GenerX έγραψε:Δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τους μετανάστες για τα χαμηλά μεροκάματα. Τόσα τους δίνουν, τόσα δέχονται. Για χαμηλά μεροκάματα, κατηγορήστε αυτούς που τα μειώνουν. Έρχεται ο άλλος σε αυτή τη χώρα επειδή βρήκε εύκολη πρόσβαση, θέλει να κάνει ενα ξεκίνημα και τον κατηγορούμε για τα χαμηλά μεροκάματα.
Εεε, συγνωμη, τι απο τα δυο που λες ισχιει; Τοσα τους εδιναν, η τα εριξαν για να μην ψωφισουν; Γιατι εγω ξερω οτι ο πατερας μου το '89 - '90 ειχε να δει μεροκαματο στην οικοδομη 8 μηνες επιδη οι Αλβανοι ελεγαν "δωστε μας τα μισα δεν πειραζει" και επαιρναν ολες τις δουλειες. Και μετα φυσικα οι δικοι μας ετρεχαν απο πισω και τις ξαναεφτιαχναν γιατι ξαναχαλαγαν ολα, αλλα η ζημια ειχε γινει. Για βρειτε μου σημερα Αλβανο που πληρωνεται κατω του βασικου...
GenerX έγραψε: Τα Ολυμπιακά έργα π. Χ. Είναι άλλη μια ευγενική χορηγία μεταναστών.
Ευχαριστουμε τους μεταναστες που δουλεψαν αφιλοκερδως για τους Ολυμπιακους Αγωνες. Δεν πηρανε φραγκο... Ασχετα αν οι δικοι μας παρακαλαγανε εστω και για τα μισα που επαιρναν εκεινοι για τα εργα. Βλεπεις ολοι οι Ελληνες χεστηκαν στο ταληρο με τους Ολυμπιακους, και οι κακομοιροι οι μεταναστες εμειναν στην απ'εξω... Βεβαια αυτοι μολις σφιξουν κιαλλο τα πραγματα, θα την κανουν στις πατριδουλες τους η καπου αλλου, εμεις εδω θα μεινουμε ομως να πληρωνουμε τα σπασμενα των Ολυμπιακων.
GenerX έγραψε: Αλβανό χοντρό μέχρι στιγμής δεν εχω δεί. Ούτε Πακιστανό, ούτε Αφγανό.
Επιδη φορας παροπιδες και βλεπεις οτι θες και οτι σε συμφερει μαλλον. Ελα απο Μεσσογεια μερια που ειμαι εγω, να βρεις ενα καρο. Να μπεκρουλιαζουν ολη μερα στα καφε, με λεφτα απο τις τιμιες δουλειες τους και τα μισα μεροκαματα που τους δινουν οι παμπλουτοι κακοι Ελληνες...