Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: λοχαγος
Παιδια εγω ξερω οτι ορκιζεσαι μεσα σε 9μερες, τουλαχιστον σε ενα φιλαρακι μου που παρουσιαστηκε τον αυγουστο μεγαλο πευκο ετσι εγινε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Παιδια εγω ξερω οτι ορκιζεσαι μεσα σε 9μερες, τουλαχιστον σε ενα φιλαρακι μου που παρουσιαστηκε τον αυγουστο μεγαλο πευκο ετσι εγινε
Τον Αύγουστο έγινε έτσι. Τον Νοέμβριο ορκιστήκανε σε 15 μέρες
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: λοχαγος
Οταν εισαι δοκιμος ορκιζεσαι μια φορα στο τελος της εκπαιδευσης στο μερος που εκανες την εκπαιδευση σου?
Μαλιστα... Δηλαδη μετα απο 2 βδομαδες αφου παρουστιαστει θα ταχθει κανονικα σε μοναδα; Επισησ... Ειναι κατοικος θεσσαλονικης... Υπαρχουν ελπιδες να ειναι καπου σχετικα κοντα; : /
sofaki έγραψε:Μαλιστα... Δηλαδη μετα απο 2 βδομαδες αφου παρουστιαστει θα ταχθει κανονικα σε μοναδα; Επισησ... Ειναι κατοικος θεσσαλονικης... Υπαρχουν ελπιδες να ειναι καπου σχετικα κοντα;:/
Στην 1η ερώτηση η απάντηση είναι όχι.
Και στην 2η πάλι όχι (με μια επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζω εάν το παλικάρι έχει θείο τον χοντρό.)
-
- Στρατηγός
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Οταν εισαι δοκιμος ορκιζεσαι μια φορα στο τελος της εκπαιδευσης στο μερος που εκανες την εκπαιδευση σου;
Ορκίζεσαι στην σχολή
-
- Στρατηγός
sofaki έγραψε:Μαλιστα... Δηλαδη μετα απο 2 βδομαδες αφου παρουστιαστει θα ταχθει κανονικα σε μοναδα; Επισησ... Ειναι κατοικος θεσσαλονικης... Υπαρχουν ελπιδες να ειναι καπου σχετικα κοντα;:/
Όπως σου είπε ο ΔΥΚ, χωρίς βύσμα δεν πρόκειται να πάρει κοντινή μετάθεση
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
- Επικοινωνία:
my_number_one έγραψε:Και κάτι ακόμα, στην ορκομωσία αναφέρουν την σωματική σου ικανότητα η όχι;

Ρε παιδιά τώρα που η Γ ΕΣΣΟ "έσπασε" σε δύο ημερομηνίες κατάταξης η ορκομωσία πότε θα γίνει; Μία το Σεπτέμβρη και μία Οκτώβρη ή θα ορκιστούμε όλοι μαζί Οκτώβρη?
ΟΧΙ! Σκέψου λίγο που θα κοιμόμαστε δυο δυο αγκαλίτσαHAR έγραψε:Ρε παιδιά τώρα που η Γ ΕΣΣΟ "έσπασε" σε δύο ημερομηνίες κατάταξης η ορκομωσία πότε θα γίνει; Μία το Σεπτέμβρη και μία Οκτώβρη ή θα ορκιστούμε όλοι μαζί Οκτώβρη;

Παιδιά στην Αεροπορία πόσες μέρες θα ορκιστούμε; Εγώ παρουσιάζομαι...31 Αυγούστου!
Φίλε kostas το ανέφερα γιατί έτσι ακούστηκε αλλά προφανώς θα τα έχεις μάθει καλύτερα απο εμένα. Τώρα θέμα "αγκαλιών" στον Ε. Σ. Δεν νομίζω να υφίσταται ή τουλάχιστον να μας το λέγανε για να μη πάμε καθόλου.
(να ταυτιστώ λίγο με το χιούμορ). Πάντως το θέμα της μιας ορκομωσίας για όλους νομίζω οτι "σκαλώνει" πολύ περισσότερο στο γεγονός οτι οσοι μπούν πρώτοι το μόνο που θα κάνουν για 1 μήνα θα είναι παρέλαση και με αυτόν το τρόπο καθυστερεί η εκπαίδευση παρά στο οτι θα έχουν πρόβλημα που θα μας βάλουν για να χωρέσουμε όλοι! Άλλωστε ούτε καμιά τεράστια σειρά είμαστε ενω συν τοις αλλοις αρκετα τάγματα θα μείνουν κενά τον αύγουστο και θα γεμίσουν τον σεπτέμβρη. Δηλαδή πάμε για μια εσσό με δύο ορκομωσίες. Καινούριο!

Καλησπερα κι απο μενα ξερετε ποτε ορκιζονται αυτοι που παρουσιαστηκαν 30/8/11;
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις, για να μην ανοίγω νέο θέμα τις παραθέτω εδώ αφού είναι σχετικές με την ορκωμοσία.
Θα θελα να μου πει κάνεις Εάν Γνωρίζει σε πόσες ημέρες από την κατάταξη πραγματοποιείται η ορκωμοσία και επίσης πόσες ημέρες μένουμε στο κέντρο από την επιστροφή από την άδεια ορκωμοσίας μέχρι να βγει η μετάθεση για την μονάδα;
Βασικά έχω διαβάσει το κείμενο από εδώ /thiteia/vasiki_1.asp Αλλά άκουσα ότι έχουν αλλάξει και πλέον μένεις λιγότερες ημέρες στο κέντρο.
ευχαριστώ!
Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις, για να μην ανοίγω νέο θέμα τις παραθέτω εδώ αφού είναι σχετικές με την ορκωμοσία.
Θα θελα να μου πει κάνεις Εάν Γνωρίζει σε πόσες ημέρες από την κατάταξη πραγματοποιείται η ορκωμοσία και επίσης πόσες ημέρες μένουμε στο κέντρο από την επιστροφή από την άδεια ορκωμοσίας μέχρι να βγει η μετάθεση για την μονάδα;
Βασικά έχω διαβάσει το κείμενο από εδώ /thiteia/vasiki_1.asp Αλλά άκουσα ότι έχουν αλλάξει και πλέον μένεις λιγότερες ημέρες στο κέντρο.
ευχαριστώ!
Εγώ μπήκα 29 Αυγούστου και ορκίζομαι παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου παίρνουμε άδεια και επιστρέφουμε τετάρτη 21 στις 7:00 φεύγουμε κατευθείαν για τις μονάδες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης