Oχι. Εχεις ξεπερασει το οριο ηλικιας ακομη και για αυτη του 2015 καθως θα αφορα ατομα γεννηθεντα απο το 1990 και μεταγενεστερα.salonika έγραψε:Ειμαι 25 του 89. Μπορω το 16 να δωσω πανελληνιες για αστυφ;
Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ευχαριστώ πολύ
-
- Στρατιώτης
Με τι κριτήρια τοποθετείσαι στα τμήματα; Υπάρχει κ΄τι συγκεκριμένο με το οποίο επιλέγεις εσύ ποια πόλη προτιμάς για φοίτηση και πόσα άτομα χωράει η καθεμιά;
Καλησπέρα. Είμαι γεννημένος ιούλιο του 92. Το 2017 λέω να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων... Σύμφωνα με εδώ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3793&Itemid=50 έχω την δυνατότητα, σωστά;
- thansam2000
- Στρατιώτης
Να ρωτήσω βγαίνοντας από την αστυφυλάκων τι μπορείς να γίνεις;
Πάντως αστροναύτης σίγουρα όχι. Γίνε πιο συγκεκριμένος για να πάρεις και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Περνας Απο Θεωρητικη;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Συμφωνα με το νεο λυκειο μπορεις επιλεγοντας φυσικη γενικης παιδειας αλλα μην το τολμήσεις γιατί τα μαθηματικά θα σου χρησιμεύσουν στη σχολή
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Βγαινοντας απο την αστυφυλακων γινεσαι αστυνομικος
. Λοιπον βγαινοντας απο την αστυφυλακων μπορεις να πας σε οποιαδηποτε υπηρεσια εχει η ΕΛΑΣ. Τα μαθηματικα που χρησιμευουν στην σχολη?

Κανείς;tsad92 έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι γεννημένος ιούλιο του 92. Το 2017 λέω να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων... Σύμφωνα με εδώ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3793&Itemid=50 έχω την δυνατότητα, σωστά;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Συμφωνα με την προκηρυξη του 2014 λεει... Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1989 και μεταγενέστερα. Οποτε για το 2017 που θελεις εσυ θα ειναι απο 01-01-1992 δηλαδη οι γεννημενοι του 1991 δεν θα μπορουν εσυ εισαι μεσα.tsad92 έγραψε:Κανείς;tsad92 έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι γεννημένος ιούλιο του 92. Το 2017 λέω να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων... Σύμφωνα με εδώ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3793&Itemid=50 έχω την δυνατότητα, σωστά;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Περνας ναι ή οχι;
Ευχαριστώ. Έτσι τα υπολόγισα και εγώ... Μια επιβεβαίωση ήθελα.Συμφωνα με την προκηρυξη του 2014 λεει... Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1989 και μεταγενέστερα. Οποτε για το 2017 που θελεις εσυ θα ειναι απο 01-01-1992 δηλαδη οι γεννημενοι του 1991 δεν θα μπορουν εσυ εισαι μεσα.
Καλησπέρα σας, Αυτό το εξάμηνο ολοκληρώνω τις σπουδές μου και ορκίζομαι πτυχιούχος σχολής του Ατειθ. Θα ήθελα να μάθω εαν μπορώ να ενταχθω στην σχολή Αστυφυλακων με κατατακτήριες εξετάσεις ή ο μόνος τρόπος είναι να ξανά δώσω πανελλήνιες εξετάσεις;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Μόνο με πανελλήνιες μπορείς να ενταχθείς στην σχολή αστυφυλάκων. Ποια σχολή τελειώνεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες