Για να σας βοηθήσω λίγο μιας και παρουσιάστηκα στο 298 τον περασμένο Ιούλιο.
Κινητά επιτρέπονται με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες του στρατοπέδου και ευαίσθητου υλικού.
Σχετικά με την άφιξη σας την ημέρα της κατάταξης, τουλάχιστον στη δική μας ΕΣΣΟ, δεν υπήρξε θέμα για όσους ήρθαν με το αεροπλάνο μιας και ήρθαν σε φυσιολογική ώρα (περίπου 9.30-10.00). Βέβαια καλό είναι πρώτα να επικοινωνήσετε με το στρατόπεδο για να το επιβεβαιώσετε.
Όσοι πάτε με πλοίο, μιας και το νησί διαθέτει 2 λιμάνια (Καρλόβασι &Βαθύ) επικοινωνήστε με το στρατόπεδο για να δείτε από που θα βγει κίνηση να σας πάρουν. Αν το πλοίο πιάνει και στα 2 λιμάνια, κίνηση βγάζουν από το Βαθύ μιας και είναι πιο κοντά στο 298 (κανα μισάωρο δρομος). Εγω την ημέρα που παρουσιάστηκα πάντως το πλοίο έπιανε μόνο Καρλόβασι αλλά και πάλι έβγαλαν κίνηση και μας παρέλαβαν απ το λιμάνι.
Όλα αυτά σας τα μεταφέρω με βάση αυτά που ίσχυαν τον Ιούλιο που παρουσιάστηκα εγώ.
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Καλησπέρα σας, Παρουσιάζομαι Σάμο στο 298 και μετά άγνωστες οι βουλές του Κυρίου.
Ωστόσο, εργάζομαι για ένα γραφείο και η εν μέρη συμβολή μου απαιτείται κάποιες φορές. Το ερώτημα είναι μπορώ να φέρω λάπτοπ μαζί μου για αυτές τις ανάγκες; Ή κατάσχεση;
Ωστόσο, εργάζομαι για ένα γραφείο και η εν μέρη συμβολή μου απαιτείται κάποιες φορές. Το ερώτημα είναι μπορώ να φέρω λάπτοπ μαζί μου για αυτές τις ανάγκες; Ή κατάσχεση;
Re: 298 Μ/Κ ΤΕ - Σάμος
Diou7 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2014 1:11 am Καλησπέρα παιδιά εγω δεν τα θυμάμαι και τόσο μαύρα ήμουν εκεί το 2001 πήγα δυο φορές εκεί, ήμουν έξ αναβολής μπήκα με την 269 και μετα την αναβολή ξανα εκεί με την 273 αν θυμάμαι καλα! Περασα πολυ καλα αν και όντως μαύρο στρατοπέδο αλλα ήμασταν καλη παρέα ! Το γέλιο ήταν ότι ο τότε διοικητής θαλασσινός με είχε πει μην πάρεις αναβολή έσω θα ξανα ρθεις... Και γελαγα και μετα απο κατι μήνες που την έκοψα όντως πρώτα Κόρινθο και μετα εκεί 298 μκτε πάλι διαβιβαστης ! Ωραια χρονια ωραίες παρέες αλλα χαθηκαμε με ολους! Αν υπάρχει κάποιος ας στείλει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης