ΣΜΑ - Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
roverr24
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από roverr24 »

Περιουσια απ το πολυτεχνειο εκανες παλια, τωρα υπαρχουν τοσοι πολλοι μηχανικοι που με 800 ευρω θα ξεκινησεις και δυσκολα θ ανεβεις χωρις μεσον
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S.Giorgos »

Παιδια εγω δεν το κανω για τα λεφτα απλα ρωτησα! Και δεν νομιζω οτι ειναι τσο χαλια τα πραγματα!

Δηληδη μου παρουσιαζετε το επαγγελμα αυτο σαν ενα απο τα χειροτερα απο οτι καταλαβα! Εγω δεν το κανω για τα λεφτα! Αλλα αυτα που εσυ μπορεις να θεωρεις λιγα εγω μπορει να τα θεωρω καλα!

Αλλα παλι στα οικονομικα τα πραγματα δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια! Αλλα και ετσι να ειναι δεν πειραζει!

Σου έβαλα τα 3 μηνύματα σε 1.Greek_Army
...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από roverr24 »

Εγω απ οτι καταλαβαινω απλα θα φτανουν μεχρι υποπτεραρχοι και οχι μεχρι αντιπτεραρχοι, δε τους θεωρουν μαχιμους τους μηχανικους της ΠΑ ενω θεωρουν μαχιμους τους μηχανικους του ΠΝ οπως ο γραφων (δε ξερω γιατι ειμαι μαχιμος και αυτος απο ΣΜΑ δεν ειναι) Και τους μηχανικους του στρατου απο μηχανικο και διαβιβασεις που εχουν παει πολυτεχνειο... Ειναι καθαρα μια μεθοδευση απο τους ιπταμενους... Οι αποφοιτοι ΣΜΑ εχαιραν παντα της εκτιμησης ολων των υπολοιπων μη ιπταμενων αξιωματικων απο ΣΑΣ και προκηρυξη και ειχαν παντα αντιθετους τους ιπταμενους που ηταν μαλιστα και συμμαθητες στην ικαρων... Οι αξιωματικοι γραμμης πτησης ειναι μηχανικοι απο ΣΜΑ και η ευθυνη τους ειναι τεραστια, λυπαμαι που τους μειωνουν ετσι, θα τους χασουν ολους απο τους λιγους που εχουν μεινει...

Εχουν πεταξει εξω απο την ηγεσια τις πιο κρισιμες ειδικοτητες της ΠΑ μηχανικους απο ΣΜΑ, εφοδιαστες απο προκηρυξη, ελεγκτες αεραμυνας Και δε το συζητω για οικονομολογους διοικητικους και μετεωρολογους... Η μονη εξουσια στην ΠΑ ειναι οι ιπταμενοι που απο επισμηναγοι και πανω απλα δε δουλευουν ενω παιρνουν το επιδομα και οι γιατροι που ειναι επιβαρημενοι με σορεια σκανδαλων... Λυπαμαι ...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ένας θείος μου (πρώην ιπτάμενος μηχανικός στη ΟΑ) έλεγε ότι οι οι μηχανικοί της ΣΜΑ χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στην Πολιτική Αεροπορία.
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επικοινωνία:

Δηλαδη οι μηχανικοι θα φτανουν μεχρι υποπτεραρχοι; Ειναι σιγουρο; !
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Ρε φιλε αμα και οταν μπεις εσυ μπορει και η Ελλαδα να εχει βγει απο την κριση, να βγαινει ή και να εχει χρεωκοπησει. Γιατι δινεις σημασια σε ανουσια πραγματα και δεν κοιτας να δεις αν σου αρεσει η στρατιωτικη ζωη πραγματικα και το αντικειμενο που θες να ασχοληθεις. Τι νοημα θα εχει να μαθεις ολες αυτες τις δευτερευουσες λεπτομερεις αφου το μελλον ειναι αβεβαιο.
Άβαταρ μέλους
asimike
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από asimike »

Kwstas έγραψε:Ρε φιλε αμα και οταν μπεις εσυ μπορει και η Ελλαδα να εχει βγει απο την κριση, να βγαινει ή και να εχει χρεωκοπησει. Γιατι δινεις σημασια σε ανουσια πραγματα και δεν κοιτας να δεις αν σου αρεσει η στρατιωτικη ζωη πραγματικα και το αντικειμενο που θες να ασχοληθεις. Τι νοημα θα εχει να μαθεις ολες αυτες τις δευτερευουσες λεπτομερεις αφου το μελλον ειναι αβεβαιο.
Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

Προς τον κύριο υποψήφιο.
Τα λεφτ'α τώρα δεν είναι θέμα αλλά όταν θα γίνουν (θέμα επιβίωσης όχι γούστου) θα είναι αργα.
Αυτή τηνστιγμή υπάρχει Αντιπτέραρχος μηχανικός αλλά το σύνολο των Κατώτερων Αξκων εξαντλούν τα όρια παραμονής στο βαθμό τους. Και όταν εφαρμοστεί η παράλληλη επετηρίδα δε θα κινούνται παράλληλα απλά θα παγώσουν στον βαθμό του Επισμηναγού (Ταγματάρχη). Οσοι είναι μόνιμοι από σχολή ξέρουν μάλλον την αίσθηση Να είναι ο πρωτοετής τους δύο βαθμούς πάνω αυτούς Κανοντας δουλειά γραμματειακής υποστήριξης.
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επικοινωνία:

Ρε φιλε εγω το εχω αποφασισει για την ικαρων! Ερωτηση εκανα! Απο εκει και περα οκ! Αλλα αν με καταλαβαινες δεν θα ρωταγες για με νοιζουν αυτα... Διοτι εγω θελω να υπθιρετησω την πατριδα απο τις ανωτερες θεσεις! Αυτο ηθελα να μαθω μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα σκεψου πρωτα!
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Θα γινοσουνα ποτε υδραυλικος?
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επικοινωνία:

Αλλα και αλλο σκοπο να ειχα δεν πιστευω πως το να θελει κανεις να μαθει πραγματα για το επαγγελμα του ειναι κακο!
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

Καλό κουράγιο. Ελα με τους καλύτερους
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επικοινωνία:

ΟΚ παντως εγω θα προσπαθησω να μεινω! Δεν με ενδιαφερει κατι εξω! Που σημαινει πως με ενδιαφερουν οι ανωτερες θεσεις δηλαδη ως Αντιπτεραρχος! Το ξερω πως ειναι παρα πολυ δυσκολο αλλα εγω θα προσπαθησω!
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Πολυ σνομπ μου κανεις, και να μπεις εκει μεσα πως θα συνεργαζεσαι με τους κατωτερους, αφου θα θεωρεισαι ο" ανωτερος". Ηρεμησε λιγακι.
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επικοινωνία:

Φιλε το να εχεις υψηλους στοχους για το επαγγελμα που αγαπας! Δεν νομιζω να λεγεται σνομπ! Και να σου πω κατι; Το επειχηρημα σου ειναι μια βλακεια! Τι παει να πει πως θα συνεργαζομαι; Εγω απο την θεση μου και οι αλλοι απο την δικια τους... Δηλαδη ενας αντιπτεραρχος πως συνεργαζεται με εναν σμηναρχο; Σκεψου πρωτα πριν γραψεις!

Ισως να μπερδεψες την εννοια ανωτερος! Δεν υπαρχει ενας ανωτερος! Υπαρχουν πολλοι! Οταν λεω ανωτερες θεσεις ενοω υποπτεραρχος αντιπτεραρχος κ. Τ. Λ!
...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες