Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Στην προκηρηξη εποπ...please;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας. θελω να παω εποπ εχω τελειωσει ιεκ (ακμη) ιδιοτικο φυσικοθεραπεια κ ενας φιλος μου νοσιλευτικη παλι στο ιδιο ιεκ μπορουμε να παμε εποπ κ να δεουλευουμε πανο στην ιδικοτητα μας η δεν παιζουν ρολο τα πτυχια μας;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Δεν πας χυμα στο κυμα... Επιλεγεις ειδικοτητα, καταθετεις τα αναλογα πτυχια κτλ. Και περιμενεις...

Γεια σας παιδια... Γινετε να Διλοσεις μονιμος (εποπ) στους καταδρομεισ; Η σε στελνουν αυτοι οπου θελουν; Σας ευχαριστω πολυ!
Φιλε μου να δηλωσεις μονιμος οπως καποτε (Θεσμος των ΕΜΘ) στους καταδρομεις δεν γινεται ετσι απλα. Μονο εφοσον και αν βγει καποια προκυρηξη που να ζηταει Επαγγελματιες Οπλιτες για τον Στρατο Ξηρας!τεοο έγραψε: Γεια σας παιδια... Γινετε να Διλοσεις μονιμος (εποπ) στους καταδρομεισ; Η σε στελνουν αυτοι οπου θελουν; Σας ευχαριστω πολυ!
Κατα την διαρκεια της θητειας σου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να υπηρετησεις σαν ΟΒΑ το πολυ μεχρι 3 χρονια!
Ρε παιδες, να ρωτησω κατι οποιος ξερει... Οπως εχω προαναφερει υπηρετω στο πυροσβεστικο σωμα σαν εθελοντης πυροσβεστης. Στο στρατο ξηρας σαν φανταρος, θα μπορουσα να υπηρετησω σε καποια ειδικοτητα αναλογη; Να προσθεσω επισης, οτι το νοεμβριο μπαινω φανταρος (αν δεν περασω εποπ) και στα χαρτια που εκανα στο στρατολογικο γραφειο οταν εσπασα την αναβολη εβαλα στις ειδικες γνωσεις για την πυροσβεστικη. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Οσο αφορα τις ειδικοτητες... Πρωτα δηλωνεις και μετα σε περνουν... Ή σε περνουν ως εποπ και μετα δηλωνεις;
Πρώτα δηλώνεις την ειδικότητα και μετά περνάς τις απαραίτητες επιτροπές προς αξιολόγηση (Υγειονομικές - Αθλητικές - Συνέντευξης).
o αρμενηστης στο ΠΝ οκ γνωριζω τι ειναι. υπαρχει ομως και στην αεροπορια αυτη η ειδηκοτιτα! Εκει τι ρολο εχει ο αρμενηστης;
Γεια σας, στην προκηρυξη του ΠΝ υπαρχει κ η ειδικτητα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ γνωριζει κανεις κατι κ αν θα εισαι σε πλοιο ή στερια;
skynews έγραψε:Ο διαχειριστής λογιστικού μπορεί να δουλέψει και στην στεριά και σε πολεμικό πλοίο. Μην σας ξεγελάει η ειδικότητα και νομίσετε ότι πιάσατε την 'καλή' ορισμένοι. Καλύτερα μακρυά απο το ΠΝ γενικότερα. Δεν υπάρχει ζωή και οι συνθήκες είναι οι δυσκολότερες που μπορεί να συναντήσετε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γνώμη μου είναι (και θα το διαπιστώσετε οι περισσότεροι) να μην ασχοληθείτε ΚΑΝ με το θέμα των ΕΠΟΠ στο πολεμικό ναυτικό. Κάντε τα χαρτιά σας στο στρατό ξηράς, στην πολεμική αεροπορία, στο στρατολογικό σώμα Αλλά μακρυά απο το Ναυτικό.
Ευχριστω απλα ρωτησα γιατι δεν γνωριζω τιποτα για το ΠΝ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Γει σας!
για την πολεμικη αεροπορια στην ειδικοτητα ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ αν εχω βεβαιωση οτι ημουν εθελοντης στην Πυροσβεστικη υπηρεσια μετραει;
για την πολεμικη αεροπορια στην ειδικοτητα ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ αν εχω βεβαιωση οτι ημουν εθελοντης στην Πυροσβεστικη υπηρεσια μετραει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επισης αν και δεν ημοθν πθροσβεστης εκανα υπηρεσιες πυρασφαλειας στην μοναδα μου!
αυτο φεναιται απο το ατομικο δελτιο στοιχειο οπλιτη!
μπορω να τα χρησιμοπιησω ως αποδεικτικα εμπειριας;
αυτο φεναιται απο το ατομικο δελτιο στοιχειο οπλιτη!
μπορω να τα χρησιμοπιησω ως αποδεικτικα εμπειριας;
Καλημέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα "Στρατολόγος" στην Αεροπορία; Επίσης, τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι μόνο απολυτήριο λυκείου, αλλα τυγχάνει να υπάρχει πτυχίο ΑΕΙ κ Αγγλικών. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Βαλτα ολα μεσα... δε θα σε κοψουν αν εχεις βαλει επιπλεον χαρτια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης