Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ κ ειμαι επιλαχων στην ειδικοτητα που δηλωσα αλλα μαλλον ευχαριστημενος πρεπει να ειμαι αφου εδωσα 1η φορα και ειμαι 18...

Ε σιγουρα προσπαθεια θελει. Δικιο εχεις. Δε μπορει, καποια στιγμη Θα μας παρουν.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Παιδιά εγώ έχω τον κατάλογο επιτυχόντων και Αναγράφονται 1.641 επιτυχόντες. Οι υπόλοιποι θα κληθούν απ'την ημέρα κατάταξης μέχρι 15-2 Ανάλογα Την Ημερομηνία που Θα αποφασιστεί πότε θα είναι το πρώτο κάλεσμα επιλαχόντων. Ευχαριστώ.
Αμα βγει ο καταλογος των επιλαχοντων, ας ενημερωσει καποιος! Ευχαριστω!
Παιδια ειμαι επιλαχον εποπ με σειρα 45 απ τους 188. Υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Αν εχεις βισμα και δουλεψει καλα τοτε Μπορει να σε παρουν... Να ξερεις οτι τωρα με τους επιλαχωντες θα γινει μπαχαλο... Κι εγω επιλαχων ειμαι. Πως μπορω να μαθω κι εγω τη σειρα μου;

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Παιδια παρατιρισα απο την κατασταση των επυτιχων πειραν περισωτερο γυναικες αυτο που οφιλη; εμεις οι αντρες απο τοις γυναικες ειμαστε ποιο ανεικανοι; 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Όχι Χρήστο, τι θα πει περισσότερες γυναίκες; Η προκήρυξη δεν έλεγε 1700 εποπ άντρες-γυναίκες; 'Αρα 1700 θέσεις διεκδικούν οι άντρες και αντίστοιχα τόσες και οι γυναίκες... Θεωρώ πως πέρυσι πήραν πιο πολλές
-
- Υποδεκανέας
Μαλιστα, κ παλι δεν μπωρο να το καταλαβω αυτο! αλλα δεν πιραζει!
-
- Στρατηγός
Ξερεις τι; υπηρχαν ειδικοτητες αβανταζ για τις γυναικες φετος οπως συνοδος και νηπιαγωγος ή ακομη κ επιμελητης χρηματικου και γι'αυτο να σου φαινεται οτι πηραν πιο πολλες φετος... Να υποθεσω επιλαχων ε; Που ξερεις; μπορει να σταθεις τυχερος αλλα μην σταματας να κανεις αιτησεις! Οπως ειπα και εγω, εχασα μια μαχη αλλα οχι τον πολεμο! Δεν θα τους τη χαρισω, θα μπω εποπ θελουν δεν θελουν!
-
- Υποδεκανέας
Ναι! Συμφονω! αλλα για εμας που εχουμε Ολοκληροσει την Θητεια μας εχουμε ξωδεψει Υπερβοληκα χρηματα ! 12 μηνες στο στρατο απο Υποχρεοσει το καναμε ! καναμε υπομονοι ! κ ημουν σε ενα σωμα/οπλο δυσκολο γιατι ειχα μεγαλες εθινες ( Υπειρετισα στην Στρατονομια ), εεεε κ ειμαι λιγο απογοτευμενος με το Διαγωνισμο ΕΠΟΠ! (ναι ειμαι επιλαχων)
-
- Στρατηγός
Δεν εχεις αδικο... καλα με τετοια θητεια στην στρατονομια απο τους πρωτους επρεπε να σε παρουν, ειναι πολυ ξεφτιλες! Να κανω ομως κ λιγο το δικηγορο του διαβολου;
ειπες αυτο:"12 μηνες στον στρατο απο υποχρεωση το καναμε, καναμε υπομονη" εδω μιλαμε πως θα ειναι η δουλεια σου,25 χρονια θα κανεις υπομονη; Θα ειναι υποχρεωση για σενα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης