Τι είδους άντρες σας αρέσουν;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Γιατι το πατε απο το ενα ακρο στο αλλο; Δηλαδη το να μην ειμαι η "δουλα" του σπιτιου αποκλειστικα παει να πει πως θα παραμελησω τον αντρα μου; Αλλωστε οι περιισσοτεροι αντρες απατουν τις συζυγους τους επειδη τους συμπεριφερονται οπως η μανα τους.
Γνωμη μου ειναι πως ο αντρας αν δε πλυνει κ ενα πιατο ή δε κανει καποια οικοκυρικη δουλεια ειναι μαμοθρεφτο και επειδη μεγαλωσε με τα ετοιμα απο τη μανουλα γιαυτο οι αντιληψεις του ειναι πως ο αντρας δε πρεπει να κανει... Ταδε πραγματα.
μεινατε στα νυχια και αφησατε το ξυρισμα που ειπα, για ποιο λογο; Φροντιδα δεν ειναι κ απο τις 2 πλευρες; Επειδη ειναι διαφορετικα παραδειγματα; Τι να πω, για να δημιουργηθει μονο κ μονο θεμα λεγονται πολλα.
ΓΜΑΚ δε σου ειπα να μου βαψεις τα νυχια εσυ, γιατι πικαρεσαι;
Γνωμη μου ειναι πως ο αντρας αν δε πλυνει κ ενα πιατο ή δε κανει καποια οικοκυρικη δουλεια ειναι μαμοθρεφτο και επειδη μεγαλωσε με τα ετοιμα απο τη μανουλα γιαυτο οι αντιληψεις του ειναι πως ο αντρας δε πρεπει να κανει... Ταδε πραγματα.
μεινατε στα νυχια και αφησατε το ξυρισμα που ειπα, για ποιο λογο; Φροντιδα δεν ειναι κ απο τις 2 πλευρες; Επειδη ειναι διαφορετικα παραδειγματα; Τι να πω, για να δημιουργηθει μονο κ μονο θεμα λεγονται πολλα.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Το μάτι μου πικάρεται τι να κάνω; Να το βγάλω; 

-
Επισης να πω πως οι αντρες που λενε ΠΟΛΛΑ συνηθως αυτοι τη πατανε και κανουν αυτα που λενε οτι δε θα κανουν. Γιαυτο... Προσεξτε τι λετε 

χμμμ δεν ειναι θεμα δουλας ρε συ γιατι το παιρνεις ετσι; Παρτο αλλιως θα βρεις. Το να πλενεις και να μαγειρευεις το κανεις γι αυτον που αγαπας μην το βλεπεις σαν δουλα. Οκ θα τυχει να πλυνει το πιατο και να μαγειρεψει θα τυχει ε ποσες φορες θα το κανει πια; Το να τον ξυριζεις δεν ειναι και η απολυτη φροντιδα που θελει ενας ανδρας. Πιστεψε με. Ασε που μερικοι δεν θελουν η μερικοι νευριαζουν η τους κοβεις κιολας Και τ ακους μετα. Αλλη φροντιδα θελει ο ανδρας. Δεν εχει αναγκη να τον ξυρισεις.tsiripobina έγραψε:Γιατι το πατε απο το ενα ακρο στο αλλο; Δηλαδη το να μην ειμαι η "δουλα" του σπιτιου αποκλειστικα παει να πει πως θα παραμελησω τον αντρα μου; Αλλωστε οι περιισσοτεροι αντρες απατουν τις συζυγους τους επειδη τους συμπεριφερονται οπως η μανα τους.
-
- Στρατηγός
tsiripobina έγραψε:Επισης να πω πως οι αντρες που λενε ΠΟΛΛΑ συνηθως αυτοι τη πατανε και κανουν αυτα που λενε οτι δε θα κανουν. Γιαυτο... Προσεξτε τι λετε
είμαι αρκετά μεγάλος φίλτατη τσιριπομπίνα για Ροζ συννεφάκια κτλπ. Πλέον η λογική μετράει

-
Γιατι να μου βαψει τα νυχια ειναι η απολυτη φροντιδα που θελει μια γυναικα; Ελεος βρε cristi, καταλαβαινεις τι λεμε; Το δουλα το εβαλα σε "" Μ'αρεσει να φροντιζω σε ΠΟΛΛΑ το συντροφο μου αλλα οταν οι ρολοι εχουν αλλαξει και οι γυναικες δουλευουν πρεπει και οι αντρες να ασχολουνται ΚΑΙ με τα οικοκυρικα. Οσο για τη φροντιδα, ξυρισμα, νυχια κτλ ηταν απλα παραδειγματα.
Πραγματικα δε καταλαβαινω, τι το κακο εχει να σε βοηθησει καποιος σε κατι που δε μππορεις να κανεις; Δεν ειπα να γινεται συνεχεια αλλα οχι και οτι η βοηθεια/φροντιδα εχει ορια.
Πραγματικα δε καταλαβαινω, τι το κακο εχει να σε βοηθησει καποιος σε κατι που δε μππορεις να κανεις; Δεν ειπα να γινεται συνεχεια αλλα οχι και οτι η βοηθεια/φροντιδα εχει ορια.
-
- Στρατηγός
Ο στρατός μας μαθαίνει από οικιακά κοπελιά. Μην ανησυχείς 

-
Αυτο ειναι σιγουρο ΓΜΑΚ.
και τωρα που το θυμηκα, κατι ασχετο
Απο επεισοδιο στις Σαββατογεννημενες ο Χοσε (Καπουτζιδης) ειναι στρατο και μιλαει με την αφεντικινα του
"κυρια Σουλα θελω να φυγω, δε μας μαθαινουν για οπλα εδω ολο μας βαζουν και καθαριζουμε. Δηλαδη αν ερθουν οι Τουρκοι τι θα κανω; Θα τους ριξω χλωρινα; "
και τωρα που το θυμηκα, κατι ασχετο
Απο επεισοδιο στις Σαββατογεννημενες ο Χοσε (Καπουτζιδης) ειναι στρατο και μιλαει με την αφεντικινα του
"κυρια Σουλα θελω να φυγω, δε μας μαθαινουν για οπλα εδω ολο μας βαζουν και καθαριζουμε. Δηλαδη αν ερθουν οι Τουρκοι τι θα κανω; Θα τους ριξω χλωρινα; "

-
- Στρατηγός
Σκούπα επ'ωμου και βούρ στην μάχη

μισο καλε να σας προλαβαινω. Το να βαψει τα Νυχια σου ενας ανδρας δεν ειναι οτιδηποτε πχ αλλα ουτε και οτιδηποτε φροντιδα. Ειναι κατι ιδιαιτερο και μετα πιανει και τα νυχια των ποδιων σου φανταζομαι αχαχαχ οκ. Δεν ηταν απλα παραδειγματα ηταν καραμπινατα πχ να σε βοηθησει βρε παιδι μου δε λεμε αλλα εγω εκει που ειμαι καθετη ειναι στο βαψιμο νυχιων ποδιων και ισως ξυρισμα ποδιων κλπ αχαχαχ τι να πω; Μονο του παει. Εμενα προσωπικα θα με χαλουσε και να μου τα κανει και να τα βλεπω να Τα κανουν οι ανδρες αυτα. Πολυ με χαλαειtsiripobina έγραψε:Γιατι να μου βαψει τα νυχια ειναι η απολυτη φροντιδα που θελει μια γυναικα; Ελεος βρε cristi, καταλαβαινεις τι λεμε; Το δουλα το εβαλα σε "" Μ'αρεσει να φροντιζω σε ΠΟΛΛΑ το συντροφο μου αλλα οταν οι ρολοι εχουν αλλαξει και οι γυναικες δουλευουν πρεπει και οι αντρες να ασχολουνται ΚΑΙ με τα οικοκυρικα. Οσο για τη φροντιδα, ξυρισμα, νυχια κτλ ηταν απλα παραδειγματα.

-
Αν ειδες εφερα συγκεκριμενο παραδειγμα για το δεξι χερι (μιας και το δικο μου αριστερο προσωπικα το θεωρω αχρηστο και οτι δουλεια κανω με αυτο την κανω ατσουμπαλα) ... Στο βαψιμο των ποδιων και φτανω και μπορω και δεν εμπιστευομαι κιολας εναν αντρα να τα κανει, ενω στο χερι βλεπω.
Τωρα θεμα αποτριχωσης κτλ ουτε εγω θελω γιατι οπως και να το κανουμε ειναι καποια "ατελεια" που δε θελω να ασχοληθει το αγορι μου.
Γιαυτο πας πολυ μακρια cristi, επειδη για να σχολιασεις κατι δε το διαβαζεις καλα...
Τωρα θεμα αποτριχωσης κτλ ουτε εγω θελω γιατι οπως και να το κανουμε ειναι καποια "ατελεια" που δε θελω να ασχοληθει το αγορι μου.
Γιαυτο πας πολυ μακρια cristi, επειδη για να σχολιασεις κατι δε το διαβαζεις καλα...
Μην ανησυχεις. Το διαβαζω καλα. Πιανω το νοημα. Εννοια σου. Ειμαι ατομο που κοιτω μακρια η αληθεια ειναι αυτη.
-
Το θεμα ειναι οτι κοιτας τα 2 ακρα και δεν ακους/διαβαζεις το ενδιαμεσο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης