Ξύρισμα στο στρατό
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Ξύρισμα στο στρατό
Χαχαχα σωστα την ξεχασα την νιβεα
Ξύρισμα στο στρατό
Κοιταχτε ξυριστικη μηχανη και σιγουρα μερικα ξυραφακια αφρο ξυρισματος και after save γιατι η μηχανη αν κλαπει η χαλασει μετα εχει καμπανα εκτος και αν υπαρχει η δυνατοτητα για αγορα καινουριας. Εχω αλλαξει 4 μαρκες ξυραφιων μεχρι τωρα και προσπαθω να κατασταλαξω αλλα θα φερω μαζι μου πολλα γιατι δεν βγαζω ακρη οποτε ο θεος βοηθος. Χρονια ξυριζομουν με μηχανη αλλα τωρα ξανασυνηθηζω το ξυραφι και παρα το κοκκινισμα και κοψιμο μου αρεσει η αισθηση του δερματος μετα. Αυτο καμια μηχανη δεν το καταφερνει. Αλλα για 9 μηνες πιστευω οτι το δερμα δεν θα παθει τιποτα ακομα και αν αντιδρα περιεργα στο ξυρισμα. Κυκλοφορουν βεβαια κατι ξυραφια μαιμουδες και αυτα προκαλουν σοβαρο προβλημα και ελπιζω στα ΚΨΜ να μην εχουν τετοια. Να υποθεσω οτι εχουν μονο BIC; Οι παλιοι τι λενε; Η πουλανε και αλλα; Αλλωστε ο αντρας πρεπει να ειναι ξυρισμενος και εντος και εκτος στρατου πως να γινει δλδ.
Ξύρισμα στο στρατό
Στη θητεία μου είχα Wilkinson Sword Quattro.

Τώρα χρησιμοποιώ Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision

Τώρα χρησιμοποιώ Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision

- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Ξύρισμα στο στρατό
nasso πηγα και πηρα την ξυριστικη μηχανη αυτη που εχεις! Καταπληκτηκη ειναι! Εχει και λεπιδα ακριβειας
- Nicommando
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Ξύρισμα στο στρατό
Εγώ θα παίξω με τη γαλλική τεχνολογία...Gillette fusion! Τι σκατά,5 λεπίδες, κάτι θα κόβουν...
Κάτι άλλο, μουστάκι επιτρέπεται; Και αν ναι να σκάσω έτσι στο κέντρο ή θα με κράξουν-καψωνέψουν;
Κάτι άλλο, μουστάκι επιτρέπεται; Και αν ναι να σκάσω έτσι στο κέντρο ή θα με κράξουν-καψωνέψουν;
Ξύρισμα στο στρατό
Επειδή είμαι τελείως ασχετος, όταν λέμε ξυριστική μηχανή εννοούμε ηλεκτρική η οποία φορτίζεται; Επειδή εγώ τόσα χρόνια δεν τα έχω ξυρίσει ποτέ τελείως αλλά χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενη και τα παίρνω με ''σκάλες''.Αυτή που πρότεινες Nassos τι είναι; Ποιά η διαφορά απο τα ξυραφάκια;
- Nicommando
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ξύρισμα στο στρατό
Αυτή που λες με τις σκάλες, δεν είναι ξυριστική αλλα κουρέματος... Οι ξυριστικές έχουν συνήθως τρεις περιστρεφόμενες κεφαλές και γενικά απ' ότι θυμάμαι ξυρίζουν τελείως, δέρμα.
Τώρα δεν ξέρω αν συμφέρει από άποψη κόπου γιατί πρέπει να τα περνάς πολλές φορές για να τα κόψει τελείως και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα.
Αυτή η Wilkinson που δείχνει ο Νάσος στη photo είναι υβρίδιο (ξυράφι-κουρευτική)
Τώρα δεν ξέρω αν συμφέρει από άποψη κόπου γιατί πρέπει να τα περνάς πολλές φορές για να τα κόψει τελείως και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα.
Αυτή η Wilkinson που δείχνει ο Νάσος στη photo είναι υβρίδιο (ξυράφι-κουρευτική)
Ξύρισμα στο στρατό
Αυτή που έχω είναι κουρέματος αλλά με μικρή κεφαλή και τη χρησιμοποιώ για ξύρισμα. Σίγουρα δεν κάνει για να τα παίρνεις όλα αφού δεν τα παίρνει καλά. Γενικά ποιά είναι τα πλεονεκτήματα τέτοιων μηχανών όπως στη φωτο; Επειδή δεν ξέρω από τιμές, αξίζουν τα λεφτά σε σχέση με τα ξυραφάκια; Χαλάνε; Θέλουν αντικατάσταση οι λεπίδες τους;
- Nicommando
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ξύρισμα στο στρατό
Κοίτα κι εγώ τώρα μπαίνω, μη σε κάψω. Διαισθάνομαι ότι γενικά τα ξυραφάκια με πολλαπλές κεφαλές (βλ. Νάσου ή αυτή που έγραψα Gillette fusion) κάνουν καλά τη δουλειά και έχουν και την αξιοπιστία ότι δεν χρειάζονται ρεύμα, απλά - παραδοσιακά...
Η ξυριστική μηχανή δεν σου διαλύει τη φάτσα μεν αλλά τι γίνεται:
1. Αν χαλάσει;
2. Σε σκηνάκια κλπ *****;
Η ξυριστική μηχανή δεν σου διαλύει τη φάτσα μεν αλλά τι γίνεται:
1. Αν χαλάσει;
2. Σε σκηνάκια κλπ *****;
Ξύρισμα στο στρατό
Στα "σχοινάκια" θα υπάρχουν μπαλαντέζες που θα παίρνουν ρεύμα από τις κινητές γεννήτριες. Είναι και τα κινητά που πρέπει να φορτίζονται.

- Nicommando
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ξύρισμα στο στρατό
Νάσο ξέρεις να μου απαντήσεις για το μουστάκι, που ρώτησα παραπάνω;
Ξύρισμα στο στρατό
Εγώ έχω δει αρκετούς με μουστάκι πάντως
Ξύρισμα στο στρατό
Nassos πήγα και πήρα την titanium. Δε βρίσκω όμως πουθενά ανταλλακτικά εδώ που είμαι, σε σούπερ μάρκετ ή καταστήματα. Για να μην πάρω κανένα και δεν κάνει, ξέρεις αν μπαίνουν κι από άλλες μάρκες; Της ίδιας μάρκας υπάρχουν ανταλλακτικά για τη συγκεκριμένη μόνο ή απλώς να ψάξω wilkinson; Επίσης πήρα μια after shave korres. Πιστεύω πως τις αφήνουν κανονικά μέσα, ε; Είχα να ξυριστώ 6 χρόνια κι έχω γίνει σκατά. Κοκκινίλες και σπυράκια. Και αρκετός πόνος όταν ακουμπάω.
Ξύρισμα στο στρατό
egweimai έγραψε:Nassos πήγα και πήρα την titanium. Δε βρίσκω όμως πουθενά ανταλλακτικά εδώ που είμαι, σε σούπερ μάρκετ ή καταστήματα. Για να μην πάρω κανένα και δεν κάνει, ξέρεις αν μπαίνουν κι από άλλες μάρκες; Της ίδιας μάρκας υπάρχουν ανταλλακτικά για τη συγκεκριμένη μόνο ή απλώς να ψάξω wilkinson;Επίσης πήρα μια after shave korres. Πιστεύω πως τις αφήνουν κανονικά μέσα, ε; Είχα να ξυριστώ 6 χρόνια κι έχω γίνει σκατά. Κοκκινίλες και σπυράκια. Και αρκετός πόνος όταν ακουμπάω.
Τα ανταλλακτικά για τα ξυραφάκια Quattro είναι αυτά:

Αν καταφέρεις να βρείς αλληνής εταιρίας αλλά μόνο για Quattro καλώς.
Για την κρέμα after shave δεν πρόκειται να σου πούν κάτι. Πάντως για αρχή βάζε και κρέμα Nivea μέχρι να συνηθίσει το δέρμα του προσώπου σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης