Σωματική ικανότητα στα Σώματα Ασφαλείας
Χαιρεται, θα ηθελα την αποψη σας αν στις υγειονομικες της πυροσβεστικης κοβουν καποιον που πχ στις υγειονομικες εξετασεις ΥΕΑ και γενικοτερα των σωματων ασφαλειας ειναι καπου Ι4 ή Ι5 Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Θα σε κόψουν και η πυροσβεστική σώμα ασφαλείας είναι και στηρίζεται στο Π/Δ των στρατιωτικών σχολών
Καλησπερα! Εχω διαγνωσμενη ελαφρα σκολιωση ο γιατρος ειπε οτι ειναι η φυσιολογικη κλιση που εχουν σχεδον ολοι οι ανθρωποι (συμφωνα με το γιατρο δεν υπαρχει 100% ισια σπονδυλικη στηλη) εαν ομως σε μελλοντικη προκ. Με κοψουν θα μπορεσω να κανω κατι; Να ζητησω εξεταση ακτινογραφια κτλ; Η καηκα;
-
- Στρατηγός
Απορρίπτονται όσοι έχουνε σκολίωση μετρίου βαθμού και άνω
Παιδια καλημερα αν καποιος γνωριζει να απαντηση σε αυτο.η με εβγαλαν ι3 ενωπλο και κατα την διαρκεια της θητειας μου και συγκεκριμενα στον 3 με 4ο μηνα
εκανα επανεξεταση του ι και κριθηκα ικανος ι1 και απολυθηκα ι1 ετσι γραφει το απολυτηριο. εχω δικαιωμα να δωσω για πυροσβεστικη; σας ευχαριστω πολλη !
εκανα επανεξεταση του ι και κριθηκα ικανος ι1 και απολυθηκα ι1 ετσι γραφει το απολυτηριο. εχω δικαιωμα να δωσω για πυροσβεστικη; σας ευχαριστω πολλη !
-
- Στρατηγός
Διάβασε τις σελίδες 4 και 5
Χαιρετω με τη σειρά μου το forum! Εξαιτιας ενος καταγματος ειχα υπηρετησει τη θητεια μου ως Ι4 προπερσι. Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να ενταχθω στους Ε. Φ.
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Στρατηγός
Κ. δοιηκητα σοοσσς ειμαι κεγω μεσα στους επιτυχοντες τις πυροσβεστικης. παρουσιαστηκα στο πευκο και υπηρετησα στον 32λμχ υπομοναδα τον πεζοναυτων εχω αποληθη 10χρονια τωρα και εχω ενα ροζ απολυτηρια που λεει μονο που υηρετησα και την ειδηκοτηταμου. τα μορια απο τις ε. δ. τα πηρα αλλα δεν γραφει πουθενα για ι. πρεπει να κανω κατι εγω η πυροσβεστικη αμα μπουμε θα το ψαξει μονητης. ειμουν κανονικα με οπλο ασκησεις και σκοπια. αν μου απαντουσες θα με βοηθουσες γιατι εχω σκασει!
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Κ. Δοιηκητα σοοσσς ειμαι κεγω μεσα στους επιτυχοντες τις πυροσβεστικης. Παρουσιαστηκα στο πευκο και υπηρετησα στον 32λμχ υπομοναδα τον πεζοναυτων εχω αποληθη 10χρονια τωρα και εχω ενα ροζ απολυτηρια που λεει μονο που υηρετησα και την ειδηκοτηταμου. Τα μορια απο τις ε. Δ. Τα πηρα αλλα δεν γραφει πουθενα για ι. Πρεπει να κανω κατι εγω η πυροσβεστικη αμα μπουμε θα το ψαξει μονητης. Ειμουν κανονικα με οπλο ασκησεις και σκοπια. Αν μου απαντουσες θα με βοηθουσες γιατι εχω σκασει!
Θα ζητηθεί αυτεπάγγελτα από το ΠΣ πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α. Από την στιγμή που ήσουν ΕΔ και υπηρέτησες ως Ι/1 δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Ευχαριστώ.
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ευχαριστω
Να 'σαι καλά, καλή σταδιοδρομία στο ΠΣ σώμα.
Καλησπέρα παιδιά!
Νέος στο forum.
Θα ήθελα τα φώτα σας. Απολύθηκα με πλήρη θητεία τον νοέμβριο του '11. Εκεί με είχαν κρίνει ως Ι2 λόγω ήπιου υποθυρεοειδισμού (ελεγχόμενου με κατάλληλη αγωγή-χάπι Τ4). Επειδή πέραν τούτου πληρώ τις προϋποθέσεις (αν υποθέσουμε ότι είναι ίδιες με την προκήρυξη του '11) λέτε να υπάρχει ελπίδα αν κάνω τα χαρτιά μου, ή θα με κόψουν;
Νέος στο forum.
Θα ήθελα τα φώτα σας. Απολύθηκα με πλήρη θητεία τον νοέμβριο του '11. Εκεί με είχαν κρίνει ως Ι2 λόγω ήπιου υποθυρεοειδισμού (ελεγχόμενου με κατάλληλη αγωγή-χάπι Τ4). Επειδή πέραν τούτου πληρώ τις προϋποθέσεις (αν υποθέσουμε ότι είναι ίδιες με την προκήρυξη του '11) λέτε να υπάρχει ελπίδα αν κάνω τα χαρτιά μου, ή θα με κόψουν;
-
- Στρατηγός
Στην προκήρυξη λέει:"Η υγειονομική εξέταση των υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ενεργείται σύμφωνα με το
Π. Δ.133/02 (Α΄ 109), όπως τροποποιήθηκε με τα Π. Δ.53/2003 (Α΄ 59),207/2007 (Α΄ 233) και
54/2010 (Α΄ 93), συμπεριλαμβανομένης και της εξέτασης του Δείκτη Μάζας Σώματος. "
(Το ίδιο γράφει και στην προκήρυξη των υποψηφίων δοκίμων Σημαιοφόρων).
Διαβάζοντας το εν λόγω Π. Δ. Στην παράγραφο 33 των νοσημάτων, στον υποθυρεοειδισμό αντιστοιχεί το Ι2. Το θέμα είναι αν κάποιος από την εμπειρία του ξέρει αν το θεωρούν ασήμαντο (τουλάχιστον στο λιμενικό) και το προσπερνάνε ή κόβουν χώρις δεύτερη κουβέντα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες