Καλη σας μερα! Ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα οσον αναφορα τις Ε. Δ. Κ. Διοριζεσαι ή ειναι στην τυχη αυτο ή επιλεγεις εσυ; Τι χρειαζομαι [οσον αναφορα για πτυχια ] και τη φυσικη κατασταση που ειναι στανταρ για να μπω Ε. Δ. Κ.
Θα ηθελα μερικες συμβουλες οσο αναφορα για τις ασκησεις φυσικης καταστασης. Καποιες ασκησεις π. Χ. Ή πού θα μπορουσα να βρω το προγραμμα γυμναστικης των Λ. Ο. Κ ή κατι τετοιο...
ευχαριστω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SC20K την Τρί Απρ 20, 2010 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέλος, εάν ενδιαφέρεσαι γενικά για τις ειδικές δυνάμεις ρίξε μια ματιά στο υπο-φόρουμ των ειδικών δυνάμεων , αλλά και στο άρθρο για την ιστορία τους και τις ειδικότητες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 08, 2010 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ονομα μου ειναι πανοσ. Παιδια απλα θελω να κανω μια ερωτηση. Για μονιμος στις ειδικες δυναμεις γινεται πρωτα μεσο 5αιτιας η μπορεις με την μια να δηλωσεις μονιμοσ;
πανος έγραψε:Το ονομα μου ειναι πανοσ. Παιδια απλα θελω να κανω μια ερωτηση. Για μονιμος στις ειδικες δυναμεις γινεται πρωτα μεσο 5αιτιας η μπορεις με την μια να δηλωσεις μονιμοσ;
Από στρατιωτικές σχολές η από ΕΠΟΠ αλλιώς δεν γίνεται
Δήλωσα καταδρομείς είμαι 17 χρονών μου είπαν πως θα με πάρουν το Φεβρουάριο του 2012 μιας και είμαι από νησί τώρα που θα τελειώσει το σχολείο θα έχω μόνο το απολυτήριο λυκείου, και ρωτάω αφού τελειώσει η εκπαίδευση και πάρω με το καλό τον μπερέ υπάρχει δυνατότητα για μόνιμος αν είμαι "καλός" καταδρομέας, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα ούτε να φτάσω σε μεγάλο βαθμό απλά να είμαι μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις. Η στρατολογία εδώ δεν γνωρίζει τίποτα. Ένας 25χρονος επιλοχίας στις ειδικές δυνάμεις μου είπε πως δεν πήγε από σχολή απλά είναι μόνιμος. Σας ευχαριστώ !
Γεια σας. Θέλω να μαθω με ποιον τρόπο μπορεις να περασεις ειδικες δυναμεις. Δηλαδη χρειάζεται να δωσω παννεληνιες ή κανω την θητεία και δηλώνω σαν μόνιμος μετά; Και αν δηλώσω θα με πάρουν ή περνουν μόνο όσους θέλουν; Και τέλος οι μισθοι είναι καλοί; Απο πόσα μέχρι πόσα μπορεις να πάρεις; Αν το θέλεις αξίζει δηλαδή να πάς?
Γεια σας παιδειά ήθελα να σας ρωτήσω κατι. Από μικρός έχω μεγάλη θέληση να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις και πάρα πολύ στους Αμφίβιους Καταδρομείς. Ειδικότερα στο Ζ΄ΜΑΚ σαν μονάδα. Τι πρέπει να κάνω για να μπω πώς και πού πρέπει να δηλώσω όταν παρουσιαστώ στο κέντρο; Δήλωσα στην επιλογή μου για πεζικό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήση πως μπορώ να γίνω μόνιμος στης ειδικές δυνάμεισ
Ragezone έγραψε:Γεια σας παιδειά ήθελα να σας ρωτήσω κατι. Από μικρός έχω μεγάλη θέληση να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις και πάρα πολύ στους Αμφίβιους Καταδρομείς. Ειδικότερα στο Ζ΄ΜΑΚ σαν μονάδα. Τι πρέπει να κάνω για να μπω πώς και πού πρέπει να δηλώσω όταν παρουσιαστώ στο κέντρο; Δήλωσα στην επιλογή μου για πεζικό.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήση πως μπορώ να γίνω μόνιμος στης ειδικές δυνάμεισ