Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα αννα, αθηνα εδινα. Εγω ημουν απο τις πρωτες και ολες μπηκαμε και βγηκαμε αμεσως, δε μας ειπε απο την επιτροπη Να κοπηκαμε ή περασαμε. Στο αναφερουν αμεσως αν κοπηκες; Τεσπα, αυριο ειναι ημερα των απαλλαγων, θα χτυπησουν καμπανες! Χαχαχα! Καλη επιτυχια σου ευχομαι...
Anonymous

Παιδια εχει παει κανενας για τις ψυχολογικες και αλλες εξετασεις; Ειχε καθολου αποχή; Και κοπηκαν πολλα ατομα;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tati »

Ολα σχεδον οσα δεν ειχαν μεσο

Anonymous

ttsevekidou έγραψε:Αν εχεις μεσον διαβαινε αν οχι η επιλογη ειναι δικη σου. δε μπορω να σου πω κατι αλλο.

δεν εφτασα στα αθληματα

ΟΚ. Ευχαριστω. Καμια παραξενη ερωτηση στα ψυχολογικα; Ειχα διαβασει καπου για κατι τρελες ερωτησεις: Τι ομαδα εισαι, ποιοι ειναι οι ηρωες του ΄21 κτλ. Παιζει κατι τετοιο;

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tati »

Για ψυχοτεχνικα τεστ δε μιλας;

Anonymous

ttsevekidou έγραψε: Για ψυχοτεχνικα τεστ δε μιλας;

Ναι...

Anonymous

Καλησπερα, να ρωτησω θα περασουμε δυο φορες απο ψυχοτεχνικα;

Μια μερα προφορικα (ζωγραφικη κλπ) και την αλλη γραπτα ;

Τι τεστ γραπτο ειναι αυτο;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

newby έγραψε:Καλησπερα, να ρωτησω θα περασουμε δυο φορες απο ψυχοτεχνικα;

Μια μερα προφορικα (ζωγραφικη κλπ) και την αλλη γραπτα ;

Τι τεστ γραπτο ειναι αυτο;
μαλιστα! Ειναι δυο μερες... Τη μια μερα ειναι ζωγραφια με γυναικεια κ αντρικη φιγουρα και να κανεις αυτοπεριγραφη και την επομενη μερα ειναι συνεντευξη με τον ψυχολογο... Στην συνεντευξη θα ρωτησει ερμηνεια παροιμιων, αινιγματα, ομοιοτητες-διαφορες (πχ ραντζο-κρεββατι, δορυ-ασπιδα, οβιδα-ναρκη κυριως δηλαδη με στρατιωτικους ορους) και να κανεις μια αριθμητικη πραξη (πολλ/σμο, διαιρεση κλπ)
Dum spiro spero
Anonymous

Αντε παλι, παλι τα ιδια θα εχουμε με την συνεντευξη. Μονη σου θα πας σε αυτην την Προφορικη εξεταση; Υπαρχει Επιτροπη ή μονο ο ψυχολογος; Εκει μαλλον κοβουν οσους δεν εχουν μεσο ε;
σε ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου
Anonymous

Θα περιμενω απαντηση σου... Ειναι η πρωτη φορα που δινω και ειμαι πολυ αγχωμενη...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οχι κουκλα μου, δεν υπαρχει λογος να εισαι αγχωμενη! Θα εισαι πολυ χαλαρη, αυτο θελουν, σν να εισαι με φιλους σου κ συζητατε... Ειναι ο ψυχολογος, ο συντ/ρχης που σου κανει τις ερωτησεις και αλλοι 4, τουλαχιστον στη θεσ/νικη ηταν τοσοι-μπορει κ 5 ατομα ή 6, δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, ξεχασαΕικόνα- Τωρα για ποιο λογο κοβουν, δεν ξερω... Δεν θελουν να εισαι αγχωμενη, ειναι λογος αυτος που κοβουν! Ποτε ξεκινας τις διαδικασιες;
Dum spiro spero
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από aleka »

Στα ψυχοτεχνικα δεν κοβετε κανενας, πρεπει να εναι πολυ κραυγαλεο το προβλημα που εχεις (αν εχεις) οσες φορες εχω δωσει δεν εχει κοπει καμια εκτος απο μια κοπελα η οποια φαινοταν οτι ειχε προβλημα. Εμενα προσωπικα με ρωτησαν μονο τι εχω δηλωσει κ αν το εχω σπουδασει, δεν ειχαν κ ιδιοι το περιθωριο να με ρωτησουν περισσοτερα γιατι ειναι Το αντικειμενο των σπουδων μου αυτο που εχω δηλωσει κ δεν ειναι κ δυσκολη ειδικοτητα για γυναικα, οπως εκαναν με καποιες κοπελες Η οποιες δηλωσαν δυσκολες ειδικοτητες κ το χειροτερο ηταν οτι δεν ηξεραν κ τι δηλωσαν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

illy έγραψε:
newby έγραψε:
μαλιστα! Ειναι δυο μερες... Τη μια μερα ειναι ζωγραφια με γυναικεια κ αντρικη φιγουρα και να κανεις αυτοπεριγραφη και την επομενη μερα ειναι συνεντευξη με τον ψυχολογο... Στην συνεντευξη θα ρωτησει ερμηνεια παροιμιων, αινιγματα, ομοιοτητες-διαφορες (πχ ραντζο-κρεββατι, δορυ-ασπιδα, οβιδα-ναρκη κυριως δηλαδη με στρατιωτικους ορους) και να κανεις μια αριθμητικη πραξη (πολλ/σμο, διαιρεση κλπ)

Τι δόρια και ασπίδες ρε; Για την ΣΣΑΣ δίνουμε;Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι δυκ μου, αυτο που ακους καλε μου οσο περιεργο και αν σου ακουγεται... Ερωτ:(τι σχεση εχουν ο λοχιας και ο αρχιλοχιας; τζοκευ και χιτωνιο, ομοιοτητες-διαφορες Καναδεζα-αρμα, σφαιρα-γεμιστηρας) ακου κ αυτο: Τι υπαρχει αναμεσα στη γη και τον ουρανο; Και φυσικα η απαντηση ειναι το "και"... Βλακειες!
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Για πες δυκ μου, τι σε ρωτησαν στην συνεντευξη στα ψυχοτεχνικα; ΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση