Ο χαρδαβελας κωστα ξεκινησε να ασχολειτε με τετοια θεματα Με την παροντρυση του γιου του. Που τοτε οταν Ξεκινησε η εκπομπη ηταν 16-17χρονων. Καθως η παρεα του γιου του ειχε τετοιου ειδους ανησυχιες. Σε διαφορετικη περιπτωση ο χαρδαβελας δεν θα ειχε ασχοληθει. Και δεν τα λεω εγω. Ο ιδιος το ειχε πει.Kostas13 έγραψε:εγω τον χαρδαβελα τον εχω μια εκτιμηση. Ο ανθρωπος ψαχνετε. Δε λεει ασυναρτησιεςαιας έγραψε:Καλα θα τα προσπερασω αυτα (ξερεις παλια και οι γατες εκλεβαν την ψυχη με τον ιδιο τροπο, δεν ειναι τυχαιο που στον μεσαιωνα οι υποτιθεμενοι μαγοι/μαγισες συνηθως ειχαν γατα) ... Το φαινομενο πολυ εξυπνα οι παραγωγοι του λοστ το προσθεσαν σαν μαυρο τροματικο καπνο στο σηραλ.
Μόρα: ο μύθος του ύπνου
. Οχι καλε. Η μορα" εμφανιζεται " μονο σε αντρες. Οχι σε γυναικες.Nirvana84 έγραψε:Καλημερα παιδες! Ρε σεις η γυναικα μου λεει οτι το παθαινει αυτο! Παιζει κατι τετοιο;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Που ειναι η Μορα; Οέο;
Μακρια και αγαπημενοι!
Μακρια και αγαπημενοι!
Καλημερα κ απο μενα. Να ξεκαθαρισουμε κατι οτι ο μυθος λεει οτι αυτο το πραγμα παει μονο σε αντρες.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Δεν μου 'χει τυχει ποτε κατι τετοιο ρε παιδια... Οποιος τον διεδωσε τον μυθο αυτο πρεπει να ειναι ψυχανωμαλος &Δεν γουσταρει να κοιμαται!
μη το λες αυτο ρε σειρα. Δεν ειναι φημες. Γνωρισα 2 παιδια Που τωρα τελευταια κανουμε παρεα και μιλουσαμε για διαφορα πραγματα. Και αναφερθηκαμε κ σαυτο. Ολα τα συμπτωματα που τους ετυχαν μου ετυχαν κ μενα. Τα ιδια ακριβως ακουσα και στην εκπομπη του χαρδαβελα που εχω βαλει σχετικα βιντεοNirvana84 έγραψε:Δεν μου 'χει τυχει ποτε κατι τετοιο ρε παιδια... Οποιος τον διεδωσε τον μυθο αυτο πρεπει να ειναι ψυχανωμαλος &Δεν γουσταρει να κοιμαται!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
NΑ πω και γω την γνωμη μου για αυτο. Καταρχην εγω προσωπικα δε πιστευω σε "Μορες" σιγουρα ομως υπαρχει το καλο και το κακο. Αυτο το πραγμα (το κακο) εμενα προσωπικα με εχει "δεσει" κανα δυο φορες. Το ενιωθα πρωτου με "δεσει" οτι κατι κακο και μαυρο στεκεται απο πανω μου.(εννοειται δεν ανοιγω τα ματια
) και στη συνεχεια οπως ειπα μ'εχει δεσει δλδ δε μπορω να κουνηθω καθολου, την σπονδυλικη μου την νιωθω να σπαει και οοοοσο Και να φωναζω δεν βγαινει φωνη. Με προσευχη αυτο φευγει. Οσο υπαρχει το καλο, το κακο δε μπορει να μας κανει τπτ, μονο να μας φοβισει... Με τιποτα να μας σκοτωσει 
Οσο για τα ονειρα, εχω δει να με μαχαιρωνουν... Φριχτος πονος. Και να πεφτω εχω δει αλλα σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως πεφτω απο το κρεβατι
Το ωραιοτερο συναισθημα ειναι να βλεπεις πως πετας, απλα υπεροχο!(εκτος αν σε κυνηγανε καρακαξες
)

Οσο για τα ονειρα, εχω δει να με μαχαιρωνουν... Φριχτος πονος. Και να πεφτω εχω δει αλλα σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως πεφτω απο το κρεβατι

Το ωραιοτερο συναισθημα ειναι να βλεπεις πως πετας, απλα υπεροχο!(εκτος αν σε κυνηγανε καρακαξες

Συμφωνω μαζι σου αλλα εαν βρω μια εκπομπη που ειχε ως θεμα τετοια πραγματα θα το αναρτησω γιατι λεει οτι μπορει να σκοτωσει. Το οτι ξερουμε τι μας συμβαινει και οτι βρισκομαστε στην πραγματικοτητα ειναι κατι το οποιο μας βοηθαει κ οπως ειπες να κανεις την προσευχη σου. Κ ετσι φευγει. Στην εκπομπη λοιπον ελεγαν οτι εαν αφεθεις, μπορει να πεθανεις απο ανακοπη...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Μπορρει καποιοι που πεθαινουν στον υπνο τους να πεθαινουν οντως απο κατι τετοιο. Απλα θεωρω πως επειδη το καλο ειναι "ανωτερο" απο το κακο δε θα επετρεπε κατι τετοιο αρα θελω να πιστευω πως δεν γινεται να πεθανουμε απο κατι τετοιο και ας εχουμε κ προβληματα καρδιας.
Σε μερικες Περιπτωσεις το κακο φανερωνεται με το προσωπο σε ανθρωπους αλλα επειδη ειναι τοοοσο "ασχημο" και μπορει καποιος να πεθανει στο θεαμα αυτο, το καλο δεν επιτρεπει να το δεις οπως ειναι στη πραγματικοτητα αλλα σε μια πιο ηπια κατασταση
Σε μερικες Περιπτωσεις το κακο φανερωνεται με το προσωπο σε ανθρωπους αλλα επειδη ειναι τοοοσο "ασχημο" και μπορει καποιος να πεθανει στο θεαμα αυτο, το καλο δεν επιτρεπει να το δεις οπως ειναι στη πραγματικοτητα αλλα σε μια πιο ηπια κατασταση
Ενταξει. Δε λεω οτι ολοι οι θανατοι στον υπνο γινονται απο αυτο το φαινομενο. Αλλα ισως υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι. Κανεις δε μπορει να ξερει τι κακο μπορει να κανει η μορα. Και οταν λεω μορα δεν αναφερομαι σε γυναικα
Σαφως πιστευω οτι αυτοι που πεθαινουν στον υπνο τους τα αιτια ειναι παθολογικα. Και πολλες φορες εχουμε κατι και δεν το ξερουμε και εκληλωνεται ξαφνικα ειτε στον υπνο μας ειτε στο ξυπνιο μας. Ετσι λοιπον δεν πιστευω οτι φταιει Ο "μυθος της μορα" γι αυτο. Πιστευω στην ιατρικη και οχι σε κατι αλλο.
Κι ομως κωστα απευθυνεσαι και αναφερεσαι για τη μορα σα να ειναι υπαρκτο προσωπο. Και αυτο με ανησυχει. Εγω λεω να αφησετε τις συζητησεις μεταξυ φιλων σου Γι αυτο το θεμα. Αφηστε το μυθο και ελατε στην πραγματικοτητα που και αυτη το ιδιο σκληρη ειναι σαν την μορα.

κ εγω πιστευω στην ιατρικη αλλα καμια φορα με αυτα που συμβαινουν πιστευω οτι κρυβουν πραγματα. Οτι δε λενε την αληθειαcristi έγραψε:Σαφως πιστευω οτι αυτοι που πεθαινουν στον υπνο τους τα αιτια ειναι παθολογικα. Και πολλες φορες εχουμε κατι και δεν το ξερουμε και εκληλωνεται ξαφνικα ειτε στον υπνο μας ειτε στο ξυπνιο μας. Ετσι λοιπον δεν πιστευω οτι φταιει Ο "μυθος της μορα" γι αυτο. Πιστευω στην ιατρικη και οχι σε κατι αλλο.
οχι οχι. Οταν λεω μορα δεν εννοω καποιο προσωπο. Ετσι λεγεται αυτο το φαινομενο. Αν δεις το βιντεακι απο τον χαρδαβελα, το πρωτο νομιζω που εβαλα αναλυει την λεξη. Δεν ειναι τυχαια. Μορα λεγεται αυτο το πραγμα. Δεν ειναι γυναικειο προσωποcristi έγραψε:Κι ομως κωστα απευθυνεσαι και αναφερεσαι για τη μορα σα να ειναι υπαρκτο προσωπο. Και αυτο με ανησυχει. Εγω λεω να αφησετε τις συζητησεις μεταξυ φιλων σου Γι αυτο το θεμα. Αφηστε το μυθο και ελατε στην πραγματικοτητα που και αυτη το ιδιο σκληρη ειναι σαν την μορα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Kostas13 έγραψε: κ εγω πιστευω στην ιατρικη αλλα καμια φορα με αυτα που συμβαινουν πιστευω οτι κρυβουν πραγματα. Οτι δε λενε την αληθεια
Δεν ειναι οτι κρυβουν, απλα οι επιστημες προχωρουν και ανακαλυπτουν νεα πραγματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες