Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Για τους Ελληνες της Κυπρου ισχυει οτι ανηκουν σε ειδικη Κατ?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Το ξερω εγω, η ευελπιδων για παραδειγμα ειναι σχολη που ανοικει και στην Κυπρο και στη Ελλαδα. Επισης η αδερφη μου πηγε αρχητεκτονικη στην κυπρο με τα μορια της Κυπρου.
-
δεν λογιζομαι ως Ελληνας του εξωτερικου?
-
και εγω του χρονου για ΣΝΔ η για ΣΣΕ
ειμαι απο Κυπρο ο πατερας μου υπηρετει στη ΕΛΔΥΚ
και δν ξερω αν ειμαι ειδικη κατηγορια
ξερεις μηπως?
ειμαι απο Κυπρο ο πατερας μου υπηρετει στη ΕΛΔΥΚ
και δν ξερω αν ειμαι ειδικη κατηγορια
ξερεις μηπως?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
κοιτα αν δεν εχεις 2 και πανω αδερφια δεν υπαγεσαι σε ειδικη κατηγορια νομιζω αλλα καλυτερα να ρωτησεις στο σχλολειο σου εναν καθηγητη ! παντως και εγω αν οχι σσε σνδ ειναι πολυ καλυ σχολη και στην κυριολεξια σε βγαζει επιστημονα!!!
Όποιος ξέρει Ας με βοηθήσει για το αν μετράνε κανονικά τα αδέρφια από άλλο γάμο...
Παιδιά τι βλέπεται να γίνεται με τη βάση της σχολής στο 10% με δεδομένο οτι δικαίωμα συμμετοχής από φέτος έχουν μόνο οι απόφοιτοι του 2008 και 2009?
Τι ενοεις με αυτο "οτι δικαίωμα συμμετοχής από φέτος έχουν μόνο οι απόφοιτοι του 2008 και 2009", μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο σαφης;
Από φέτος δικαίωμα συμμετοχής με το 10% στις εξετάσεις έχουν οι απόφοιτοι μόνο για δύο χρόνια. Δλδ, κάποιος που αποφοίτησε το 2008 μέχρι φέτος έχει αυτο το δικαίωμα, ενώ οι απόφοιτοι του 2009 μέχρι τις επόμενες πανελλήνιες του 2011.
Οχι μονο αυτοι που αποφοιτησαν το 2008 αλλα και αυτοι που εδωσαν πανελληνιες το 2008 και κατεχουν τη βεβαιωση προσβασης του ετους 2007-2008. Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια οπως ειπε και το παιδι πιο πανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Biku την Τετ Μαρ 31, 2010 9:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σας. Στην ειδικη κατηγορια σχετικα με τους τριτεκνους, εχει καμια διαφορα αν το 1 απ τα 3 παιδια ειναι απο διαφορετικο γαμο, απ τον ιδιο πατερα;
Χαίρετε και καλώς σας βρίσκω!
Πρώτη φορα γράφω στο φόρουμ και θα ηθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με τη εισαγωγή στη Σχολή Μονίμων υπαξιωματικών. Είμαι σπουδαστής στο ΤΕΙ Αθήνας αλλά λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος μου για τη σχολή στην οποία εισηχθηκά σκέφτομαι σοβαρά να την εγκαταλείψω! Οπως καταλαβαίνετε θέλω να κάνω μηχανογραφικό με το 10% για στρατιωτικές σχολές. Όμως, το πρόβλημα εγκειται στο ότι η κατάθεση μηχανογραφικού για αποφοίτους, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός καθηγητή μου, απαιτεί τη συμπλήρωση αίτησης η οποια επρεπε να είχε γινει το Φεβρουάριο! Εδώ λοιπόν θα ήθελα την άποψη σας, γνωρίζετε κάτι περισσότερο; Είναι πράγματι αδύνατο να διεκδικήσω μια θέση στη ΣΜΥ φέτος με το 10%; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πρώτη φορα γράφω στο φόρουμ και θα ηθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με τη εισαγωγή στη Σχολή Μονίμων υπαξιωματικών. Είμαι σπουδαστής στο ΤΕΙ Αθήνας αλλά λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος μου για τη σχολή στην οποία εισηχθηκά σκέφτομαι σοβαρά να την εγκαταλείψω! Οπως καταλαβαίνετε θέλω να κάνω μηχανογραφικό με το 10% για στρατιωτικές σχολές. Όμως, το πρόβλημα εγκειται στο ότι η κατάθεση μηχανογραφικού για αποφοίτους, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός καθηγητή μου, απαιτεί τη συμπλήρωση αίτησης η οποια επρεπε να είχε γινει το Φεβρουάριο! Εδώ λοιπόν θα ήθελα την άποψη σας, γνωρίζετε κάτι περισσότερο; Είναι πράγματι αδύνατο να διεκδικήσω μια θέση στη ΣΜΥ φέτος με το 10%; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης