Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 5
Σοβαρα μιλας; Μας βγαλαν την παναγια στο μηκος Που εγω το ειχα... (και γενικα το εχω) θεσσαλονικη εδινα 12 -15 νομιζω δε θυμαμαι... Περσυ ηταν πολυ χαλαρα 3 και αν... Φετος οτνα πηγα εγω ημασταν 50 ατομα με το ζορι ενω ξεκινησαμε 200... Απο το Π...
εγω εδωσα στις 9 σεπτεμβρη αθηνα. στο μηκος το περασα με τη πρωτη. ηταν πολυ ευκολο κ στη σφαιρα φαντασου μου ειπαν ποσο πεταξα κ δεν το πιστευα γιατι στις προπονησεις εριχνα λιγοτερο! τωρα οσον αφορα το 1000αρι και 100 εγς τα εβγαλα στο χρονο με δικο μου χρονομετρο. ς αυτα δεν μας ελεγαν ποσο πηγαμεsayraki 444 έγραψε:
σοβαρα μιλας; μας βγαλαν την παναγια στο μηκος που εγω το ειχα... (και γενικα το εχω) θεσσαλονικη εδινα 12 -15 νομιζω δε θυμαμαι... περσυ ηταν πολυ χαλαρα 3 και αν... φετος οτνα πηγα εγω ημασταν 50 ατομα με το ζορι ενω ξεκινησαμε 200... απο το π...
-
- Λοχίας
Για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... και καλα κανανε... για αθηνα δεν εχω ιδεα... 

για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... και καλα κανανε... για αθηνα δεν εχω ιδεα... 
[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. ισα ισα καλο σου κανει

[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. ισα ισα καλο σου κανει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Βοηθος ελεγκτη πτησεων! Εσυ ελενη;
-
- Λοχίας
ακριβως!sayraki 444 έγραψε: για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... Και καλα κανανε... Για αθηνα δεν εχω ιδεα...
[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. Αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. Ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. Ισα ισα καλο σου κανει

νοσηλευτικη. Εσυ;HLEKTRA έγραψε:ακριβως!sayraki 444 έγραψε: για σαλονικα παντως ισχυει οτι φετος και απο αλλους π εδινα αλλες ημερομηνιες ηταν πιο ''σωστοι '' με αλλες χρονιεσ... Και καλα κανανε... Για αθηνα δεν εχω ιδεα...
[/QUOTE απο αλλες χρονιες εχουν σιγουρα εχουν γινει πιο αυστηροι. Αλλα κ να βοηθανε ο καθενας που παει να δωσει θα πρεπει να ειναι καταλληλα προετοιμασμενος γιατι ετσι θα εχει κ καλη ψυχολογια οτι ''το 'χει''. Ουτως η αλλως δεν εχεις να χασεις κατι απ τη προπονηση. Ισα ισα καλο σου κανειΤη δηλωσες;(σορυ π ξεφευγω)
-
- Λοχίας
Τθ... Οκ καλη επιτυχια
Ιωαννα μου εγω νοσηλευτρια! Θα δωσουμε ανα ειδικοτητα τελικα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Δεν ξερω! Αλλοι λενε αλφαβητικα αλλοι ανα ειδικοτητα! Απο ποιο γραμμα αρχιζει το επωνυμο σου;
Λ. αρχιζει! εγω εμαθα οτι θα δωσουμε ανα ειδικοτητα παντως!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ανα Ειδικοτητα παει απ οτι εχω ακουσει οντος
Καλημερα ελενακι! αφου θα τερματισουμε ολες μαζι δεν αγχωνομαι πια!
σημερα θα προσπαθησω να παω για προπονηση και θα το χρονομετρησω να δω που βρισκομαι
! αστα να πανε!

Σε καταλαβαινω κατ μου! Κ γω ακομη στο κρεβατι ειμαι δεν μπορω να συνελθω με τιποτα! Μ εχει φαει το αγχος! Ελα μηπως εμεις του υγειονομικου δωσουμε μαζι! Αλλιως βραστα! Ουτε εγω το βγαζω οπως κ οι περισσοτερες! Στο εχω πει! Περιμενω να μου πεις τι εκανες!
Καλημερα παιδακια! δυστυχως εχθες δεν το χρονομετρησα αυτο το 1000αρι αλλα τα πηγα πολυ καλυτερα. που θα παει θα το βγαλουμε!
καλη προπονηση σε οοοοολους μας! το υγειονομικο θα σχισει, σας λεω!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες