Λαθρομετανάστευση (παράνομοι / παράτυποι μετανάστες)

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από Helistas »

GenerX έγραψε:Δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τους μετανάστες για τα χαμηλά μεροκάματα. Τόσα τους δίνουν, τόσα δέχονται. Για χαμηλά μεροκάματα, κατηγορήστε αυτούς που τα μειώνουν. Έρχεται ο άλλος σε αυτή τη χώρα επειδή βρήκε εύκολη πρόσβαση, θέλει να κάνει ενα ξεκίνημα και τον κατηγορούμε για τα χαμηλά μεροκάματα.

Εεε, συγνωμη, τι απο τα δυο που λες ισχιει; Τοσα τους εδιναν, η τα εριξαν για να μην ψωφισουν; Γιατι εγω ξερω οτι ο πατερας μου το '89 - '90 ειχε να δει μεροκαματο στην οικοδομη 8 μηνες επιδη οι Αλβανοι ελεγαν "δωστε μας τα μισα δεν πειραζει" και επαιρναν ολες τις δουλειες. Και μετα φυσικα οι δικοι μας ετρεχαν απο πισω και τις ξαναεφτιαχναν γιατι ξαναχαλαγαν ολα, αλλα η ζημια ειχε γινει. Για βρειτε μου σημερα Αλβανο που πληρωνεται κατω του βασικου...

GenerX έγραψε: Τα Ολυμπιακά έργα π. Χ. Είναι άλλη μια ευγενική χορηγία μεταναστών.

Ευχαριστουμε τους μεταναστες που δουλεψαν αφιλοκερδως για τους Ολυμπιακους Αγωνες. Δεν πηρανε φραγκο... Ασχετα αν οι δικοι μας παρακαλαγανε εστω και για τα μισα που επαιρναν εκεινοι για τα εργα. Βλεπεις ολοι οι Ελληνες χεστηκαν στο ταληρο με τους Ολυμπιακους, και οι κακομοιροι οι μεταναστες εμειναν στην απ'εξω... Βεβαια αυτοι μολις σφιξουν κιαλλο τα πραγματα, θα την κανουν στις πατριδουλες τους η καπου αλλου, εμεις εδω θα μεινουμε ομως να πληρωνουμε τα σπασμενα των Ολυμπιακων.

GenerX έγραψε: Αλβανό χοντρό μέχρι στιγμής δεν εχω δεί. Ούτε Πακιστανό, ούτε Αφγανό.

Επιδη φορας παροπιδες και βλεπεις οτι θες και οτι σε συμφερει μαλλον. Ελα απο Μεσσογεια μερια που ειμαι εγω, να βρεις ενα καρο. Να μπεκρουλιαζουν ολη μερα στα καφε, με λεφτα απο τις τιμιες δουλειες τους και τα μισα μεροκαματα που τους δινουν οι παμπλουτοι κακοι Ελληνες...

Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παράνομοι μετανάστες

Nassos έγραψε:
Φιλαράκι, για να μην με βγάλεις έξω από τα ρούχα μου, σταματάω εδώ και πλέον δεν ξανα-ασχολούμαι με εσέ, οπουδήποτε. Οποτεδήποτε.
Νασσο κανεις λαθος εδω. Πρεπει να ασχολεισαι με τα λεγομενα του. Οσο θα λεει βλακειες και θα παιρνει μια απαντηση τοσο θα ξεφτιλιζεται. Δες το σαν το παρασιτο που διμοιουργει αντισωματα ΕικόναΕικόναΕικόνα

Anonymous

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από Anonymous »

GenerX έγραψε: Κοίτα, προσωπικά ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει ο Μπερλουσκόνι.

Πάντως το μάθαμε και αυτό. Οι μετανάστες δίνουν δικαίωμα στα αφεντικά. Αλλιώς λες, θα τα σκάγανε στους Έλληνες.

Οι μισοί και παραπάνω Έλληνες είναι παχύσαρκοι.

Αλβανό χοντρό μέχρι στιγμής δεν εχω δεί. Ούτε Πακιστανό, ούτε Αφγανό.

Που σημαίνει οτι κάποιοι δουλεύουν και κάποιοι τα ξύνουν. Αυτοί που ξύνονται καμιά φορά κατηγορούν και τους μετανάστες για αυτούς που ψηφίζουν και γλύφουν.

Ας δουλέψουν οι Έλληνες πρώτα και ύστερα βλέπουμε για το αν έχουν καμία σχέση οι μετανάστες με την πολιτική του ΣΕΒ και λοιπών.

Για κακή σου τύχη, τα μικρά μεροκάματα τα δίνουν Έλληνες. Δε τα δίνουν μετανάστες.

Υποδομές μια χαρά μπορούμε να φτιάξουμε. Όταν καταλάβουμε οτι αυτοί που χτίσαν ολη την Ελλάδα και τα σπίτια όλων μας, δε φταίνε για το μεροκάματο των 4 ευρώ.

Εσένα φίλε σου άρέσει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Τι παει να πει οι καλοί Έλληνες τους τα δίνουν; Εσένα αν σου δώσουν μεροκάματο 15? θα πας να δουλέψεις; Οχι. Γιατί δεν εισαι μα... Ας. Ξέρεις ότι με 330? δεν μπορείς να ζήσεις με την καμία. Αυτοί όμως πάνε. Εγω δεν είπα ότι έχουν συνείδηση οι Ελληνάρες εργοδότες. Ισα ισα. Αν πρόσεξες τι έγραψα αναφέρω ότι αυτοί συνείδηση φυσικά και δεν έχουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα κονομήσουν. Το θέμα είναι ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Οταν ο Ελληνας οικοδόμος το 95 έπερνε 5000δρχ ο Αλβανός ζήταγε 3000 και το ξέρω από πρώτο χέρι. Αυτοί λοιπόν μεγάλε κατ εσένα χτίσαν την Ελλάδα. Για πες μας δηλαδή. Η Ελλάδα χτίστηκε από το 92 και μετά; Πιο πριν στα δέντρα ζούσαμε; Σοβαρά επιχειρήματα έχεις. Αν όλοι αυτοί οι μετανάστες που παίρνουν πράσινη κάρτα και σιγά σιγά θα έχουν απαιτήσεις και φτάσουν να εκλέγουν βουλευτές και να νομοθετούν πως θα σου φανεί εσένα; Εχεις καταλάβει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για το μέλλον της Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη τα παιχνίδια μειονοτήτων που παίζονται (βλ. Σκόπια, Μολδαβία, Βουλγαρία κτλ). Οι υποδομές που έχουμε δεν καλύπτουν ούτε τους Ελληνες γιατί οι πολιτικοί έκλέγονται για να κονομήσουν και μόνο. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνα έχει γίνει πλέον επικίνδυνο γκέτο και δεν μπορείς ούτε μέρα πλέον να κυκλοφορήσεις. Η προώθηση λαθρομεταναστών γίνεται σύμφωνα με σχέδιο της ΜΙΤ και άλλων μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στην ασφάλεια της χώρας μας. Σε όλες τις χώρες της ευρώπης υπάρχει πλαφόν μεταναστων. Στην Ιτάλία 2%. Στην Ολλανδία 3%. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα είμαστε ξεφραγο αμπέλι. Και φυσικά μαζέψαμε τους μετανάστες που έφυγαν από τις φυλακές στην χώρα τους (πχ αλβανοί το 92 επί Μπερίσα κτλ)

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Νασσο κανεις λαθος εδω. Πρεπει να ασχολεισαι με τα λεγομενα του. Οσο θα λεει βλακειες και θα παιρνει μια απαντηση τοσο θα ξεφτιλιζεται. Δες το σαν το παρασιτο που διμοιουργει αντισωματα ΕικόναΕικόναΕικόνα

Μαρέσει που απαντάς σε βλακείες.

Επίσης μιας και ξέρεις και τα αντισώματα. Πάρε ενα λεξικό, να σου δημιουργήσει μερικά για τον ιό της ανορθογραφίας σου.

Βέβαια μπορείς να κατηγορήσεις τους ξένους πάλι που δε ξέρεις να γράφεις στη μητρική σου γλώσσα, την οποία υπερασπίζεσαι.

Συνέχισε να απαντάς σε βλακείες για να με... Ξεφτιλίζεις.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Μπα ; Απο που κι ως που ενας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι ;

Τώρα, σε μια άλλη παράμετρο...

Σου παραθέτω τις αδυναμίες του Πατριώτη Helista. Γκρινιάζουμε για τη γλώσσα και οτι αλλοιώνεται, αλλάζει κτλ κτλ, αλλα κάποιοι δε ξέρουν να γράφουν σωστά στη μητρική τους.

Ταυτόχρονα οι περισσότεροι μετανάστες κάνουν λιγότερα ορθογραφικά.

Απτη στιγμή λοιπόν που δε ξέρει ενας Ελληνάρας να γράφει (τόσο τραγικά ορθογραφικά δείχνουν και τι ακολουθεί πιθανότατα στον προφορικό λόγο), ας ανησυχήσουμε πρώτα για τα του οίκου μας. Και δε μιλάω για τίποτα εξεζητημένο. Αν πάμε εκεί χαθήκαμε όλοι. Μιλάω απλα για τα στοιχειώδη.

Τώρα για τα σχέδια της ΜΙΤ κτλ κτλ δε τα ξέρω, οπότε δε θα τα σχολιάσω. Περίεργο που τα γνωρίζει απλός κόσμος. Τι σόι μυστικές υπηρεσίες είναι αυτές...

Το μέλλον της Ελλάδας κινδυνεύει απο τους Ελληναράδες.

Αν θέλανε οι μετανάστες τα κάνανε μπάχαλο ολα, αφου όντως είμαστε ξέφραγο αμπέλι

Anonymous

Παράνομοι μετανάστες

GenerX έγραψε:Μπα ; Απο που κι ως που ενας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι ;

Τώρα, σε μια άλλη παράμετρο...

Σου παραθέτω τις αδυναμίες του Πατριώτη Helista. Γκρινιάζουμε για τη γλώσσα και οτι αλλοιώνεται, αλλάζει κτλ κτλ, αλλα κάποιοι δε ξέρουν να γράφουν σωστά στη μητρική τους.

Ταυτόχρονα οι περισσότεροι μετανάστες κάνουν λιγότερα ορθογραφικά.

Απτη στιγμή λοιπόν που δε ξέρει ενας Ελληνάρας να γράφει (τόσο τραγικά ορθογραφικά δείχνουν και τι ακολουθεί πιθανότατα στον προφορικό λόγο), ας ανησυχήσουμε πρώτα για τα του οίκου μας. Και δε μιλάω για τίποτα εξεζητημένο. Αν πάμε εκεί χαθήκαμε όλοι. Μιλάω απλα για τα στοιχειώδη.

Τώρα για τα σχέδια της ΜΙΤ κτλ κτλ δε τα ξέρω, οπότε δε θα τα σχολιάσω. Περίεργο που τα γνωρίζει απλός κόσμος. Τι σόι μυστικές υπηρεσίες είναι αυτές...

Αν θέλανε οι μετανάστες τα κάνανε μπάχαλο ολα, αφου όντως είμαστε ξέφραγο αμπέλι

Η Ιταλία στέλνει πίσω λαθρομετανάστες

Εικόνα Απάντηση Μπερλουσκόνι στις επικρίσεις από ΟΗΕ και Βατικανό Τουλάχιστον 500 οικονομικούς λαθρομετανάστες από την Αφρική έχει απωθήσει προς τη Λιβύη κατά το τελευταίο πενθήμερο η Ιταλία, στο πλαίσιο της νέας, δραστικότερης πολιτικής της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι. Απαντώντας στις επικρίσεις της Υψηλής Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών και του Βατικανού, ο Ιταλός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η πολιτική του είναι συμβατή με το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο. «Η Αριστερά οραματιζόταν μια Ιταλία από διάφορες εθνότητες. Εμείς οραματιζόμαστε μια άλλη πραγματικότητα, στην οποία θα δεχόμαστε μόνο τους αλλοδαπούς που ζητούν πολιτικό άσυλο», τόνισε ο Μπερλουσκόνι

GenerX

Είναι το μόνο σωστό που είπες μεγάλε. Από κάτι Ελληναράδες σαν κιεσένα κινδυνεύει η Ελλάδα. Εκτός βέβαια αν είσαι Αφγανός ή Πακιστανός οπότε δεν θα σου χρεώσουμε βλακεία στον εγκέφαλό σου... Η πολύ λαθροκουλτούρα!

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Οτι και να λέτε... Μετανάστες ζούσαν, ζούνε και θα ζούνε (ευτυχώς) για πάντα, όπου γουστάρουν και όπου θεωρούν οτι τους βολεύει ο τόπος για μια καινούρια ζωή.

Όπως υπήρχαν παντού, υπάρχουνε και θα υπάρχουν Έλληνες μετανάστες για πάντα, για τους ίδιους λόγους.

Πολυπολιτισμικότητα for ever. Σε όσους δεν αρέσει... Πρόβλημά τους

Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παράνομοι μετανάστες

Αυτο που με εξιταρει ειναι οι ψαγμενες απαντησεις που τις γυρνας οπου και ωποτε γουσταρεις. Για να σε ξαναπροςγειωσω λοιπον, δεν απαντησες στα προηγουμενα. Ναι, ειμαι ανορθογραφος γιατι εγραφα τους καθηγητες μου στα παλαιωτερα των υποδηματων μου και δεν πληρωνα τα φροντηστηρια τους. Εσυ που οι τσεπες σου ειναι γεματες, οπως εχεις πει, δεν εισαι. Μαγκια σου. Ακομα περισωτερη μαγκια σου θα ηταν αν ησουν το ιδιο χωρις τα λεφτα του μπαμπα σου. Στα αλλα ομως δεν εχεις απαντησει, ουτε κατα διανοια. Μηπως επιδη ειναι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ;(για να μην πω κατι πολυ χοντρωτερο... )
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Ποιά λεφτά μωρέ. Για την ορθογραφία μυαλό χρειάζεται. Και οχι τίποτα ιδιαίτερο. Τα λεφτά ποτε δε με απασχολούσαν τόσο. Εχω τα απαραίτητα, και νιώθω ωραία με αυτά. Δεν εχω ανάγκη τίποτα παραπάνω.Offtopic όμως. Σε ποιά άλλα δεν εχω απαντήσει; Στίγμα δε λαμβάνεις απο τις γενικότερες απαντήσεις μου;

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Και πες το χοντρότερο μωρέ. Γιατί δε το λες; Μη παρεξηγηθώ;
eldund
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από eldund »

Το γεγονός οτι έχω proficiency kai sorbonne σε αγγλικά και γαλλικά αντίστοιχα και οτι -στατιστικώς αποδεδειγμένο- μιλάω (όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά όλοι σχεδόν οι κάτοχοι αντίστοιχων διπλωμάτων) "καλύτερα" και "σωστότερα" αγγλικά η γαλλικά απο το μέσο άγγλο η ένα γάλλο, δε με κάνει ούτε άγγλο ούτε γάλλο. Με το να βάζεις φτερά στην πλάτη σου απο άνθρωπος κότα δε γίνεσαι. Αυτό για τον προλαλήσαντα που έκρινε το φρόνημα και το ήθος κάποιων απο ενα φορουμ.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Με το να βάζεις φτερά, σαφώς και δε γίνεσαι κότα απο άνθρωπος.

Όταν όμως λες οτι είσαι κότα, οφείλεις και να το αποδεικνύεις.

Το οτι έχεις το sorbonne και το proficiency σαφώς και δε δείχνει τι άνθρωπος είσαι, ούτε ήθος ούτε τίποτα. Αυτό το συμπέρασμα για τον μέσο Άγγλο και Μέσο Γάλλο Σαφώς και είναι αστείο. Και η στατιστική Θα πρέπει να ήταν τραγική.Anyway. Ούτε η ορθογραφία δείχνει κάτι τρομερό γενικότερα.

Δεν έκρινα φρόνημα. Ούτε ήθος.

Αλλα μου τη σπάει ο παιρύφαννος αίλινας [γοια τυν Οιστωρήα τοιν ωπία οιπαιρασποίζαιται κε τον Αινωχλοί ώταν αίνας αλβανώσ, που γράφι σαφόσ Καλύττερρα, θαίλοι να σοικόσι τοι σιμμέα} Να μοιν ξαίρη να γράψι.

Σκέψου να το παίζει ενας Άγγλος πορωμένος με την πατρίδα του και συ να ξέρεις να μιλάς καλύτερα τη γλώσσα του.

Είπαμε. Στοιχειώδη...

Αμα προσθέσω και το οτι κάποιοι ενοχλήθηκαν απο ενα χαζό chain mail όπου "κάποιος Κύπριος" ζητάει να απλοποιηθεί η Ελληνική γλώσσα τότε...

Για να μη πούμε οτι υποτίθεται πως παλεύουμε για να κρατήσουμε τη γλώσσα μας ακέραια, αφου ο πολιτισμός του οποιουδήποτε λαού, εξαρτάται απο τη γλώσσα.

Είσαι γεννημένος στην Ελλάδα. Είσαι ανω των 13. Δε θες η γλώσσα να χαθεί. Υπερασπίζεσαι την Ελληνικότητα κάποιων τόπων. Εξυμνείς το μεγαλείο των προγόνων σου.

Ε οχι να μη ξέρεις ορθογραφία. Ούτε ανώτερα μαθηματικά ζητήσαμε, ούτε να ανακαλυφθεί το φάρμακο για τη γρίπη των χοίρων.

Τώρα θα μου πείς για δυσλεκτικούς. Ε αυτοί έχουν πρόβλημα, δε φταίνε σε τίποτα.

Ταυτόχρονα, όποιος ξέρει να μιλάει καλά τη γλώσσα, δε σημαίνει οτι αγαπάει περισσότερο την πατρίδα του απο κάποιον άλλο.

Απλά όταν λέμε κάτι, ας δείχνουμε οτι το έχουμε.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από GenerX »

Επίσης αν μιλάς καλά Αγγλικά και σαρέσει να ζείς στην Αγγλία καθώς και ο τρόπος ζωής τους, τότε είσαι αυτομάτως Άγγλος. Επειδή γεννήθηκες Ελλάδα, δε σημαίνει οτι είσαι Έλληνας. Στα χαρτιά ναι.
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από thrakiotis »

σε λίγα χρόνια εδω θα είμαστε [ελπίζω] για να δούμε την εξέλιξη της μαζικής εισόδου λαθρομεταναστών [μην μπερδεύεστε με τους οικονομικούς μετανάστες άλλο το ένα άλλο το άλλο] εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να υιοθετήσουμε την πολιτική της Ιταλίας [με καποιες αλλαγές] αλλιώς κλαφτα Χαράλαμπε

Anonymous

Παράνομοι μετανάστες

GenerX έγραψε:Επίσης αν μιλάς καλά Αγγλικά και σαρέσει να ζείς στην Αγγλία καθώς και ο τρόπος ζωής τους, τότε είσαι αυτομάτως Άγγλος. Επειδή γεννήθηκες Ελλάδα, δε σημαίνει οτι είσαι Έλληνας. Στα χαρτιά ναι.
Η γκόμενά σου είναι Μαύρη, αφγανή ή Ελληνίδα; Για πες μας ρε λεβέντη ανοικτόμυαλε πολυπολιτισμικέ ΣΥΡΙΖΟπνίχτη...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες