ΣΤΥΑ - Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από XristosK »

Αν και στα περισσότερα με κάλυψε ο ρ θα σου απαντήσω μέσα στο κείμενο σου με παρενθέσεις.

Fontbonne έγραψε:Γενικά μιλώντας, δεν κοβουν στις προκαταρτικες εξετασεις. Αυτο ισχυει για Τη ΣΤΥΑ. Στην Αθηνα ειναι πολυ χαλαρα τα πραγματα. Χιλιαρι το παιρνανε ΟΛΟΙ αρκει να μην το παρατησει καποιος και να μην κανει και πολύ μεγάλο χρόνο Δεν κοιτανε το χρόνο αλλά την προσπάθεια. Γι'αυτο προτεινω σε ολους τους φετινους κατοχους απολυτηριου να μη φοβουνται τιποτα, απλα να εχουν τη στοιχειωδη φυσικη κατασταση για να μη τα παρατησουν. (Προφανώς δεν έχεις ιδεα πόσες κοπέλες κόβονται στη σφαίρα και στο χιλιαρι).Τωρα οσον αφορα τη ΣΤΥΑ, ασφαλως και δεν ειναι καλη επιλογη και να μην αγχωνεται κανενας για το επαγγελματικο του μελλον. Ειναι πολυ προτιμοτερο να παει καποιος σε ενα ΤΕΙ του 4ου πεδιου, οπως αυτοματισμος. Η επιλογη της ΣΤΥΑ με βαση και μονο το επαγγελματικο μελλον είναι καταστροφικη, (Ο αριθμός υποψηφίων και οι βάσεις των στρ σχολών Σε διαψεύδουν) λαμβανοντας υποψη οτι στη ΣΤΥΑ τα χρονια 1965-1985 εμπαιναν απο τα χωρια. (Γιατί σε ενοχλούν τα παιδιά από χωριά αγαπητέ πρωτευουσιάνε; ) . όσοι δεν ειχαν καν τελειωσει το εξαταξιο γυμνασιο (και όμως οι περισσότεροι είχαν τελειώσει εξαταξιο γυμνάσιο).και δεν είχαν με καμία κυβέρνηση στον ήλιο μοίρα απο επαγγελματικης αποψης. Δεν μπορούσαν καν να διοριστούν Την επομενη μερα Στον ΟΤΕ και ΔΕΗ που επαιρναν Αβερτα αποφοιτους δημοτικού που Σήμερα παίρνουν σύνταξη 2500 ευρώ. (με τα μέχρι τώρα δεδομένα Τα ίδια περίπου παίρνουν και οι Συνταξιούχοι ΣΤΥΑ ΣΥΔ με 35ετια) ... Από το σοϊ Μου έχω 6 συγγενεις που πηγαν ΣΤΥΑ Αλλά και ΣΥΔ, όλοι ήταν παιδιά που δεν τα κατάφερναν καθόλου στο Σχολείο.Μηπως το έχει το σόι σου;

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Δηλαδη με αλλα λογια δε λεει να πας στη ΣΤΥΑ ή ΣΥΔκαλυτερα να προτιμησεις μια αλλη σχολη παρα αυτες. Ε; Εικόνα

Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Προς φίλο r: Έχεις άδικο στο πως αντιμετωπίζεις τα ΤΕΙ και τους σπουδαστές τους. Το λέω γιατί δεν ανηκω στην κατηγορία που μόλις ανέφερες (καφές στο χέρι κτλ.), διότι σηκώνομαι από τις 6:40 καθημερινώς για σχολή και διάβασμα (όσο και αν σας φαίνεται παράξενο), γιατί το αντικείμενο είναι ωραίο και ιδιαίτερα προσοδοφόρο. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο γεγονός ότι η Σεβιτανίδειος ήταν και ΕΙΝΑΙ η καλύτερη σχολή όχι μόνο ηλκετρονικών αλλά και ηλεκτρολόγων στην Ελλάδα! Και αυτό διότι έχουν πολλά εργαστήρια, άρα μπαίνουν στο ΤΕΙ και ξέρουν πολλά πράγματα στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, και όχι γιατί έκλασε το τάδε ηλεκτρόνιο κτλ. Κτλ. Δηλαδή θεωρίες του (μπιπ), άχρηστες στην δουλειά. Επειδή βγήκα εκτός θέματος, όποιος γουστάρει πρώτα στρατό και μετά τεχνικό επάγγελμα, καλώς να πάει στην ΣΤΥΑ. Αλλά να ξέρει ότι στην σχολή του δεν πρόκειται να μάθει παρά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Στην δουλειά και στο αεροδρόμιο θα τα μάθει όλα.(Δεν τα βγάζω απτο μυαλό μου η αδερφή μου είναι απόφοιτος ΣΜΑ ειδικότητα μηχανικού αεροσκαφών, ο άντρας της απόφοιτος ΣΜΑ, ειδικότητα τηλεπικοινωνίες-ηλεκτρονικά). Φιλικά πάντα φίλε rΕικόνα, κουβέντα κάνουμε άλλωστε.
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Για μενα καλο ειναι που γραφονται ολες οι αποψεις για να οξυνεται η κριτικη σκεψη του υποψηφιου Ελαχιστα ΤΕΙ ειναι καλα και το καλο που εχουν ολα ειναι οτι δινουν εμφαση στα εργαστηρια και οσοι ενδιαφερονται κατι μαθαινουν.

Η ΣΤΥΑ ειναι καλη, απο ΣΤΥΑ βγαινουν πληρωματα ιπταμενοι ελεγκτες και ιπταμενοι μηχανικοι ανθρωποι που χειριζονται υλικο δισεκατομμυριων και βασιζεται η αμυνα της χωρας πανω τους

Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Κοίτα όσον αφορά τα εργαστήρια, δεν είναι καθόλου καλά εξοπλισμένα αλλά ας μην το πιάσουμε τώρα διότι βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος. Συμφωνω απόλυτα με αυτά που είπες για την ΣΤΥΑ, πιστεύω ότι οι άνθρωποι βγάζουν όλη την δουλειά, αυτοί είναι μεσα στα γράσα και στα σκατά και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Πρέπει να έχουν την ιδιότητα του μαστόρου αλλά και του μηχανικού ταυτόχρονα. Εννοώ δηλαδή να μην ξέρουν μόνο να επισκευάζουν την βλάβη, αλλά και να ξέρουν για πιο λόγο αυτή έγινε έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί. Αυτή τους η ιδιότητα τους καθιστά πολύ χρήσιμου και σημαντικούς για τις υπηρεσίες που βρίσκονται Προς όλους τους υποψηφιούς, άποψη μου πάντα: Μην πάτε στο στρατό μόνο για μόνιμη δουλειά, μην μπαίνετε σε αυτό το τρυπάκι είναι λάθος. Να το αγαπάτε το αντικείμενο, ώστε να πηγαίνετε με χαμόγελο στην δουλειά. Πρώτα τον στρατό και μετά την ειδικότητα. Αυτά από μένα. Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά που δίνουν btwΕικόνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt.Tsakalof την Πέμ Μάιος 20, 2010 5:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosK
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από XristosK »

Φίλε μου όσο και να αγαπάς τη δουλειά σου,(οποιαδήποτε δουλειά), όταν γίνει ρουτίνα την συχαίνεσαι.
Όπως και να το κάνουμε με την ανεργία που υπάρχει, δεν υπάρχει πια η πολυτέλεια για ''χαμογελαστές δουλειές''.
Μπαίνεις για να φας ψωμάκι. Εκτός και αν έχεις φραγκατους γονείς.
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια
Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Σου μιλάει άνθρωπος μέλους πολύτεκνης οικογένειας με καθόλου περιουσία πίσω του ο οποίος έχει δουλέψει ως εργάτης σε εργοστάσιο, βοηθός ηλεκτρολόγου, δουλειές χειρονακτικές κυρίως και ακόμη πιστεύω ότι η λογική της βόλεψης είναι ότι χειρότερο, γιατί καταντάς άνθρωπος χωρίς στόχους, απλά υπάρχεις δηλαδή. Όσο σκατά και αν είναι η εποχή που ζούμε, ευκαιρίες υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα, ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, εγώ αυτό βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt.Tsakalof την Πέμ Μάιος 20, 2010 7:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
r

Δημοσίευση από r »

Καλως η κακως φιλε χριστοΚ αυτα που ζεις στο στρατο και ειδικα στην ΠΑ δε τα ζεις εξω. Σιγουρα υπαρχει ρουτινα αλλα ειναι πολυ λιγοτερη απ το δημοσιο και πολλες αλλες ειδικοτητες που απαιτουν η οχι πανεπιστημιακη εκπαιδευση. Χριστο αν δε κανω λαθος εισαι (ΥΑΔ) απο ΣΥΔ, μπορει η δικη σου ειδικοτητα να εχει καποια βαρετα σημεια αλλα εχει και απειρα ενδιαφεροντα, εκπαιδευση σμηνιτων, χειρισμος Α/Α συστηματων, αμυνα αεροδρομιων αποτροπη αεροπορικων επιθεσεων, πυραυλικα συστηματα μεχρι και ηλεκτρονικος πολεμος μετασταθμευσεις αεροπορικη τακτικη ΚΕΑΤ/ΣΟΤ κτλ κτλ... Αν ησουν ς ενα γραφειο στο δημοσιο και εβαζες σταμπες ολη μερα θα ειχες χτυπησει 35 ενεσεις.

ΣιγμαΕφ

Δημοσίευση από ΣιγμαΕφ »

Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να σχολιάσω κάποιες προηγούμενες δημοσιεύσεις, που προσπαθούν για άγνωστο λόγο να περάσουν εσφαλμένα μυνήματα. Απ' ότι είδα και διάβασα ο Fontbonne έθεσε κάποια σημαντικά ζητήματα. Το θέμα είναι πως όταν δεν έχεις γνώση του αντικειμένου, μάλλον δεν θα πρέπει να λαμβάνεις θέση, γιατί αποτέλεσμα αυτού είναι η παραπληροφόρηση παιδιών που εδώ μέσα ψάχνονται για το τι θα επιλέξουν, ή μάλλον προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την επιλογή τους. Και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι εδώ υποστηρίζονται από άτομα του ίδιου κύκλου, αλλά πιστεύω πως εδώ τους παρουσιάζονται όλες οιν πτυχές των θεμάτων που θέτουν. Πριν προχωρήσω λοιπόν, θα πω πως καλό θα ήταν όποιος έχει να πει το οτιδήποτε, καλύτερα θα είναι να τα ξέρει από πρώτο χέρι και όχι το γνωστό "ο φίλος μιας θείας του φίλου μου... " και πάει λέγοντας, αλλά όπως εμπεριστατομένα αναλύουν μερικοί που δίνουν πολύ σημαντικές και ψαγμένες πληροφορίες στα παιδιά (φίλε ρ) και μπράβο τους.

Ξεπερνώντας τον μακρύ μου πρόλογο θέλω να πω τα εξής. Κακώς γίνεται σύγκριση του κάθε Τ. Ε. Ι. Με την ΣΤΥΑ, γιατί είναι παντελώς άσχετα. Καλό θα είναι ο κάθε υποψήφιος να καταλάβει πως στην ΣΤΥΑ δεν είσαι απλά Τεχνικός. Πρώτα είσαι στρατιώτης και μετά Τεχνικός. Αυτό φαίνεται δεν το κατάλαβε εξαρχής ο φίλος μας που κάθησε και τα σύγκρινε. Δεν επιδέχονται σύγκρισε, φίλε μου, οι "φοιτητές" με τους "στρατιωτικούς", χωρίς να θέλω να προσβάλω τους πρώτους. Απλά οι δεύτεροι περνάνε πολύ πιο δύσκολα από τους πρώτους. Φυσικά είναι επιλογή τους, δεν αμφιβάλλω. Όμως, άλλο είναι να φας δυο, στην προκειμένη περίπτωση, χρονια από την ζωή σου κλεισμένος μέσα σε μια στρατιωτική σχολή (με ότι αυτό συνεπάγεται, γιατί δεν υπάρχει μόνο η ακαδημαϊκή εκπ/ση, αλλά και η στρατιωτική και η αθλητική και ποινές υπάρχουν και όλα... ) και άλλο είναι να πηγαίνεις στο εκάστοτε ίδρυμα δυο-τρεις φορές το χρόνο για να παίρνεις την ύλη και να δίνεις εξετάσεις. Και αν κάποιος είπε πως δεν είναι όλοι οι φοιτητές το ίδιο, εγώ πιστεύω πως είναι στην μηδαμινή μειοψηφία.

Το άλλο θέμα που τέθηκε και είναι το σοβαρότερο είναι το ακόλουθο. Ο φίλος Fontbonne (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος) είπε πως κάποιος που βγήκε από ΣΤΥΑ μαθαίνει μόνο τυποποιημένα πράγματα, χωρίς κρίση και άλλα τέτοια. Παρόλο που με κάλυψαν κάποιοι θα πω ότι εαυτό είναι εντελώς εσφαλμένο. Θα μιλήσω συγκεκριμένα για τους Μηχανικούς Αεροσκαφών (το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες Τεχνικές αλλά και Επιχειρησιακές ειδικότητες). Ένας Μηχανικός λοιπόν, πέρα από το γεγονός ότι περνάει αρκετά σχολεία πάνω σε αντικέιμενα τις ειδικότητας του,(που από ΤΕΙ δύσκολα θα συναντήσει κανείς) μέσα σε λίγα χρόνια και εαν έχει τις βάσεις που απαιτούνται μαθαίνει τα πάντα για το αντικείμενό του. Εννοώ με αυτό πως του παρέχεται η δυνατότητα να το κάνει αυτό και αρκετοί σήμερα είναι απόδιξη αυτού. Προσωπικά γνωρίζω έναν που έχει εξειδίκευση στους κινητήρες. Μπορεί να σου πάρει τον κινητήρα και να στον κάνει βίδες (μέχρι που εκεί που πάει) και δεν μιλάμε για κάτι απλό. Γνωρίζει το παραμικρό για έναν κινητήρα και σε θεωρητικό κομμάτι. Και αυτός δεν είναι μόνο ένας, ούτε ανήκει στην μειοψηφία. Απλά λόγω υποδομών είναι τεράστιες οι δυνατότητες που παρέχονται στους Τεχνικούς για να γίνουν στην κυριολεξια ειδικοί στο αντικείμενό τους. Εδώ λοιπόν ακυρώνεται αυτό που ειπώθηκε, αφού η κατάρτιση είναι σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα.

Επίσης, είναι τελείως διαφορετικό να ασχοληθείς με αυτό που μαθαίνεις και να το ζήσεις. Άλλο είναι φίλε μου να μάθεις τον κινητήρα ενός αφους μέσα από τα βιβλία και μόνο, και άλλο είναι να πας να δουλέψεις πάνω σε αυτόν, να καταλάβεις τι εξυπηρετεί το καθετί πάνω του, να επιδιορθώσεις βλάβες πάνω του, να μαυρίσουν τα χέρια σου τελοσπάντων. Είναι αυτό που λένε "αλλός ο ναύτης και άλλος ο καντιλαναφτης... ".

Τέλος, καλό θα ήταν να μην κρίνουμε το έργο των τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας. Αν δεν ζεις ανάλογη κατάσταση δεν μπορείς να πεις το παραμικρό γι' αυτό φίλε Fontbonne , γιατί θα προκαλέσεις σύγχυση όπως κ ...
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aeronut »

Γεια σας. Μα καλα βλεπω σε αυτη τη συζητηση πολλα παιδια που δινουν εξετασεις και θελουν να περασουν ΣΤΥΑ η ΣΥΔ κ διαφορα τετοια, και κανουν Συνεχως ερωτησεις για το πως περναει η ωρα μεσα στη σχολη, τις αποδοχες, τα αξιωματα κ διαφορα τετοια. Κατα την ταπεινη μου αποψη Αν δεν ειστε σιγουροι αν Σας αρεσει Συγκεκριμενη δουλεια (πχ διοικητικος, μηχανικος, ελεγκτης ρανταρ... ) ΜΗΝ βιαστειτε να δηλωσετε υποψηφιοι γιατι πολλοι μπαινουν απλα για την επαγγελματικη αποκατασταση και δεν τους αρεσει τελικα και αναγκαζονται να χαραμισουν τουλαχιστον 10 χρονια απ τη ζωη τους κανοντας ενα επαγγελμα που βαριουνται.

ΠΩΣ μπορει καποιος να ρωταει "να παω στυα η συδ; " Μα αυτες οι δουλειες δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους! Λυπαμαι που οι στρατιωτικες σχολες πια θεωρουνται απο πολλους σημεια εκπαιδευσης δημοσιων υπαλληλων. Κριμα που δεν τα καταφερνουν ανθρωποι που τους ειναι ονειρο ζωης ενα συγκεκριμενο επαγγελμα, για να Μπουνε στη θεση Τους καποιοι που δεν ξερουν αν τους ενδιαφερει καν αυτη η δουλεια... πρωτη φορα τα λεω αυτα, κ ξερω οτι θα σηκωσουνε Πολλες διαφωνιες αλλα ετσι πιστευω
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lefterisg »

+1.Συμφωνώ απόλυτα με τον aeronut! Εικόνα
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από παπακι »

+2 Φιλε μου.
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Και εγω συμφωνω, αλλα το εχω ξαναπει καποιος στην ηλικια των 17 ετων που δεν εχει πατερα η μητερα η συγγενη σχετικο με το αντικειμενο και φυσικα ειναι ακομα παιδι καλειται να παρει αποφασεις ζωης χωρις να εχει την απαραιτητη ωριμοτητα. Ο σχολικος επαγγελματικος προσανατολισμος ειναι του κ... Ου και οι αξιωματικοι που πηγαινουν να πουνε στα σχολεια 5 πραγματα για τις στρατιωτικες σπουδες ειναι συνηθως ασχετοι παλαιοι απο ΣΤΥΑ που βαριουνται που ζουνε. Οι γονεις λενε στα παιδια πηγαινε στη στρατιωτικη σχολη να αποκατασταθεις και ολοι νομιζουν πως ο στρατος ειναι κεντρο αποκαταστασης και το στερεοτυπο "ο στρατιωτικος ο αμορφωτος που μοιραζει διαταγες και ποινες"

Καλως η κακως ομως επειδη καποιοι δε μπηκαν σε αυτες τις σχολες παραπονιουνται και γκρινιαζουν, δεν υπαρχει πιο αξιοκρατικο συστημα απο τις πανελληνιες καλως η κακως και καποιος που πχ εχει γραψει στα μαθηματικα 2 η 3 οσο και να αγαπαει τ αεροπλανα, δε μπορει να γινει τεχνικος γιατι θα κανει λαθη σε μοναδες και μετρησεις, ειναι απλα τα πραγματα.

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 19adonis92 »

+1000 aeronut
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aeronut »

ρ έγραψε:Και εγω συμφωνω, αλλα το εχω ξαναπει καποιος στην ηλικια των 17 ετων που δεν εχει πατερα η μητερα η συγγενη σχετικο με το αντικειμενο και φυσικα ειναι ακομα παιδι καλειται να παρει αποφασεις ζωης χωρις να εχει την απαραιτητη ωριμοτητα. Ο σχολικος επαγγελματικος προσανατολισμος ειναι του κ... Ου και οι αξιωματικοι που πηγαινουν να πουνε στα σχολεια 5 πραγματα για τις στρατιωτικες σπουδες ειναι συνηθως ασχετοι παλαιοι απο ΣΤΥΑ που βαριουνται που ζουνε. Οι γονεις λενε στα παιδια πηγαινε στη στρατιωτικη σχολη να αποκατασταθεις και ολοι νομιζουν πως ο στρατος ειναι κεντρο αποκαταστασης και το στερεοτυπο "ο στρατιωτικος ο αμορφωτος που μοιραζει διαταγες και ποινες" Καλως η κακως ομως επειδη καποιοι δε μπηκαν σε αυτες τις σχολες παραπονιουνται και γκρινιαζουν, δεν υπαρχει πιο αξιοκρατικο συστημα απο τις πανελληνιες καλως η κακως και καποιος που πχ εχει γραψει στα μαθηματικα 2 η 3 οσο και να αγαπαει τ αεροπλανα, δε μπορει να γινει τεχνικος γιατι θα κανει λαθη σε μοναδες και μετρησεις, ειναι απλα τα πραγματα.

χαιρομαι που κ οι 4 συμφωνειτε (μερικως) Μαζι μου. Εγω ειμαι 16, απ' Οταν με θυμαμαι Με ενθουσιάζανε Τα αεροπλανα κ Παντα ηθελα Να στραφω προς την κατευθυνση Της αεροποριας. Μετα απο πολυ επαγγελματικο προσανατολισμο κ ενημερωση απο Σμηναγο στο σχολειο (1 σακουλα γεματη φυλλαδια κ σημειωσεις εχω), απλα αποφασισα να Παω προς στυα (και οχι ικαρων, για διαφορους λογους). Στην αρχη της φετινης χρονιας πηγα στο επαλ γιατι απο κει θα ηταν σιγουρο οτι θα περναγα στη στυα, αλλα το επιπεδο μαθητων οπως ξερετε στα περισσοτερα επαλ δν παλευεται (κοιμουνται στο μαθημα, γινεται χαμος στα διαλειμματα) Οποτε εφυγα κ γυρισα στο γενικο. Σιγουρα οι πανελληνιες ειναι αξιοκρατικος τροπος, αλλα θα μπορουσαν να διαμορφωθουν για Τις αναγκες της Καθε σχολης κ οχι να γινεται ο χαμος που βλεπουμε σημερα. Αναγκαστικα συμβαδιζεις ομως. Δε νομιζω οτι φταιει τοσο ο επαγγελματικος προσανατολισμος οσο φταινε τα προτυπα που προβαλλονται, που δειχνουν στα παιδια τον πλουτισμο χωρις ουσια, τη χαλαρη φοιτητικη ζωη στα ντανσιν-κλαμπ, οποτε οσοι θελουν να σπουδασουν Το κανουν για να περασουνε καλα ως σπουδαστες τρωγοντας τα λεφτα των γονιων, κ μετα να βγαζουν σιγουρα λεφτα απ το επαγγελμα που σπουδασαν (αν βγαλουν). Τωρα πια λεφτα Δεν υπαρχουν, αρα γινονται πολιτικοι, στρατιωτικοι, πολ. Μηχανικοι κ τετοια. Δεν θα δεις κανενα σχεδον παιδι να ενδιαφερεται πραγματικα Για μια οποιαδηποτε επιστημη, αφου απλα το σχολειο Τους Κανει γενικα να τις Σιχαινονται, κ δεν προβαλλονται Ως προτυπα επιστημονες&Ερευνητες Που κανουν Την κοινωνια καλυτερη! παντως πραγματικα μου φαινεται περιεργο το πως καταφερνουν καποιοι να βγουν απ Τη ΣΤΥΑ η τη ΣΜΑ Γνωριζοντας τα "παντα", ενω 2-3 χρονια πριν δεν Τους ενδιεφερε Καν πως μπορει ενα αεροπλανο να σηκωθει απ το εδαφος. Άρα υποθετω οτι Κι εκει παπαγαλία τα μαθαινουν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aeronut την Δευ Ιουν 14, 2010 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης