Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις
Έχω ακούσει ότι για να πας μακ πρέπει ν έχεις κάπια εμπειρία. Δηλαδή ν ήσουν ετα ή μαλ, κλπ. Ξες αν ισχύει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Johnys έγραψε:Δεν γίνεται όμως να πας ουκ από ευελπίδων;
Άν θέλεις να σταδιοδρομήσεις στα ΟΥΚ ώς στέλεχος τότε μπορείς είτε μέσω Στρατιωτικών Σχολών (ΣΝΔ και ΣΜΥΝ) , ή να πάρεις την Βατραχοπουλάδα απο ΣΣΕ και ΣΜΥ
Παιδιά κάτι άλλο σχετικά με τη Σ. Σ. Ε... Αποφοιτώντας μπορείς να πάς ειδικές δυνάμεις πχ ΛΟΚ ; (σαν αξιωματικός πάντα μιλάω)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξης την Κυρ Ιουν 06, 2010 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Μονο αμα βγεις ανθυπολοχαγος πεζικου και περασεις τις ΠΚΕ των ειδικων δυναμεων
και συ λοκατζης, και γω. Ειχα και εγω αυτη την απορια!Αλέξης έγραψε:Παιδιά κάτι άλλο σχετικά με τη Σ. Σ. Ε... Αποφοιτώντας μπορείς να πάς ειδικές δυνάμεις πχ ΛΟΚ ; (σαν αξιωματικός πάντα μιλάω)
εννοω πως θελω να γινω λοκατζης οχι πως ειμαιnickdoud έγραψε:και συ λοκατζης, και γω. Ειχα και εγω αυτη την απορια!Αλέξης έγραψε:Παιδιά κάτι άλλο σχετικά με τη Σ. Σ. Ε... Αποφοιτώντας μπορείς να πάς ειδικές δυνάμεις πχ ΛΟΚ ; (σαν αξιωματικός πάντα μιλάω)
Φιλαράκι πρέπει να είναι τρέλα στα ΛΟΚ ειδικά άμα γουστάρεις τη δράση... Όλα τα λεφτά !
Αν ξέρει κάποιος ας μας απαντήσει υπεύθυνα...
Να ρωτήσω αν δηλώσω κάποια στιγμή αργότερα μετάθεση για οικογενειακούς λόγους, στο Μεγάλο Πεύκο ας πούμε. Γίνεται να με δεχτούνε, σαν αξιωματικό ειδικών δυνάμεων;
Να δεχτούνε γενικά την αίτησή μου...
Γνωρίζει κανένας. (συγγνώμη που γίνομαι σπαστικός αλλά με ενδιαφέρει πολύ το θέμα όχι τόσο για λόγους οικογενειακούς αλλά για λόγους... Κοπελιάς !)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Απευθυνομαι στοv Greek_Army. Φιλε μου μπορεις να εξηγησεις λιγο αυτο που ειπες για τη βατραχοπουλαδα απο τη ΣΜΥ. Καθως εδωσα πανελληνιες και ελπιζω να μπω στη ΣΜΥ και το θεμα με ενδιαφερει αμεσα.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας παιδια συγνωμη για τν ενοχλιση μηπως ξερει κανεις να μου πει πως γινεται να μπω στα Ο. Υ. Κ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κωστας Θ. την Τρί Ιούλ 06, 2010 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Σνδ η σμυν τελειωνεις και κατατασσεσαι αμα περασεις τα τεστς,
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Να ρωτησω κατι; Κοριτσια για στη σχολη αλεξιπτωτιστων παιρνουν;