Κατάταξη στις στρατιωτικές σχολές (2009)

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οχι ρε συ σε καμια περιπτωση οι δυσκολιες θα σας φερουν κοντα και θα σας δεσουν σαν ταξη απλα οπως σου ειπα να μην περιμενεις εσυ να εχεις καλυτερη αντιμετωπιση. Με την τριτη περασες;
Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Οχι Είχα περασει στην Ασοεε... Είχα προσπαθήσει και πέρυσσι να κανω 10% (τωρα μπορει να με βρει οποιος θέλει) αλλα εχασα μια προθεσμία φέτος όμως τα καταφερα. Τωρα εάν με ρωτήσετε γιατι δν δήλωσα απο την αρχη ΣΣΕ οποια δικαιολογία να σας πω θα είναι ψέμα (και ενας Εύελπις, εστω και υποψήφιος, δεν ψευδεται) οποτε με όλο το σεβασμο ηταν απλά βλακεία μου (επιεικώς ορος) Κύριε Δεκανέα...
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Velerefontis »

johnnieknoxville έγραψε: Η καταταξη σας θα γινει στις 10 σεπ και ειναι τελεσιδικο οσο για τη βασικη σας εκπαιδευση δεν ξερω ακομα ποσο θα κρατησει. Μην αγχωνεσαι με την καταταξη ειναι ωραια εμπειρια και θα τη θυμασαι ευχαριστα για παντα

Eσυ δηλαδη τη θυμασαι ευχαριστα;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

Κυριε δεκανεα οποιος μπει μεσα πρεπει να ειναι γυμναζμενος να μπορει να τρεξει να περνει πολλες για να την παλεθει (συγνωμη πριν για τον ενικο)
Anonymous

Λοιπον φιλε μου οπως καταλαβαινεις το ενδεχομενο να παραιτηθεις απο τη σχολη μετα απο τοσες προσπαθειες θα ειναι μ... Ια οποτε σφιξε τα δοντια οτι και να βρεις μπροστα σου! Οσο για τον αλλο φιλο που ρωτησε ναι τη θυμαμαι ευχαριστα την δευτερη δεν θελω να θυμαμαιΕικόνα
Anonymous

Ειπαμε εδω ενικο δεν με ξερετε και δεν σας ξερω! Ουτε ειμαι κανας κολλημενος. Γιαννη δεν χρειαζεται να εισαι γυμνασμενος (το πολυ πολυ αν εχεις κιλα να τα χασεις γρηγορα) το μονο που χρειαζεται ειναι ψυχικη δυναμη και θεληση αυτα τα δυο θα σε βοηθησουν και στα τεσσερα χρονια
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

johnnieknoxville έγραψε:Ειπαμε εδω ενικο δεν με ξερετε και δεν σας ξερω! Ουτε ειμαι κανας κολλημενος. Γιαννη δεν χρειαζεται να εισαι γυμνασμενος (το πολυ πολυ αν εχεις κιλα να τα χασεις γρηγορα) το μονο που χρειαζεται ειναι ψυχικη δυναμη και θεληση αυτα τα δυο θα σε βοηθησουν και στα τεσσερα χρονια
Οχι ενταξει κανονικος ειμαι και ασχολουμε με την γυμναστικη γι'αυτο και ρωταω
Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Τουλάχιστον δεν παω μέσα στην σχολή με αυτην την λογική διοτι εαν παω ετσι το σίγουρο ειναι πως δεν θα κάτσω για πολυ... Εξάλλου δεν θα άφηνα μια σχολη στην οποία εχω κατσει 3 χρόνια για να τα παρατήσω... Με την βοηθεία βέβαια και του διπλανού μου πιστευω πως θα τα καταφέρω...
Anonymous

Καλο παντως που εχεις 3 χρονια ασσοε και οταν με το καλο τελειωσεις τη σχολη κοιτα να παρεις και το οικονομικο πτυχιο σου. Ειναι κανενα σας σωματα;

Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Θα την διαγραψω την σχολη μιας και δεν μπορώ να την κρατήσω... Επίσης ημουν στην Πληροφορική οχι οικονομικα

Anonymous

Εισαι χαζος; Δεν χρειαζεται να τη διαγραψεις απλα αστην στο φλου και συνεννοησου με τον πριτανη να σε βοηθησει και να σε γραφει στα εξαμηνα! Αν παρεις το πτυχιο μετα θα μπορεις να μπεις στο σωμα ερευνας πληροφορικης

Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Δεν ξέρω εαν το γνωρίζεται αλλα στην προκύρηξη αναγράφεται πως πρ'επει μέχρι την ορκομωσία να φέρω βεβαίωση διαγραφής. Συνεπώς και να θέλω να πράξω όπως αναφέρεστε δεν μπορώ... Εικόνα
Anonymous

Χμμ δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο που λες παντως θυμαμαι οτι ειχα ενα διπλανο που ειχε κανει 3 χρονια χημικος μηχανικος και δεν ειχε διεγραφει, τεσπα μην σε παιρνω και στο λαιμο μου
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Εσυ σωματα εισαι;
Anonymous

Ναι σωματα ειμαι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης