Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ κ ειμαι επιλαχων στην ειδικοτητα που δηλωσα αλλα μαλλον ευχαριστημενος πρεπει να ειμαι αφου εδωσα 1η φορα και ειμαι 18...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Λοιπον παιδια μην απογοητευεστε θα παρουν επιλαχωντες αρκετους πολλες θεσεις ειναι κενες! Και μην ακουτε που λενε οτι εισαι επιλαχων στην ειδικοτητα σου ο στρατος σε παει οπου θελει, αμα ειναι ετσι οπως τα λενε με της σειρες μας γιατι δν τα εβγαλαν στο interney; Ολα ειναι εικονικα και εδω παλι μην τρελαινομαστε και τωρα να μην μπουμε θα κανουμε παλι τα χαρτια μας γιατι της επομενες προκυρηξεις ο στρατος θα βγαζει αρκετες εχει αναγκες... Θα ξανακανουμε παλι τα χαρτια μας υγεια να εχουμε πανω απο ολα και αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα! !Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Ε σιγουρα προσπαθεια θελει. Δικιο εχεις. Δε μπορει, καποια στιγμη Θα μας παρουν.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά εγώ έχω τον κατάλογο επιτυχόντων και Αναγράφονται 1.641 επιτυχόντες. Οι υπόλοιποι θα κληθούν απ'την ημέρα κατάταξης μέχρι 15-2 Ανάλογα Την Ημερομηνία που Θα αποφασιστεί πότε θα είναι το πρώτο κάλεσμα επιλαχόντων. Ευχαριστώ.
Anonymous

Αμα βγει ο καταλογος των επιλαχοντων, ας ενημερωσει καποιος! Ευχαριστω!
Anonymous

Παιδια ειμαι επιλαχον εποπ με σειρα 45 απ τους 188. Υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν;
Δημήτρης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Αν εχεις βισμα και δουλεψει καλα τοτε Μπορει να σε παρουν... Να ξερεις οτι τωρα με τους επιλαχωντες θα γινει μπαχαλο... Κι εγω επιλαχων ειμαι. Πως μπορω να μαθω κι εγω τη σειρα μου;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Τωρα δηλ θα περιμενουμε να μας καλεσουν απορω γιατι δν βγαλανε αναλυτικα τα ονοματα των επιλαχωντων στο army σιγουρα παλι χαμος θα γινει με τα βισματα θα μπει ο τελευταιο επιλαχων πρωτος και ο πρωτος θα βγει αυτος τελευταιος αλλιως αμα ηταν κατι ενταξει θα μας τα ανακοινωναν και σε μας! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Μακαρι να μας καλεσουν γιατι πολλες θεσεις εμειναν κενες, αλλα και παιλ ακουγεται οτι θα ξαναπαρει ατομα θα το βγαλει αυριο το εθνος εργασια παρτε και ριξτε μαι ματια θα βγει για εποπ στρατου εποπ αεροποριας και για ειδικους φρουρους καντε αιτησεις δν κοστιζουν τιποτα αμα βγουν ισως το αντιθετο να κερδισουμε! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Φιλακια πολλα και μην απογοητευεστε υγεια να εχουμε πανω απο ολα ευκαιριες θα τυχουν πολλες θα το δειτε! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από chrisflw »

Παιδια παρατιρισα απο την κατασταση των επυτιχων πειραν περισωτερο γυναικες αυτο που οφιλη; εμεις οι αντρες απο τοις γυναικες ειμαστε ποιο ανεικανοι; Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

Όχι Χρήστο, τι θα πει περισσότερες γυναίκες; Η προκήρυξη δεν έλεγε 1700 εποπ άντρες-γυναίκες; 'Αρα 1700 θέσεις διεκδικούν οι άντρες και αντίστοιχα τόσες και οι γυναίκες... Θεωρώ πως πέρυσι πήραν πιο πολλές
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μαλιστα, κ παλι δεν μπωρο να το καταλαβω αυτο! αλλα δεν πιραζει!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ξερεις τι; υπηρχαν ειδικοτητες αβανταζ για τις γυναικες φετος οπως συνοδος και νηπιαγωγος ή ακομη κ επιμελητης χρηματικου και γι'αυτο να σου φαινεται οτι πηραν πιο πολλες φετος... Να υποθεσω επιλαχων ε; Που ξερεις; μπορει να σταθεις τυχερος αλλα μην σταματας να κανεις αιτησεις! Οπως ειπα και εγω, εχασα μια μαχη αλλα οχι τον πολεμο! Δεν θα τους τη χαρισω, θα μπω εποπ θελουν δεν θελουν!

Anonymous

Που ειδες σε ποια σειρα επιλαχοθσα εισαι;
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ναι! Συμφονω! αλλα για εμας που εχουμε Ολοκληροσει την Θητεια μας εχουμε ξωδεψει Υπερβοληκα χρηματα ! 12 μηνες στο στρατο απο Υποχρεοσει το καναμε ! καναμε υπομονοι ! κ ημουν σε ενα σωμα/οπλο δυσκολο γιατι ειχα μεγαλες εθινες ( Υπειρετισα στην Στρατονομια ), εεεε κ ειμαι λιγο απογοτευμενος με το Διαγωνισμο ΕΠΟΠ! (ναι ειμαι επιλαχων)

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν εχεις αδικο... καλα με τετοια θητεια στην στρατονομια απο τους πρωτους επρεπε να σε παρουν, ειναι πολυ ξεφτιλες! Να κανω ομως κ λιγο το δικηγορο του διαβολου; Εικόνα Εικόνα ειπες αυτο:"12 μηνες στον στρατο απο υποχρεωση το καναμε, καναμε υπομονη" εδω μιλαμε πως θα ειναι η δουλεια σου,25 χρονια θα κανεις υπομονη; Θα ειναι υποχρεωση για σενα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης