Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tiger
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tiger »

Στην προκηρηξη εποπ...please;
gilera
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gilera »

Γεια σας. θελω να παω εποπ εχω τελειωσει ιεκ (ακμη) ιδιοτικο φυσικοθεραπεια κ ενας φιλος μου νοσιλευτικη παλι στο ιδιο ιεκ μπορουμε να παμε εποπ κ να δεουλευουμε πανο στην ιδικοτητα μας η δεν παιζουν ρολο τα πτυχια μας;
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Δεν πας χυμα στο κυμα... Επιλεγεις ειδικοτητα, καταθετεις τα αναλογα πτυχια κτλ. Και περιμενεις...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια... Γινετε να Διλοσεις μονιμος (εποπ) στους καταδρομεισ; Η σε στελνουν αυτοι οπου θελουν; Σας ευχαριστω πολυ!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

τεοο έγραψε: Γεια σας παιδια... Γινετε να Διλοσεις μονιμος (εποπ) στους καταδρομεισ; Η σε στελνουν αυτοι οπου θελουν; Σας ευχαριστω πολυ!

Φιλε μου να δηλωσεις μονιμος οπως καποτε (Θεσμος των ΕΜΘ) στους καταδρομεις δεν γινεται ετσι απλα. Μονο εφοσον και αν βγει καποια προκυρηξη που να ζηταει Επαγγελματιες Οπλιτες για τον Στρατο Ξηρας!

Κατα την διαρκεια της θητειας σου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να υπηρετησεις σαν ΟΒΑ το πολυ μεχρι 3 χρονια!

Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Ρε παιδες, να ρωτησω κατι οποιος ξερει... Οπως εχω προαναφερει υπηρετω στο πυροσβεστικο σωμα σαν εθελοντης πυροσβεστης. Στο στρατο ξηρας σαν φανταρος, θα μπορουσα να υπηρετησω σε καποια ειδικοτητα αναλογη; Να προσθεσω επισης, οτι το νοεμβριο μπαινω φανταρος (αν δεν περασω εποπ) και στα χαρτια που εκανα στο στρατολογικο γραφειο οταν εσπασα την αναβολη εβαλα στις ειδικες γνωσεις για την πυροσβεστικη. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Anonymous

Οσο αφορα τις ειδικοτητες... Πρωτα δηλωνεις και μετα σε περνουν... Ή σε περνουν ως εποπ και μετα δηλωνεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πρώτα δηλώνεις την ειδικότητα και μετά περνάς τις απαραίτητες επιτροπές προς αξιολόγηση (Υγειονομικές - Αθλητικές - Συνέντευξης).
Anonymous

o αρμενηστης στο ΠΝ οκ γνωριζω τι ειναι. υπαρχει ομως και στην αεροπορια αυτη η ειδηκοτιτα! Εκει τι ρολο εχει ο αρμενηστης;

Anonymous

Γεια σας, στην προκηρυξη του ΠΝ υπαρχει κ η ειδικτητα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ γνωριζει κανεις κατι κ αν θα εισαι σε πλοιο ή στερια;
Anonymous

skynews έγραψε:Ο διαχειριστής λογιστικού μπορεί να δουλέψει και στην στεριά και σε πολεμικό πλοίο. Μην σας ξεγελάει η ειδικότητα και νομίσετε ότι πιάσατε την 'καλή' ορισμένοι. Καλύτερα μακρυά απο το ΠΝ γενικότερα. Δεν υπάρχει ζωή και οι συνθήκες είναι οι δυσκολότερες που μπορεί να συναντήσετε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γνώμη μου είναι (και θα το διαπιστώσετε οι περισσότεροι) να μην ασχοληθείτε ΚΑΝ με το θέμα των ΕΠΟΠ στο πολεμικό ναυτικό. Κάντε τα χαρτιά σας στο στρατό ξηράς, στην πολεμική αεροπορία, στο στρατολογικό σώμα Αλλά μακρυά απο το Ναυτικό.

Ευχριστω απλα ρωτησα γιατι δεν γνωριζω τιποτα για το ΠΝ
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από temeteron4 »

Γει σας!
για την πολεμικη αεροπορια στην ειδικοτητα ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ αν εχω βεβαιωση οτι ημουν εθελοντης στην Πυροσβεστικη υπηρεσια μετραει;
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από temeteron4 »

Επισης αν και δεν ημοθν πθροσβεστης εκανα υπηρεσιες πυρασφαλειας στην μοναδα μου!
αυτο φεναιται απο το ατομικο δελτιο στοιχειο οπλιτη!
μπορω να τα χρησιμοπιησω ως αποδεικτικα εμπειριας;
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από eleni »

Καλημέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα "Στρατολόγος" στην Αεροπορία; Επίσης, τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι μόνο απολυτήριο λυκείου, αλλα τυγχάνει να υπάρχει πτυχίο ΑΕΙ κ Αγγλικών. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tati »

Βαλτα ολα μεσα... δε θα σε κοψουν αν εχεις βαλει επιπλεον χαρτια...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης