Κακή χρήση αναβολής;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Κακή χρήση αναβολής;
ΓΕΙΑ. Τελικα εγω θα χω ποινη; Κακη χρηση αναβολης θεωρειται; Αν ναι ποσους μηνες; Ειχα παρει αναβολη το 2003 για το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ και ληγει το 2012. Τωρα ειμαι στο ΤΕΙ πειραια (ξαναδωσα πανελληνιες ενδιαμεσα ειχα αλλαξει τρεις σχολες ληξουρι και κοζανη) Αλλα δε θα χω παρει πτυχιο μεχρι το 2012 επειδη την ειχα αφησει και ξαναρχησα πριν 1 χρονο.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Δεν θα φας ποινή
Κακή χρήση αναβολής;
Βαγγελης έγραψε:Εμενα μου επιβληθηκε ενας μηνας επειδη δεν τελειωσα την σχολη και μου ειπε οτι ειναι 90 ευρω τωρα το πως και ποτε τα πληρωνουμε δεν πολυ καταλαβα!
Αυτό πότε συνέβη και σε πόσα χρόνια δεν τελείωσες τη σχολή;
Γιατί δεν φαίνεται να ισχύει αυτό που λες.
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλλον βαγγέλη μας κρύβεις κάτι. Μήπως για 2 εξάμηνα δεν γράφτηκες στην σχολή σου;
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα σε όλους, να σας ρωτήσω κάτι, εγώ είχα γραφτεί σε ΙΕΚ και πήρα αναβολή απο τον στρατό για αυτόν τον λόγο, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων σταμάτησα πήγα μόνο 3 μηνες. Και δεν πήρα πτυχιο, τώρα που θέλω να κόψω την αναβολή θα υπάρξει κάποια ποινή; ...
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ...
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ...
Κακή χρήση αναβολής;
Αν την διακόψεις εγκαίρως και μέσα στον καθορισμένο χρόνο που σου έδωσε η Στρατολογία, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Κακή χρήση αναβολής;
Αγαπητέ greek_army, μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να με κατατοπισεις;(Μπορω να παρω βεβαιωση σπουδων 1 εξαμηνου μονο).
Σε ευχαριστω.
...
Οπότε πληρώνω 90 ευρω η κάνω 1 μήνα θητεία απ'οτι κατάλαβα;
...
Σε ευχαριστω.
...
...
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Cold έγραψε:Αγαπητέ greek_army, μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να με κατατοπισεις;(Μπορω να παρω βεβαιωση σπουδων 1 εξαμηνου μονο).
Σε ευχαριστω.
...
...
ακριβώς
Κακή χρήση αναβολής;
Γειά σας. Ωραίο το forum σας.
Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί με αυτή την έννοια της κακής χρήσης αναβολής. Εγώ πήρα το 2005 αναβολή λόγω σπουδών ως φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας μέχρι 31 Δεκέμβριου του 2014. Το 2009 τελείωσα και πήρα πτυχίο. Θα κάνω τα χαρτιά μου για διακοπή αναβολής το 2011. Υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλουν ποινή ; Ή ισχύει αυτό μόνο για όσους παίρνουν μια αναβολή για σπουδές και μετά δεν παρακολουθούν την σχολή τα παρατάνε κτλπ
Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί με αυτή την έννοια της κακής χρήσης αναβολής. Εγώ πήρα το 2005 αναβολή λόγω σπουδών ως φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας μέχρι 31 Δεκέμβριου του 2014. Το 2009 τελείωσα και πήρα πτυχίο. Θα κάνω τα χαρτιά μου για διακοπή αναβολής το 2011. Υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλουν ποινή ; Ή ισχύει αυτό μόνο για όσους παίρνουν μια αναβολή για σπουδές και μετά δεν παρακολουθούν την σχολή τα παρατάνε κτλπ
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
ΓΙΩΡΓΟΣ23 έγραψε:Γειά σας. Ωραίο το forum σας.
ισχύει το 2ο που είπες..
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπερα παιδιαΕμενα ληγει η αναβολη τον δεκεμβριο του 2010. Αν δε τη κοψω και περιμενω να με καλεσουν ειναι "παρανομο". ΠΡεπει δηλαδη να παω στο στρατολογικο και να τη διακοψω;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
λαλακης έγραψε:Καλησπερα παιδιαΕμενα ληγει η αναβολη τον δεκεμβριο του 2010. Αν δε τη κοψω και περιμενω να με καλεσουν ειναι "παρανομο". ΠΡεπει δηλαδη να παω στο στρατολογικο και να τη διακοψω;
όχι δεν είναι παράνομο
Κακή χρήση αναβολής;
Παιδεια βοηθιστε με μπηκα στο τεε επανωμης το 2004 με σκοπο να σπουδασω μηχανωλογια τελειωσα το μαιο 2007. Το 2006 το φεβρουαριο πηγα στο στρατολογικο γραφειο θεσσαλονικης για να παρω αναβολη μεχρι της 31 δεκεμβριου του 2010. Εφτασα μεχρι την 3 λυκιου αλλα δεν μπορω να παρω το απολιτιριο γιατι μενω μεταξεταστεως. Δεν εχω δηλαδη ουτε απολιτιριο ουτε να δεικσω κατι οταν μου πουν τι εκανες αυτα τα χρονια. Υπαρχει περιπτωση να φαω προστιμο οι πινι. Και θελω να μαθω αυτι που εχουν μεχρι της 31 δεκεμβριου 2010 ποτε μπαινουν φεβρουαριο οι μαιο. Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
rexmania έγραψε:Παιδεια βοηθιστε με μπηκα στο τεε επανωμης το 2004 με σκοπο να σπουδασω μηχανωλογια τελειωσα το μαιο 2007. Το 2006 το φεβρουαριο πηγα στο στρατολογικο γραφειο θεσσαλονικης για να παρω αναβολη μεχρι της 31 δεκεμβριου του 2010. Εφτασα μεχρι την 3 λυκιου αλλα δεν μπορω να παρω το απολιτιριο γιατι μενω μεταξεταστεως. Δεν εχω δηλαδη ουτε απολιτιριο ουτε να δεικσω κατι οταν μου πουν τι εκανες αυτα τα χρονια. Υπαρχει περιπτωση να φαω προστιμο οι πινι. Και θελω να μαθω αυτι που εχουν μεχρι της 31 δεκεμβριου 2010 ποτε μπαινουν φεβρουαριο οι μαιο. Ευχαριστω
1. Σίγουρα έκανες κακή χρήση αναβολής
2. Μπαίνουνε Μαιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες