Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες
Καλησπερα αννα, αθηνα εδινα. Εγω ημουν απο τις πρωτες και ολες μπηκαμε και βγηκαμε αμεσως, δε μας ειπε απο την επιτροπη Να κοπηκαμε ή περασαμε. Στο αναφερουν αμεσως αν κοπηκες; Τεσπα, αυριο ειναι ημερα των απαλλαγων, θα χτυπησουν καμπανες! Χαχαχα! Καλη επιτυχια σου ευχομαι...
Παιδια εχει παει κανενας για τις ψυχολογικες και αλλες εξετασεις; Ειχε καθολου αποχή; Και κοπηκαν πολλα ατομα;
Ολα σχεδον οσα δεν ειχαν μεσο
ΟΚ. Ευχαριστω. Καμια παραξενη ερωτηση στα ψυχολογικα; Ειχα διαβασει καπου για κατι τρελες ερωτησεις: Τι ομαδα εισαι, ποιοι ειναι οι ηρωες του ΄21 κτλ. Παιζει κατι τετοιο;ttsevekidou έγραψε:Αν εχεις μεσον διαβαινε αν οχι η επιλογη ειναι δικη σου. δε μπορω να σου πω κατι αλλο.
δεν εφτασα στα αθληματα
Για ψυχοτεχνικα τεστ δε μιλας;
Ναι...ttsevekidou έγραψε: Για ψυχοτεχνικα τεστ δε μιλας;
Καλησπερα, να ρωτησω θα περασουμε δυο φορες απο ψυχοτεχνικα;
Μια μερα προφορικα (ζωγραφικη κλπ) και την αλλη γραπτα ;
Τι τεστ γραπτο ειναι αυτο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 28
μαλιστα! Ειναι δυο μερες... Τη μια μερα ειναι ζωγραφια με γυναικεια κ αντρικη φιγουρα και να κανεις αυτοπεριγραφη και την επομενη μερα ειναι συνεντευξη με τον ψυχολογο... Στην συνεντευξη θα ρωτησει ερμηνεια παροιμιων, αινιγματα, ομοιοτητες-διαφορες (πχ ραντζο-κρεββατι, δορυ-ασπιδα, οβιδα-ναρκη κυριως δηλαδη με στρατιωτικους ορους) και να κανεις μια αριθμητικη πραξη (πολλ/σμο, διαιρεση κλπ)newby έγραψε:Καλησπερα, να ρωτησω θα περασουμε δυο φορες απο ψυχοτεχνικα;
Dum spiro spero
Αντε παλι, παλι τα ιδια θα εχουμε με την συνεντευξη. Μονη σου θα πας σε αυτην την Προφορικη εξεταση; Υπαρχει Επιτροπη ή μονο ο ψυχολογος; Εκει μαλλον κοβουν οσους δεν εχουν μεσο ε;
σε ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου
σε ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου
Θα περιμενω απαντηση σου... Ειναι η πρωτη φορα που δινω και ειμαι πολυ αγχωμενη...
-
- Στρατηγός
Οχι κουκλα μου, δεν υπαρχει λογος να εισαι αγχωμενη! Θα εισαι πολυ χαλαρη, αυτο θελουν, σν να εισαι με φιλους σου κ συζητατε... Ειναι ο ψυχολογος, ο συντ/ρχης που σου κανει τις ερωτησεις και αλλοι 4, τουλαχιστον στη θεσ/νικη ηταν τοσοι-μπορει κ 5 ατομα ή 6, δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, ξεχασα
- Τωρα για ποιο λογο κοβουν, δεν ξερω... Δεν θελουν να εισαι αγχωμενη, ειναι λογος αυτος που κοβουν! Ποτε ξεκινας τις διαδικασιες;

Dum spiro spero
Στα ψυχοτεχνικα δεν κοβετε κανενας, πρεπει να εναι πολυ κραυγαλεο το προβλημα που εχεις (αν εχεις) οσες φορες εχω δωσει δεν εχει κοπει καμια εκτος απο μια κοπελα η οποια φαινοταν οτι ειχε προβλημα. Εμενα προσωπικα με ρωτησαν μονο τι εχω δηλωσει κ αν το εχω σπουδασει, δεν ειχαν κ ιδιοι το περιθωριο να με ρωτησουν περισσοτερα γιατι ειναι Το αντικειμενο των σπουδων μου αυτο που εχω δηλωσει κ δεν ειναι κ δυσκολη ειδικοτητα για γυναικα, οπως εκαναν με καποιες κοπελες Η οποιες δηλωσαν δυσκολες ειδικοτητες κ το χειροτερο ηταν οτι δεν ηξεραν κ τι δηλωσαν.
illy έγραψε:μαλιστα! Ειναι δυο μερες... Τη μια μερα ειναι ζωγραφια με γυναικεια κ αντρικη φιγουρα και να κανεις αυτοπεριγραφη και την επομενη μερα ειναι συνεντευξη με τον ψυχολογο... Στην συνεντευξη θα ρωτησει ερμηνεια παροιμιων, αινιγματα, ομοιοτητες-διαφορες (πχ ραντζο-κρεββατι, δορυ-ασπιδα, οβιδα-ναρκη κυριως δηλαδη με στρατιωτικους ορους) και να κανεις μια αριθμητικη πραξη (πολλ/σμο, διαιρεση κλπ)newby έγραψε:
Τι δόρια και ασπίδες ρε; Για την ΣΣΑΣ δίνουμε;

-
- Στρατηγός
Ναι δυκ μου, αυτο που ακους καλε μου οσο περιεργο και αν σου ακουγεται... Ερωτ:(τι σχεση εχουν ο λοχιας και ο αρχιλοχιας; τζοκευ και χιτωνιο, ομοιοτητες-διαφορες Καναδεζα-αρμα, σφαιρα-γεμιστηρας) ακου κ αυτο: Τι υπαρχει αναμεσα στη γη και τον ουρανο; Και φυσικα η απαντηση ειναι το "και"... Βλακειες!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Για πες δυκ μου, τι σε ρωτησαν στην συνεντευξη στα ψυχοτεχνικα; 

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες