Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις
Ειμαι 22 χρονων με πτυχιο φαρμακευτικης 1.80 υψος,60 κιλα και αθλητικος τυπος. Έχω δηλωσει απο τα 18 μου περιοδευων για ειδικες δυναμεις, αλλα στην πορεια επαθα ενα ατυχημα κ εχασα τον ενα μου ορχη. Σε αυτη την περιπτωση δεν εχω δικαιωμα να καταταχτω σε κανενα κλαδο των Ε. Δ;
Τελος οσον αφορα τον στρατο γενικα, τι ελαφρυντικα μπορω να εχω;
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
alanaras έγραψε:Ειμαι 22 χρονων με πτυχιο φαρμακευτικης 1.80 υψος,60 κιλα και αθλητικος τυπος. Έχω δηλωσει απο τα 18 μου περιοδευων για ειδικες δυναμεις, αλλα στην πορεια επαθα ενα ατυχημα κ εχασα τον ενα μου ορχη. Σε αυτη την περιπτωση δεν εχω δικαιωμα να καταταχτω σε κανενα κλαδο των Ε. Δ;
Aν δεν κανω λαθος δεν θα σε αφησουν να πας ειδικες δυναμεις. Βεβαια βλακεια αυτο διοτι δεν θα σε επηρεαζε πουθενα στις ασκησεις και σε ολα αυτα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν τους αφηνουν. Παντως ψαξτο καλυτερα φιλε και ο θεος βοηθος...
Στην γυμνη εξεταση των γιατρων θα το δουνε λογικα και θα σε κοψουνalanaras έγραψε: Ειμαι 22 χρονων με πτυχιο φαρμακευτικης 1.80 υψος,60 κιλα και αθλητικος τυπος. Έχω δηλωσει απο τα 18 μου περιοδευων για ειδικες δυναμεις, αλλα στην πορεια επαθα ενα ατυχημα κ εχασα τον ενα μου ορχη. Σε αυτη την περιπτωση δεν εχω δικαιωμα να καταταχτω σε κανενα κλαδο των Ε. Δ;
Ενταξει καταλαβα πως εχουν τα πραματα... Και κατι αλλο. Τι ελαφρυντικα μπορω να εχω εξαιτιας της καταστασης μου; Και τι Ι (γιωτα) παιρνω?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 46
alanaras έγραψε:Ενταξει καταλαβα πως εχουν τα πραματα... Και κατι αλλο. Τι ελαφρυντικα μπορω να εχω εξαιτιας της καταστασης μου; Και τι Ι (γιωτα) Παιρνω;
Δεν θα σε αφήσουνε να πας ειδικές δυνάμεις και θα βγεις Ι2/Ι3 (δεν θυμάμαι ακριβώς) ελαφρυντικά δεν γνωρίζω αν θα έχεις
Μαγκες να ρωτησω κατι; Εγω που εχω ασθμα μπορω να ανταπεξελθω στα ΛΟΚ; Δεν το εχω εκ γενετης, στα 12 μου με επιασε... Δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα, γιαα την ακριβεια ουτε φαρμακα δεν παιρνω, κ ουτε καν θυμαμαι ποτε με επιασε πρωτη φορα... Επισης μεχρι πριν 2 χρονια επαιζα μπασκετ και δεν ειχα παρουσιασει προβλημα ουτε σε προετοιμασια ουτε στις καθημερινες προπονησεις... Πιστευετε οτι θα εχω προβλημα;
επειδη πηγα και τα ειδα δν νομιζω να εχεις προβλημα ολα καλα θα πανε θα δεις...Ζαχος έγραψε:Μαγκες να ρωτησω κατι; Εγω που εχω ασθμα μπορω να ανταπεξελθω στα ΛΟΚ; Δεν το εχω εκ γενετης, στα 12 μου με επιασε... Δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα, γιαα την ακριβεια ουτε φαρμακα δεν παιρνω, κ ουτε καν θυμαμαι ποτε με επιασε πρωτη φορα... Επισης μεχρι πριν 2 χρονια επαιζα μπασκετ και δεν ειχα παρουσιασει προβλημα ουτε σε προετοιμασια ουτε στις καθημερινες προπονησεις... Πιστευετε οτι θα εχω προβλημα;
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Βασικα ρωτα μια και τον γιατρο σου...asimike έγραψε:επειδη πηγα και τα ειδα δν νομιζω να εχεις προβλημα ολα καλα θα πανε θα δεις...Ζαχος έγραψε:Μαγκες να ρωτησω κατι; Εγω που εχω ασθμα μπορω να ανταπεξελθω στα ΛΟΚ; Δεν το εχω εκ γενετης, στα 12 μου με επιασε... Δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα, γιαα την ακριβεια ουτε φαρμακα δεν παιρνω, κ ουτε καν θυμαμαι ποτε με επιασε πρωτη φορα... Επισης μεχρι πριν 2 χρονια επαιζα μπασκετ και δεν ειχα παρουσιασει προβλημα ουτε σε προετοιμασια ουτε στις καθημερινες προπονησεις... Πιστευετε οτι θα εχω προβλημα;
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
297ΙΜΑΚ έγραψε:Βασικα ρωτα μια και τον γιατρο σου...asimike έγραψε:επειδη πηγα και τα ειδα δν νομιζω να εχεις προβλημα ολα καλα θα πανε θα δεις...Ζαχος έγραψε:Μαγκες να ρωτησω κατι; Εγω που εχω ασθμα μπορω να ανταπεξελθω στα ΛΟΚ; Δεν το εχω εκ γενετης, στα 12 μου με επιασε... Δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα, γιαα την ακριβεια ουτε φαρμακα δεν παιρνω, κ ουτε καν θυμαμαι ποτε με επιασε πρωτη φορα... Επισης μεχρι πριν 2 χρονια επαιζα μπασκετ και δεν ειχα παρουσιασει προβλημα ουτε σε προετοιμασια ουτε στις καθημερινες προπονησεις... Πιστευετε οτι θα εχω προβλημα;
Το προβλημα ειναι ομως οτι δεν ξερεις ποτε και αν θα σε ξαναπιασει...
Φιλε μου οταν λες πηγα και τα ειδα τι εννοεις; Ησουν ειδικες δυναμεις και ειχχες ασθμα?asimike έγραψε:επειδη πηγα και τα ειδα δν νομιζω να εχεις προβλημα ολα καλα θα πανε θα δεις...Ζαχος έγραψε:Μαγκες να ρωτησω κατι; Εγω που εχω ασθμα μπορω να ανταπεξελθω στα ΛΟΚ; Δεν το εχω εκ γενετης, στα 12 μου με επιασε... Δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα, γιαα την ακριβεια ουτε φαρμακα δεν παιρνω, κ ουτε καν θυμαμαι ποτε με επιασε πρωτη φορα... Επισης μεχρι πριν 2 χρονια επαιζα μπασκετ και δεν ειχα παρουσιασει προβλημα ουτε σε προετοιμασια ουτε στις καθημερινες προπονησεις... Πιστευετε οτι θα εχω προβλημα;
Οσοι εχουν ασθμα καλο ειναι να σκεφτουν οτι στις προβες της ορκωμοσιας θα καθονται 3 και 4 ωρες στον ηλιο, καθως επισης και οτι οι πορειες στο κανδηλι για βολη γινονται πρωι και η επιστροφη γινεται το μεσημερι. Με λιγα λογια θα υπαρχουν οι συνθηκες για να εμφανιστει το ασθμα σε καποιους
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Έχω ένα πρόβλημα με το χέρι μου. Είχα ένα ατύχημα πριν 2 χρόνια και δεν λειτουργεί καλά το αριστερό μεγαλό δάχτυλο. Θα με πάρουν στις Ειδικές Δυνάμεις;
(Μην γράφεις με κεφαλαία:Nassos)
...
(Μην γράφεις με κεφαλαία:Nassos)
...
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω επιλεγεί για πεζοναύτης και παρουσιάζομαι Νοέμβριο αλλά πριν απο 3 μήνες έβγαλα τον ώμο μου.
Ήδη είμαι καλά και μέχρι το Νοέμβριο θα έχει αποκατασταθεί. Υπάρχει περίπτωση αν το μάθουν να μη με δεχτούν ; Κάποιος που έχει ήδη υπηρετήσει στους πεζοναύτες θεωρεί οτι αν δεν το δηλώσω θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη προπόνηση ;
Ευχαριστώ.
Έχω επιλεγεί για πεζοναύτης και παρουσιάζομαι Νοέμβριο αλλά πριν απο 3 μήνες έβγαλα τον ώμο μου.
Ήδη είμαι καλά και μέχρι το Νοέμβριο θα έχει αποκατασταθεί. Υπάρχει περίπτωση αν το μάθουν να μη με δεχτούν ; Κάποιος που έχει ήδη υπηρετήσει στους πεζοναύτες θεωρεί οτι αν δεν το δηλώσω θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη προπόνηση ;
Ευχαριστώ.
Αμα δεν το πεις χαμπαρι δεν θα παρουν. Αλλα αμα νιωθεις οτι σε ενοχλει καλυτερα να Το πεις γιατι μπερε θα σου δωσουν. Καινουργιο ωμο ποιος θα σου δωσει; 
εγω π. Χ εχω σπασει το χερι 3 φορες στο ιδιο σημειο πριν 8 χρονια. Δεν τους το χα πει οταν περναγα για Πεζοναυτες και ουτε με ψαξαν. Δεν τους το πα γιατι δεν με ενοχλει πλεον

εγω π. Χ εχω σπασει το χερι 3 φορες στο ιδιο σημειο πριν 8 χρονια. Δεν τους το χα πει οταν περναγα για Πεζοναυτες και ουτε με ψαξαν. Δεν τους το πα γιατι δεν με ενοχλει πλεον
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Καλησπέρα σε όλους. Είχα δηλώσει ΕΔ στο περιοδεύον αλλα κατα τη διάρκεια της αναβολής σπουδών είχα ένα ατύχημα και έπαθα τρισφύριο κάταγμα στον αστράγαλο. Είχα χειρουργείο με πάνω απο 20 βίδες τις οποίες έχω τώρα βγάλει. Έχω ακόμα ενοχλήσεις και παίρνω και κάποια φάρμακα. Ο ορθοπεδικός μου είπε να μην παω ΕΔ γιατί άν είναι αρκετό και ένα διάστρεμα απο μια πτώση για παράδειγμα να με ξαναβάλει σε ιστορίες. Αποφάσισα να μην το ρισκάρω και τραβιέμαι κι άλλο και θέλω να υπηρετήσω στον κανονικό στρατό. Παρουσιάζομαι ΚΕΕΔ 16 Νοεμβρίου. Μπορώ να κάνω κάτι για να παρουσιαστώ απ ευθείας αλλου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλη θητεία σε όλα τα παιδιά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες