα, τώρα περιμένουν να δούν τις παραιτήσεις για πυροσβεστική και θα Προχωρήσουν απο βδομάδα σε 8ο αν χρειαστεί... Κατα την γνώμη μου θα χρειαστεί και 8ο Γιατί Είχαν καλέσει 175 αν δεν κάνω λάθος και πέρασαν 90 απ ότι Ακούστηκε... πς: Τους Αριθμούς Τους είπα στο περίπου Γιατί Βαριέμαι να ψάχνω!
ΟΚ... Ε3αλλου στο περιπου μιλαμε ολοι... !

Ρε παιδια ποιο 8ο; Ξερουμε ποσοι παραιτηθηκαν η προκειται να παραιτηθουν; Εδω εχουμε αμφιβολιες για την 7η σειρα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
jimmakos έγραψε:Ρε παιδια ποιο 8ο; Ξερουμε ποσοι παραιτηθηκαν η προκειται να παραιτηθουν; Εδω εχουμε αμφιβολιες για την 7η σειρα...
δική μου εκτίμηση θα δείξει ότι και να λέμε φίλε το σίγουρο για μένα είναι οτι μεχρι και την 6η σειρά είναι μέσα!
Ναι και εγω πιστευω οτι μεχρι την 6η ειναι μεσα. Για την 7η παιζεται ποσους θα παρουν...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
jimmakos στην 7η εισαι σειρα επιλαχων εισαι?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Τι εγινε βγήκαν τα παοτελεσματα πυροσβεστικη και δεν πήραν ακόμα τηλέφωνο, μάλλον θα μείνουν όπως είναι τα πραγματα ούτε 5 ουτε 6 ουτε 8η
TΙ έγινε παιδιά; Κάτι νεότερο μάθαμε; Κάνατε κανά τηλέφωνο σε γνωστούς που είναι ήδη μέσα να σας δώσουν κλίμα;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Υπομονή παιδιά πως θα πάρουν τηλέφωνο να σας ενημερώσουν εφόσον ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει το Ποια άτομα θα την αποτελούν; 

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Ασχημα νεα μαγκες.
τωρα μιλουσα με το φιλαρακι απο διδυμοτειχο κ μ ειπε οτι πριν λιγο αναρτηθηκαν οι τοποθετησεις και εχει...1186 ατομα! Απο τους 1200 συνολο. Και απο τις 3 σχολες. Περιμενουν και κατι αλλα χαρτια π δεν εχουν ανεβει ακομα.
Και ρωταω τωρα εγω...14 ατομα επιλαχωντες; Ποσοι θα φυγουν για πυροσβεστικη ρε παιδια; Τι γινεται; Πηραμε ΠΑΛΙ Τ@@ μας;R.I.P.7η σειρα;

Και ρωταω τωρα εγω...14 ατομα επιλαχωντες; Ποσοι θα φυγουν για πυροσβεστικη ρε παιδια; Τι γινεται; Πηραμε ΠΑΛΙ Τ@@ μας;R.I.P.7η σειρα;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Ασχημα νεα μαγκες.τωρα μιλουσα με το φιλαρακι απο διδυμοτειχο κ μ ειπε οτι πριν λιγο αναρτηθηκαν οι τοποθετησεις και εχει...1186 ατομα! Απο τους 1200 συνολο. Και απο τις 3 σχολες. Περιμενουν και κατι αλλα χαρτια π δεν εχουν ανεβει ακομα.
αν ειναι ετσι... Πανηγυρικη ηταν... !
electrolisa έγραψε:Ασχημα νεα μαγκες.τωρα μιλουσα με το φιλαρακι απο διδυμοτειχο κ μ ειπε οτι πριν λιγο αναρτηθηκαν οι τοποθετησεις και εχει...1186 ατομα! Απο τους 1200 συνολο. Και απο τις 3 σχολες. Περιμενουν και κατι αλλα χαρτια π δεν εχουν ανεβει ακομα.
Φίλε σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι 1186 από τους 1200 χωρίς να έχουν παραιτηθεί ακόμα άτομα... Μήπως αυτές είναι οι ελλείψεις για τις μέχρι τώρα παραιτήσεις για διάφορους λόγους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης