Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Το γνωριζω πηρα τηλ να μαθω αυτο μου ειπαν θα σας ειδοποιησουμε, ρε συ δυκ τι γινεται τωρα κατι μου ειπε η μανα μου ακουσε στο αλτερ για τους εποπ αλλα δεν το προλαβε ηταν στο τελος αν γνωριζεις γραψε
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Τίποτα φίλε μου μην ανησυχείς.
Είπανε απλά ότι θα επανεξετάσουμε τους επιτυχόντες της Στρατολογίας και της Αεροπορίας γιατί έγινε ένα μπάχαλο (εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κοιτάξουν τίποτα, όλα για το θεά αθήναι).
Είπανε απλά ότι θα επανεξετάσουμε τους επιτυχόντες της Στρατολογίας και της Αεροπορίας γιατί έγινε ένα μπάχαλο (εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κοιτάξουν τίποτα, όλα για το θεά αθήναι).
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Σπερες
που παρουσιαζομαστε ρε μαγκες;
τελη φλεβαρη θα μας ειδοποιησουν για τα χαρτια καταταξης;
που παρουσιαζομαστε ρε μαγκες;
τελη φλεβαρη θα μας ειδοποιησουν για τα χαρτια καταταξης;
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Α) Καστοριά.
Β) Άγνωστον. Ο καθένας λέει ότι να ναι.
Β) Άγνωστον. Ο καθένας λέει ότι να ναι.
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Ευχαριστω δυκ !
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Τι είναι; Δουλειά Γραφείου; Το έχασες το παιχνίδι αδερφέ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Παιδια εμεις που ειμαστε α/τ θα ξερω την δευτερα σιγουρα τι χρειαζομαστε για εκει πανω γιατι παρουσιαστηκε ο αδερφος μιας φιλης... Και θα παει να τον δει για σ-κ... Οποτε δευτερα θα σας πω για να μαθουμε ολοι!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Αα! Οσοι ειστε α/τ εδω μεσα να ευχεστε να μας βαλλουν στον β' λοχο που τα αντιαρματικα ειναι τα milan και τα fagot γιατι ο πρωτος ειναι τα gustaf και τα tow τα οποια ειναι του 70' μοντελα...
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Καλα ρε μαγκες ποσο χρονων εισαστε; Ο αλλος λεει τι πρεπει να παρει μαζι του στην καστορια, μα καλα δεν του κοβει καθολου τι θα χρειαστει; Ο αλλος λεει, για τις εγκαταστασεις οτι ειναι αθλιες στιν καστορια, κρυο νερο λεει κ αλλα, μα καλα που νομιζει οτι παει; Διακοπες; Τι ειναι σε κανα κολεγιο νομιζει οτι θα παει; Οτι μαλακια σκευτει ο καθενας τιν πεταει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Είναι μερικά παιδιά που δεν έχουνε πάει στρατό και μπαίνουνε εποπ με την μια. Δεν είναι κακό να ρωτάς. Και εσύ ρώτησες όταν μπήκες.
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Οχι αδερφε μου οταν μπηκα δεν ρωτησα τιποτα... κανεις δεν μου ειπε τιποτα... τα εμαθα μονοσ... μπηκα στα 18. κ ειμαι 25.
Υπηρέτης Α-Τ όπλων
Σιγα ρε φιλε που τα εμαθες μονος σου! Για πες μας και εμας να δουμε φως!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες