585 ΤΠ - Καστοριά (Άργος Ορεστικό)
EΝτυπωσεις απο το μεχρι τωρα εκε στο 585 διοτι σε μια εβδομαδα Δυστυχως φευγουμε και παμε στις μοναδες.
Ο διοικητης ειναι απο τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει στο στρατο προσεχει τους παντες και τα παντα νοιαζεται για ολους και για ολα.
Τωρα επειδη για οικονομια χωρου-πετρελαιου μαζευτικαμε 2 λοχοι Α/Τ και ο ενας ολμων στο καραγεωργιου και μονο 40 ατομα ειναι στο πανω αλλα μενουν διοικητηριο παρα πολυ καλα!
Εκπαιδευση παρα πολυ καλοι εκπαιδευτες γνωστες του αντικειμενου αλλα υπαρχουν ατομα που τους τρελενουν και τρελενουν και εμας μετα το μονο αρνητικο ειναι οτι καθε πρωι παμε απο το κατω στο πανω στρπδο και μερικες φορες κουβαλαμε τους ολμους απο την αποθηκη εως τον χωρο εκπαιδευσεως περιπου 100-120 μετρα.
Το φαγητο ειναι παρα πολυ καλο για δεδομενα στρατου σχεδον σπιτικο! Και σε αυτο ο διοικητης ειναι απο πανω και θελει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
Εχει ζεστο νερο απο της 4 το μεσημερι μεχρι 12 το βραδυ.
Οι αξιωματικοι με ενα - δυο εξαιρεσεις ειναι παρα πολυ καλοι και οι λοχιες ειναι πολυ ξυγημενοι αμα τους φερθεις και εσυ αναλογα.
Απο υπηρεσιες ειναι 1-2,1-3 λογο του οτι ειμαστε 320 ατομα εκε.
Ο διοικητης μας ειπε την πρωτη μερα οτι θα στεναχορηθειτε οταν φυγεται απο δω και δεν τον πιστευαμε αλλα ετσι ειναι οντως!
Αντε και καλη μας θητεια.
Ο διοικητης ειναι απο τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει στο στρατο προσεχει τους παντες και τα παντα νοιαζεται για ολους και για ολα.
Τωρα επειδη για οικονομια χωρου-πετρελαιου μαζευτικαμε 2 λοχοι Α/Τ και ο ενας ολμων στο καραγεωργιου και μονο 40 ατομα ειναι στο πανω αλλα μενουν διοικητηριο παρα πολυ καλα!
Εκπαιδευση παρα πολυ καλοι εκπαιδευτες γνωστες του αντικειμενου αλλα υπαρχουν ατομα που τους τρελενουν και τρελενουν και εμας μετα το μονο αρνητικο ειναι οτι καθε πρωι παμε απο το κατω στο πανω στρπδο και μερικες φορες κουβαλαμε τους ολμους απο την αποθηκη εως τον χωρο εκπαιδευσεως περιπου 100-120 μετρα.
Το φαγητο ειναι παρα πολυ καλο για δεδομενα στρατου σχεδον σπιτικο! Και σε αυτο ο διοικητης ειναι απο πανω και θελει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
Εχει ζεστο νερο απο της 4 το μεσημερι μεχρι 12 το βραδυ.
Οι αξιωματικοι με ενα - δυο εξαιρεσεις ειναι παρα πολυ καλοι και οι λοχιες ειναι πολυ ξυγημενοι αμα τους φερθεις και εσυ αναλογα.
Απο υπηρεσιες ειναι 1-2,1-3 λογο του οτι ειμαστε 320 ατομα εκε.
Ο διοικητης μας ειπε την πρωτη μερα οτι θα στεναχορηθειτε οταν φυγεται απο δω και δεν τον πιστευαμε αλλα ετσι ειναι οντως!
Αντε και καλη μας θητεια.
Παιδια παω ως χειριστης βληματων σε ποιο λοχο θα ειμαι;πειτε μου λεπτομρειες για το ταγμα.
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Παιδια παω ως χειριστης βληματων σε ποιο λοχο θα ειμαι;πειτε μου λεπτομρειες για το ταγμα.
Καλησπέρα φίλε μου, σε αυτό το στρατόπεδο ήμουν 5 μήνες, και παρόλες τις δυσκολίες θα σου μείνουν οι καλύτερες εντυπώσεις. Βασικός κανόνας του φόρουμ είναι να μην ξανάαπαντάμε σε ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί, σου παραθέτω λοιπόν την απάντηση στο ερώτημα σου εδώ
Σας ευχαριστω για την απαντηση. εκανα την ιδια ερωτηση γιατι η απαντηση ηταν μηνες πριν κ ηθελα να ξερω τις σημερινες συνθηκες στο στρατοπεδο.
585 ζωαρα με χατ******** δικα ο καλυτερος δικας που θα μπορουσα να εχω στην θητεια μου τελος.Ζηλευω οσους πανε τωρα απο 323 σειρα διοτι θα κατσουν 7 βδομαδες εκει.
Οποιος ειναι α/τ θα κανει την ζωαρα μονο playstation το πρωι και τελος οι ολμιστες οπως ημουν εγω εχει λιγο τρεξιμο και κουβαλιμα δεν ειναι παιδικη χαρα αλλα ειναι πολυ καλα και παλι.
Ο δικας εφτιαξε την μοναδα μονο αυτο λεω και μακαρι να μεινει ανοιχτη και απο εκπαιδευση τουλ για τους ολμους ειναι 2 εμθ που ξερουν παρα πολυ καλα το αντικειμενο!
Οποιος ειναι α/τ θα κανει την ζωαρα μονο playstation το πρωι και τελος οι ολμιστες οπως ημουν εγω εχει λιγο τρεξιμο και κουβαλιμα δεν ειναι παιδικη χαρα αλλα ειναι πολυ καλα και παλι.
Ο δικας εφτιαξε την μοναδα μονο αυτο λεω και μακαρι να μεινει ανοιχτη και απο εκπαιδευση τουλ για τους ολμους ειναι 2 εμθ που ξερουν παρα πολυ καλα το αντικειμενο!
dn24 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Παιδια παω ως χειριστης βληματων σε ποιο λοχο θα ειμαι;πειτε μου λεπτομρειες για το ταγμα.
Καλησπέρα φίλε μου, σε αυτό το στρατόπεδο ήμουν 5 μήνες, και παρόλες τις δυσκολίες θα σου μείνουν οι καλύτερες εντυπώσεις. Βασικός κανόνας του φόρουμ είναι να μην ξανάαπαντάμε σε ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί, σου παραθέτω λοιπόν την απάντηση στο ερώτημα σου εδώ
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Σας ευχαριστω για την απαντηση.
εκανα την ιδια ερωτηση γιατι η απαντηση ηταν μηνες πριν κ ηθελα να ξερω τις σημερινες συνθηκες στο στρατοπεδο.
Εμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. Και σου επαναλαμβάνω ότι θα σου Περισσέψουν οι καλύτερες των εντυπώσεων.
Παίδες είμαι 323 σειρά και πήγα για εκπαίδευση ολμιστή στις 12/12/12. Αρχικά πήγα στραβωμένος γτ με μετέταξαν στο ΠΖ και επειδή σε σχέση με τα ορεινά θα προτιμούσα κάποιο νησί παραμεθωρίου. Τέσπα, την πρώτη μέρα ο Διοικητής μέσα σε κάτι άλλα που μας έλεγε μας ανέφερε ότι μπορεί να στενοχωρηθήκαμε που πήγαμε εκεί, σίγουρα όμως θα στενοχωρηθούμε που θα φύγουμε. Δεν τον πίστεψα. Στις 25/1/13 φεύγω από το 585 και ήδη έχω αρχίσει να λέω τί καλά να έμενα Καστοριά! Είναι πολύ καλά. Το φαγητό γαμάτο! Υπάρχουν κάποια θέματα με την θέρμανση βέβαια και το ζεστό νερό. Αλλά κατά την γνώμη μου ένας λογικός άνθρωπος περνάει ζάχαρη. Η Καστοριά και το Άργος-Ορεστικό ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ! Καλή θητεία παίδες.
GRPharmacist έγραψε: [... ]σίγουρα όμως θα στενοχωρηθούμε που θα φύγουμε.[... ]Η Καστοριά και το Άργος-Ορεστικό ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ! Καλή θητεία παίδες.
Όντως είναι πανέμορφα κ μακάρι να ξαναγύριζα αποκλειστικά εκει, καλή σου θητεία.
Σαν το 585 δεν θα βρείτε πουθενά παιδιά... Χαίρεσαι να υπηρετείς σε αυτή την μονάδα!
Για τον διοιηκητή μια μονο λέξη ταιριάζει: Τέλειος!
Το φαγητό πολύ καλό, καλές εγκαταστάσεις και ζεστό νερό!
Οσοι μετα από εκεί πάτε Έβρο όπως εγώ θα καταλάβετε την διαφορά...
Καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλους!
Για τον διοιηκητή μια μονο λέξη ταιριάζει: Τέλειος!
Το φαγητό πολύ καλό, καλές εγκαταστάσεις και ζεστό νερό!
Οσοι μετα από εκεί πάτε Έβρο όπως εγώ θα καταλάβετε την διαφορά...
Καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλους!
Είμαι τώρα στο 564 Μ/Κ ΤΠ και πριν από εκεί πέρασα ΕΚΕ στο 585, ΕΥΤΥΧΩΣ Οκτώβρη με Νοέμβρη. Πολύ απλά, οι καλύτερες μέρες της θητείας μου. Δίκας Χ************, τα στελέχη των όλμων πολύ καλοί, με το χαβαλέ τους μα και με τις μεταβολές τους (δε κάνεις αλλιώς καλά 150 παρτσακλά), εγκαταστάσεις άριστες σε σύγκριση με ό'τι συνάντησα μετά στο Λαγό Διδυμοτείχου. Η εκπαίδευση ήταν λίγο τσαπού, με μπόλικο κουβάλημα βαρέων αντικειμένων, οι βολές μέσα στη βροχή ήταν τρελή εμπειρία, αλλά θα ξαναπήγαινα για να το περάσω! Όσοι σταλείτε εκεί, μπορείτε να θεωρήσετε τους εαυτούς σας κωλόφαρδους και φροντίστε να το απολαύσετε, δε παίζει να το ξαναζήσετε το σκηνικό εκεί...
Ειπα να ενημερωσω και εγω με την σειρα μου για το 585 τπ.Ισχυουν ακομα τα οσα ειπωθηκαν για το στρατοπεδο αλλα και για τον δικα Χ... Ειναι κορυφη, οπως και τα περισσοτερα στελεχη εκει περα! Οι Α/Τ δεν αγχωνονται ιδιαιτερα. Οι ολμιστες εχουν λιγο κουβαλημα το οποιο επηρεαζεται απο τις καιρικες συνθηκες.
Αργος και Καστορια ειναι πολυ ομορφα!
Αργος και Καστορια ειναι πολυ ομορφα!
Και εγώ με την σειρά μου να επιβεβαιώσω τα παιδιά που απάντησαν παραπάνω. Με διαφορά το καλύτερο κλίμα που υπάρχει σε μονάδα, κυρίως λόγω της γραμμής που δίνει ο Διοικητής (Χα... Σ).
Όσοι πάτε εκεί θα περάσετε τέλεια, ειδικά τώρα που άνοιξε και ο καιρός! Καλοί πολίτες!
Όσοι πάτε εκεί θα περάσετε τέλεια, ειδικά τώρα που άνοιξε και ο καιρός! Καλοί πολίτες!
Μάγκες δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που διαβάζω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο το στρατόπεδο δεν είναι μαυρο πλεον! Ημουν ολμιστης το 2007 στο πανω στρατοπεδο και οι συνθηκες ηταν αθλιες... Απο το φαγητο που μας το εφερναν απο αλλες μοναδες μεχρι το κρυο νερο και τις τουαλετες που ο βοθρος ηταν ανοιχτος μεσα...2 οπλιτες εφυγαν με μηνιγγιτιδα! Ενας μηνας μου φανηκε κολαση! Ακριβως οι αντιθετες συνθηκες στο απο κατω με τους αντιαρμ/στες! Κουβαλημα εχει μονο στην βασικη εκπαιδευση μετα πας σε μηχ/το ταγμα και ολα ειναι μια χαρα!
Αχ παιδια χαιρομαι που ακουω καλα λογια
παει αυριο ο γιος μου εκει
και μολις ακουσα ολμους φρικαρα θυμηθηκα το ατυχημα
πειτε μου οσα ξερετε για το 585 μπας και ηρεμισω λιγο
παει αυριο ο γιος μου εκει
και μολις ακουσα ολμους φρικαρα θυμηθηκα το ατυχημα
πειτε μου οσα ξερετε για το 585 μπας και ηρεμισω λιγο
Το καλυτερο στρατοπεδο και ο καλυτερος διοικητης με διαφορα σε ολο το στρατο. ειναι τυχερος οποιος μενει για το υπολοιπο της θητειας του στο 585.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες