Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
Για σας πεδια εχω δηλωση ΛΟΚ σε εναν χρονο φεβγω θα ηθελα να ξερω αν σε κοβουν λογο στιγμα μεσογιακις ανεμιας
Δεν είναι τίποτα το στίγμα.
μονο Ι1 παιδια μου για να μην το κουραζουμε
Ξέρω ότι πρέπει να είμαι Ι1 αλλά με την δυσχρωματοψία βγαίνω Ι2.Δ. Υ. Κ έγραψε:μονο Ι1 παιδια μου για να μην το κουραζουμε
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί θέλω να καταταγώ ΛΟΚ ή θα το βρεί το υγεονομικό και τέλος.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
παιδια ξερει κανεισ αν με προπτωση μητροειδουσ σε βγαζουν ι2-4; Επισησ, τι καρδιολογικεσ εξετασεισ κανουν στα κεντρα πεζοναυτων... Κανουν υπερηχο καρδιασ; Ή μονο καρδιογραφημα, μετρηση πιεσησ κτλ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σας παιδια, ενδιαφερομαι για καταταξη στις Ειδικες Δυναμεις ειτε ως Πεζοναυτης η ΛΟΚ η οτιδηποτε αλλο. Εχω ομως πλατυποδια, οχι πολυ μεγαλη βεβαια. Αθλουμαι κανονικα εδω και χρονια και δεν εχω προβληματα κοπωσης η κατι αλλο. Θελω πολυ να καταταχτω Ε. Δ.. Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που εχει γνωση επι του θεματος αν κοβομαι απο Ε. Δ. Λογω της πλατυποδιας μου. Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Μάγκα το πιο πιθανό είναι να κοπείς...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε... Κρίμα πάντως, θα κοιτάξω τι μπορεί να γίνει μπορεί να ειμαι τυχερός.
Παιδια αν μπορει καποιος ας απαντησει και σε μας που δεν γνωριζουμε και πολλα αλλα ενδιαφερομαστε τι απαιτειται για να εισαι Ι1 και αν υπαρχει οριο ηλικιας για να καταταγεις ορεινος καταδρομεας. Ευχαριστω εκ των προτερων
Ρε παιδες, αν ξερει κανεις κατι ας απαντησει τελικα στις ερωτησεις του pete και τις δικες μου για τα Ι1 και τι γινεται με τις ηλικιες... Μπενω καθε μερα στο forum πανω απο 10 φορες μπας και δω απαντηση... Και τιποτα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Πηγαινε στο φορουμ Σωματικη ικανοτητα στις Ειδικες δυναμεις και θα βρεις αυτο που ψαχνεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Θελω Σίγουρη Απάντηση Αν Σε Κόβουν ΜΕ Ελλειψη Ενζύμου Απο Ε. Δ. Και αν υπάρχουν παιδιά που Υπηρέτησαν Με Αυτό το χαρακτηριστικό.
Γνώριζω πως ΔΕΝ επηρεάζει την Σωματική Ικανότητα.
ΤΟ αναφέρετε Στον Γιατρό Κατάταξής ;
Γνώριζω πως ΔΕΝ επηρεάζει την Σωματική Ικανότητα.
ΤΟ αναφέρετε Στον Γιατρό Κατάταξής ;
Εχω κανει πριν 7 χρονια εγχειρηση σε ακγωνα και καρπο.
Τι πιθανοτητες εχω να μπω Ε. Δ.
Θα με κοψουν μονο για αυτο;
Ευχαριστω.
Τι πιθανοτητες εχω να μπω Ε. Δ.
Θα με κοψουν μονο για αυτο;
Ευχαριστω.
Παρουσιαζομαι την Τριτη 19-05 Λαμια και περιοδευων δηλωσα Ειδικες Δυναμεις. Πριν 3 χρονια εσπασα το χερι μου στον καρπο και απο οραση δεν βλεπω και τελεια (και δεν εχω παει σε οφθαλμιατρο) και αναρωτιεμαι αν θα με παρουν στις ΕΔ και ιδιαιτερα αλεξιπτωτιστης. Αν ξερει καποιος ας με πληροφορησει γιατι θελω πολυ να παω ΕΔ! Ευχαριστω!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Φιλε για την οραση σου εξαρταται τι εννοεις "δεν βλεπεις καλα".Μαριος έγραψε:Παρουσιαζομαι την Τριτη 19-05 Λαμια και περιοδευων δηλωσα Ειδικες Δυναμεις. Πριν 3 χρονια εσπασα το χερι μου στον καρπο και απο οραση δεν βλεπω και τελεια (και δεν εχω παει σε οφθαλμιατρο) και αναρωτιεμαι αν θα με παρουν στις ΕΔ και ιδιαιτερα αλεξιπτωτιστης. Αν ξερει καποιος ας με πληροφορησει γιατι θελω πολυ να παω ΕΔ! Ευχαριστω!
Αν το προβλημα δεν ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο δεν πρεπει να ανησυχεις αφου πολλοι με γυαλια υπηρετουν στις ειδικες δυναμεις (ακομα και σε ΜΑΛ) χωρις προβλημα.
Τωρα σε οτι εχει να κανει με το παλιο σου καταγμα αν δεν εχει αφησει εμφανες προβλημα, και δεν το αναφερεις, το πιθανοτερο ειναι να μην το αντιληφθει ποτε κανεις.
"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες