Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 26
Παιδια εγω θα σας πω τι θα γινει με την προκυρηξη, τα πραγματα ειναι απλα, η προκυρηξη θα βγει αλλα θα ειναι μονο για ενα ατομο, το ονομα αυτου τσακ νορρις, γιατι μονο ο τσακ νοριις μπορει, ακομη και μεσα στην κριση να προσλαμβανεται απο το δημοσιο... ηαηαηαηαηαη

Ο τσακ νορις δεν προσλαμβανεται στην αστυνομια.η αστυνομια προσλαμβανεται απο τον τσακ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Εγώ ένα έχω να πώ! Οι 500 που μπήκαν πέρσι δεν εχουν πάρει φράγκο ακόμα και ετοιμάζουν να κάνουν πορείες! Δέν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον.
Αυτο που σκεφτομαι και γω. Προκυρηξη για φετος γιοκ... Τουλαχιστον να διωξουμε τους αλητες τους πολιτικους... Τα μορια θα τα βαλω στον ποπουλη μου. Τσαμπα εξοδα... Χαλασαμε οτι ειχαμε στην ακρη για αγγλικα διπλωματα κλπ και με τους μπ@στ@ρδους Θα παρουμε τα @@ Μας.
Η απογοητευση ειναι τεραστια παιδια, ακομα και εγω που υποστηριζα οτι θα βγει η προκηρυξη αρχιζω να αλλαζω γνωμη δυστηχως. Ελπιζω να γινει καποιο θαυμα αλλα το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο. Πραγματικα ειναι πολυ κριμα παντως να μη βλεπεις τους κοπους σου να καρποφορουν...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παιδια περα της πλακας, κανεις μας δεν ξερει τι θα γινει πραγματικα, ας ειμαστε απαισιοδοξοι, αν υπαρχει καποιος που ξερει κατι για το αν θα βγει προκυρηξη η οχι, ας μας πει.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παιδια στο προηγουμενο μου μηνυμα ηθελα να γραψω "ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι" 

Μάυρη μαυρίλα στα βουνά είστε ρε παίδες. Δεν λέω να τρέφουμε αυταπάτες αλλά αν δεν είμαστε σίγουροι καλύτερα να μην βγαίνουμε και να αρχίζουμε το μοιρολόι... Κάθομαι απο τα 17 μου και μαζέυω μόρια για να είμαι έτοιμος... Έφτασα 21 και πλέον νιώθω ότι έχω τα μόρια... Αν δεν βγουν φέτος δεν φαντάζεστε την απογοήτευση μου... Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα για αυτό καλύτερα αν δεν είστε σίγουροι σταματήστε να γκαντεμιάζετε το θέμα... Πιστέψτε το και θα γίνει... Είμαστε κύριοι της μοίρας μας και εμείς αποφασίζουμε τι θα γίνει... Άστε τη μιζέρια έξω από αυτό το φόρουμ τουλάχιστον... Μας φτάνει η κατάντια μας εκεί έξω δεν νομίζετε;
Το να βλεπουμε τα πραγματα ρεαλιστικα δεν νομιζετε οτι ειναι καλυτερο απο το να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας; Τα πραγματα εχουν σφιξει, εδω ειναι απληρωτοι ποσους μηνες η τελευταια σειρα ε. Φ. Και πολλοι μιλανε για παυση μισθων απο τον επομενο μηνα ωστε να δωθει η δοση ακομη και για πτωχευση και εσεις λετε να ειμαστε αισιοδοξοι και να περιμενουμε οτι θα βγει; Ε οχι ρε παιδια αυτο ειναι μεγαλη κοροιδια... Προτιμω να ειμαι προσγειωμενος και ετσι οπως εχει η κατασταση να περιμενω οτι δεν θα βγει και αν τυχον αλλαξει κατι τοτε καλοδεχουμενο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
συμφωνω απολυτα μαζη σοθ Σωτηρη Δεν ειναι καιροι για προκυριξεις Ειμαστε 5 μηνες χωρις φραγκο στην τσεπι δεν γινετε να βγει προκυριξη ενω δεν ξερουν αν και ποτε θα πληρωσουν Αν λυθουν πρωτα αυτα τα θεματα κατι μπορει να γινει... Τωρα αν εμεις που μπηκαμε ειμαστε τυχεροι οι ατυχοι θα διξει στην πορεια μεχρι στιγμης δουλευουμε τσαμπα και νυχτερινα και πενθημερα τσαμπα καλη χρυση η αστυνομια αλλα πρεπει να εχεις και να φας... Εκτος να θελουν καποιοι να μπουν και να δουλευουν ετσι...Σωτηρης έγραψε:Το να βλεπουμε τα πραγματα ρεαλιστικα δεν νομιζετε οτι ειναι καλυτερο απο το να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας; Τα πραγματα εχουν σφιξει, εδω ειναι απληρωτοι ποσους μηνες η τελευταια σειρα ε. Φ. Και πολλοι μιλανε για παυση μισθων απο τον επομενο μηνα ωστε να δωθει η δοση ακομη και για πτωχευση και εσεις λετε να ειμαστε αισιοδοξοι και να περιμενουμε οτι θα βγει; Ε οχι ρε παιδια αυτο ειναι μεγαλη κοροιδια... Προτιμω να ειμαι προσγειωμενος και ετσι οπως εχει η κατασταση να περιμενω οτι δεν θα βγει και αν τυχον αλλαξει κατι τοτε καλοδεχουμενο!
Αν βγει θέλω να δω όλοι τι θα λέτε... Καλοδεχούμενο και άλλα τέτοια ε; Δεν είπα κύριοι να τρέφουμε αυταπάτες αν διαβάσατε σωστά το μήνυμα μου αλλά ότι με τη μιζέρια δεν πετύχαμε ποτέ τίποτα. Ούτε η Ελλάδα βλέπω να συνέρχεται ποτέ από την κρίση τι να κάνω δηλαδή; Να εγκαταλείψω τη χώρα μου ή να την κάψω; Όσο ζω ελπίζω έχω μάθει στη ζωή μου... Και επειδή είστε οι πρώτοι που ακούω αυτό περί απλήρωτων αστυνομικών δεν θα σας πάω κόντρα αφού δεν γνωρίζω αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι με την τωρινή κατάσταση στους δρόμους δεν θα ενισχυθεί η αστυνομία... Εδώ πήρανε πυροσβέστες δεν θα πάρουν αστυνομικούς; Έλεος δηλαδή... Και δεν μιλάω για 1.000 θέσεις και κουραφέξαλα όπως λέγανε πριν καιρό αλλά και καθόλου δεν μου κάθεται... Η αστυνομία είναι το χέρι που υπακούει στον εγκέφαλο (κυβέρνηση) 0 για να ασκήσει εξουσία... Είναι το τελευταίο πράγμα που θα πέσει σε αυτή τη χώρα και στην εκάστοτε χώρα. Άποψη μου... Κρατήστε τις δικές σας και καλή μας συνέχεια.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ας ειμαστε και προσγειωμενοι λεω εγω αλλα και αισιοδοξοι συναμα, στο μονο που πονταρω εγω ειναι οτι τηα φυγουν πολλοι αστυνομικοι με συνταξη, και χρειαζονται να αναπληρωσουν κενα, ετσι ωστε θα τους ερθει μια η αλλη σχετικα με το κοστος. οσο για την πυροσβεστικη που ειπες λακεδαιμονιε οτι πηραν πυροσβεστες, δεν ειδα κατι τετοιο (εκτος και αν μιλας για τους 8μηνους που πηραν αλλα αυτο δεν μας αφορα πιστευω εμεις ψαχνουμε το μονιμο), απλα συνεχεια αναφερουν ολα τα σαιτ οτι βγαινει η προκυρηξη της πυροσβεστικης εδω και 2 βδομαδες το λενε, αλλα ακομη βγαινει... και κατι αλλο οπως ξερετε ειχε κανει διαγωνισμο και η ερτ-1 απο τον γεναρη... σας πληροφορω οτι ακομη δεν εχουν βγαλει αποτελεσματα, ουτε καν λιστες επιτυχοντων, το γιατι, σκεφτειτε το μονοι σασ... παντως η δικαιολογια της ερτ-1 επειδη τους πηρα τηλ, μου ειπαν λογο τον πολλων αιτησεων καθυστερουν τα αποτελεσματα...3,200 ηταν οι αιτησεις της ερτ-1. απαντωτας της εγω οτι καθε χρονο στην αστυνομια δεχονται απο 10000 εως 15000 αιτησεις για ε. φ, πως αυτοι τα καταφερνουν και τα βγαζουν σε ενα μηνα τα αποτελεσματα; απλα σιωπησε αυτη μετα. τα συμπερασματα δικα σας παιδια. απλα μιλαω ρεαλιστικα και ως εχουν τα πραγματα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Τόρο το μηνυμά σου το διέγραψα μπορείς να δεις την απάντηση στην σελίδα 25 στο θέμα "βάσεις - μόρια για ειδικούς φρουρούς (2011)
Ευχαριστω...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ρε παιδια θα βγει η αναθεματισμενη προκυρηξη των ειδικων φρουρων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες