Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Σοβαρα μιλας; Μας βγαλαν την παναγια στο μηκος Που εγω το ειχα... (και γενικα το εχω) θεσσαλονικη εδινα 12 -15 νομιζω δε θυμαμαι... Περσυ ηταν πολυ χαλαρα 3 και αν... Φετος οτνα πηγα εγω ημασταν 50 ατομα με το ζορι ενω ξεκινησαμε 200... Απο το Π...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

sayraki 444 έγραψε:

σοβαρα μιλας; μας βγαλαν την παναγια στο μηκος που εγω το ειχα... (και γενικα το εχω) θεσσαλονικη εδινα 12 -15 νομιζω δε θυμαμαι... περσυ ηταν πολυ χαλαρα 3 και αν... φετος οτνα πηγα εγω ημασταν 50 ατομα με το ζορι ενω ξεκινησαμε 200... απο το π...

εγω εδωσα στις 9 σεπτεμβρη αθηνα. στο μηκος το περασα με τη πρωτη. ηταν πολυ ευκολο κ στη σφαιρα φαντασου μου ειπαν ποσο πεταξα κ δεν το πιστευα γιατι στις προπονησεις εριχνα λιγοτερο! τωρα οσον αφορα το 1000αρι και 100 εγς τα εβγαλα στο χρονο με δικο μου χρονομετρο. ς αυτα δεν μας ελεγαν ποσο πηγαμε
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

Για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... και καλα κανανε... για αθηνα δεν εχω ιδεα... Εικόνα

Anonymous

για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... και καλα κανανε... για αθηνα δεν εχω ιδεα... Εικόνα

[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. ισα ισα καλο σου κανει

ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Βοηθος ελεγκτη πτησεων! Εσυ ελενη;
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

sayraki 444 έγραψε: για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... Και καλα κανανε... Για αθηνα δεν εχω ιδεα... Εικόνα

[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. Αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. Ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. Ισα ισα καλο σου κανει

ακριβως!Εικόνα Τη δηλωσες;(σορυ π ξεφευγω)
Anonymous

HLEKTRA έγραψε:
sayraki 444 έγραψε: για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... Και καλα κανανε... Για αθηνα δεν εχω ιδεα... Εικόνα

[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. Αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. Ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. Ισα ισα καλο σου κανει

ακριβως!Εικόνα Τη δηλωσες;(σορυ π ξεφευγω)
νοσηλευτικη. Εσυ;

sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

Τθ... Οκ καλη επιτυχια

Anonymous

Ιωαννα μου εγω νοσηλευτρια! Θα δωσουμε ανα ειδικοτητα τελικα;
ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Δεν ξερω! Αλλοι λενε αλφαβητικα αλλοι ανα ειδικοτητα! Απο ποιο γραμμα αρχιζει το επωνυμο σου;
Anonymous

Λ. αρχιζει! εγω εμαθα οτι θα δωσουμε ανα ειδικοτητα παντως!
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Ανα Ειδικοτητα παει απ οτι εχω ακουσει οντος
Anonymous

Καλημερα ελενακι! αφου θα τερματισουμε ολες μαζι δεν αγχωνομαι πια!Εικόνα σημερα θα προσπαθησω να παω για προπονηση και θα το χρονομετρησω να δω που βρισκομαι Εικόνα ! αστα να πανε!
Anonymous

Σε καταλαβαινω κατ μου! Κ γω ακομη στο κρεβατι ειμαι δεν μπορω να συνελθω με τιποτα! Μ εχει φαει το αγχος! Ελα μηπως εμεις του υγειονομικου δωσουμε μαζι! Αλλιως βραστα! Ουτε εγω το βγαζω οπως κ οι περισσοτερες! Στο εχω πει! Περιμενω να μου πεις τι εκανες!
kat

Δημοσίευση από kat »

Καλημερα παιδακια! δυστυχως εχθες δεν το χρονομετρησα αυτο το 1000αρι αλλα τα πηγα πολυ καλυτερα. που θα παει θα το βγαλουμε!Εικόνα καλη προπονηση σε οοοοολους μας! το υγειονομικο θα σχισει, σας λεω!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες