nikos έγραψε:Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας! Η' πιο απλά "φύσημα"...
Νκο με προλαβε ο προλαλησας πιο πανω, ο αγαπητος διοπος! Θα σου προτεινα κ εγω τον ιδιο διοτι ξερω οτι ασχολειται με τα στρατιωτικα θεματα σε ο, τι αφορα την σωματικη ικανοτητα... Κυνηγησε το με οποο τροπο μπορεις! Καλη δυναμη κ υπομομη!
nikos έγραψε:Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας! Η' πιο απλά "φύσημα"...
Σου προτεινω να κανεις εξετασεις για την παθηση σου αυτη μερικες φορες το φυσημα μας επιτρεπει να συμμετεχουμε σε διαφορα αλλα και μερικες ειναι πιο σοβαρο απο οτι περιμεναμε. Αμμεσα να ξεκινησεις εξετασεις σε καρδιολογο αλλα και να παρεις και αλλη γνωμη γιατρου. Πανω απο ολα προεχει η υγεια και μετα ολα τα αλλα.
Αν διαβασες παραπανω κριστυ μου εκανε εξετασεις εκτος κ ηταν υγιεστατος! Το θεμα ηταν οτι η επιτροπη των βγαλε ι3 και τον απελυσε... Που σημαινει οτι ηταν μουφα για να μην τον κρατησουν! Απο κει κ περα φιλε Νικο αν εχεις τρανταζες αποδειξεις οτι δεν εχεις τιποτα απολυτως, παλεψε το μεχρι τελους!
illy έγραψε:Αν διαβασες παραπανω κριστυ μου εκανε εξετασεις εκτος κ ηταν υγιεστατος! Το θεμα ηταν οτι η επιτροπη των βγαλε ι3 και τον απελυσε... Που σημαινει οτι ηταν μουφα για να μην τον κρατησουν! Απο κει κ περα φιλε Νικο αν εχεις τρανταζες αποδειξεις οτι δεν εχεις τιποτα απολυτως, παλεψε το μεχρι τελους!
Εγω ιλι πηρα μεμονομενα την αιτιολογια της παθησης τωρα αν πραγματικα εχει την παθηση η οχι αυτος το ξερει.
Νικο το φυσημα δεν ειναι ασθενεια, ειναι απλως ενας ηχος που ακουγεται απο την καρδια. Υπαρχουν 2 ειδη φυσηματος το αθωο κ το παθολογικο. Το αθωο φυσημα μπορει να εμφανιστει οταν εισαι ταραγμενος, αγχωμενος κ αν διαγνωστει κατι τετοιο απο τον καρδιολογο ειναι σαν να μην το εχεις. Στην δευτερη περιπτωση εχει τα συγκεκριμενα συμπτωματα δύσπνοια, εύκολη κόπωση, λιποθυμικά επεισόδια, πόνο στο στήθος κατά την προσπάθεια. Σε πολλα ατομα που ειναι αγχωδεις ή ταραγμενα φαινεται στην εξεταση οτι εχουν φυσημα, οπου στην πλειοψηφια προκειτε για ενα αθωο φυσημα.
Καλισπερα παιδια. Συνχαριτιρια για το φορουμ ειναι καταπλικτικο. Εχω μια απορια και πραγματικα χρειαζομαι τιν βοηθεια σας. Ειμαι υποψηφιος για τιν π. Α και ειμαι 1.80 ποσα κιλα πρεπει να ειμαι πανω κατω για να περασο στα υγειονομικα. Ειμαι 98 κιλα. Οπιος ξερει ας απαντισει
ΠΕΤΡΟΣ έγραψε:Καλισπερα παιδια. Συνχαριτιρια για το φορουμ ειναι καταπλικτικο. Εχω μια απορια και πραγματικα χρειαζομαι τιν βοηθεια σας. Ειμαι υποψηφιος για τιν π. Α και ειμαι 1.80 ποσα κιλα πρεπει να ειμαι πανω κατω για να περασο στα υγειονομικα. Ειμαι 98 κιλα. Οπιος ξερει ας απαντισει
180-100=80kgr Φυσιολογικό βάρος Ι1:80+20%=96kgr I2:80+30%=104kgr για Ι1 Πρέπει να χάσεις 2 κιλάκια, αλλιώς μπαίνεις με Ι2
ΠΕΤΡΟΣ έγραψε:Καλισπερα παιδια. Συνχαριτιρια για το φορουμ ειναι καταπλικτικο. Εχω μια απορια και πραγματικα χρειαζομαι τιν βοηθεια σας. Ειμαι υποψηφιος για τιν π. Α και ειμαι 1.80 ποσα κιλα πρεπει να ειμαι πανω κατω για να περασο στα υγειονομικα. Ειμαι 98 κιλα. Οπιος ξερει ας απαντισει
180-100=80kgr Φυσιολογικό βάρος Ι1:80+20%=96kgr I2:80+30%=104kgr για Ι1 Πρέπει να χάσεις 2 κιλάκια, αλλιώς μπαίνεις με Ι2
καλοοο αν κ εγω δεν εχω προβλημα...1.80 και 85 κιλα ειμαι. Που τον βρηκες-ξερεις αυτον τον υπολογισμο;
καλοοο αν κ εγω δεν εχω προβλημα...1.80 και 85 κιλα ειμαι. Που τον βρηκες-ξερεις αυτον τον υπολογισμο;
Πάντως μην νομιζετε οτι το κοιτούν απολυτα αυτο. Πίστευω οτι το κοιτούν μονο οταν υπάρχει φανερο προβλημα. Για παραδειγμα εγω επρεπε να ημουν ακαταλληλη, εφοσον ημουν 5 κιλα πιο αδυνατη απο το κανονικο. Κανενας ομως δεν μου ειπε κατι για το βαρος μου κ τελικως ειχα κριθει απόλυτα καταλληλη.