Χαιρεται. Ηθελα να ρωτησω τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να κοψω την αναβολη. Θελω να μπω τον φεβρουαριο, ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη; Μεσα στον μηνα; Ευχαριστω για τον χρονο σας
Καλησπέρα σήμερα διέκοψα την αναβολή μου στην στρατολογία αλλά στην αίτηση που μου έδωσαν να συμπληρώσω ξέχασα να γράψω το proficiency στις είδικές γνώσεις ξένες γλώσσες αυτό τώρα μπορώ να το δηλώσω όταν θα μπω ; Λογικά δεν θα μου ζητήσουν και αντίγραφο του πτυχείου μου πως θα δουν ότι όντως γνωρίζω αγγλικά.
Καλησπέρα σας, δυστυχώς δεν είχα ενημερωθεί και την πάτησα με τις ημερομηνίες και δεν έκανα διακοπή αναβολής ενώ θέλω να μπω Φεβρουάριο. Τώρα θα προλάβω αύριο 1/11; Κάτι άκουσα πως μπορώ λόγω του οτι 31/10 σήμερα είναι Κυριακή, Ισχύει;
Επίσης εκτός Από Ταυτότητα Από Την σχολή τι χαρτί θα χρειαστεί; Βεβαίωση σπουδών ή κάτι άλλο; Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές μου.
Παιδια γνωριζω οτι για να παω με την ΕΣΣΟ του μαιου θα πρεπει να κοψω την αναβολη μου μεχρι 31 ιανουαριου. τι χαρτια και δικαιολογητικα πρεπει να εχω μαζι μου εκτος απο το χαρτι της αναβολης που μου ειχαν δωσει λογω σπουδων για να την κοψω;
mysterio έγραψε:Παιδια γνωριζω οτι για να παω με την ΕΣΣΟ του μαιου θα πρεπει να κοψω την αναβολη μου μεχρι 31 ιανουαριου. τι χαρτια και δικαιολογητικα πρεπει να εχω μαζι μου εκτος απο το χαρτι της αναβολης που μου ειχαν δωσει λογω σπουδων για να την κοψω;
Ενταξει παιδια σας ευχαριστω πολυ... πηγα χθες στο κεπ και περιμενω να επικοινωνησει με τη γραμματεια της σχολης μου για να στηλουν τη βεβαιωση σπουδων! πιστευω μεχρι την παρασκευη να εχει ερθει και να κοψω την αναβολη μου και να με παρουν στην ΕΣΣΟ του μαϊου... ελπιζω να μην εχω θεμα και με παρουν αυγουστο... εχετε ακουσει τιποτα αν θα ειναι πολλα ατομα στη σειρα του μαϊου; και παλι ευχαριστω παιδες!
Καλησπερατο πρωι θα παω για διακοπη της αναβολης μου. Επειδη δεν μπορω να βρω βεβαιωση σπουδων απο την σχολη μου λογω κατασκευης του site της εχω μια απο τον απριλιο του 2010. Ξερετε αν θα την δεχτουν;
Καλησπερα παιδια... εχω ενα προβλημα και θελω να μου πειτε αν ξερετε τι μπορω να κανω.
πηγα την παρασκευη που περασε στο ρουφ για να κοψω την αναβολη μου. Εδειξα εκει στον αντ/ρχη μια βεβαιωση της σχολης οπου δεν ειχε σφραγιδα απο οεεκ. Ηταν απλη βεβαιωση για να προλαβω να κοψω την αναβολη και να μην χασω τον μηνα. Γιατι αν περιμενα να το στειλουν στο υπουργειο θα τον εχανα.
οποτε του εδωσα το χαρτι και εκανα μια υπευθυνη δηλωση οτι πρεπει να του παω το χαρτι με σφραγιδα του οεεκ πριν μπω τον μαιο...
αλλα επειδη στην σχολη υπαρχει μια οφειλη μου λενε οτι δεν σου δεινουμε το χαρτι αν δεν τακτοποιησεις το χρεος...
Ειναι νομιμο αυτο; Απο την στιγμη που εχει κοπει η αναβολη μπορουν να το κανουν αυτο;
dvlc έγραψε:Καλησπερα παιδια... εχω ενα προβλημα και θελω να μου πειτε αν ξερετε τι μπορω να κανω.
πηγα την παρασκευη που περασε στο ρουφ για να κοψω την αναβολη μου. Εδειξα εκει στον αντ/ρχη μια βεβαιωση της σχολης οπου δεν ειχε σφραγιδα απο οεεκ. Ηταν απλη βεβαιωση για να προλαβω να κοψω την αναβολη και να μην χασω τον μηνα. Γιατι αν περιμενα να το στειλουν στο υπουργειο θα τον εχανα.
οποτε του εδωσα το χαρτι και εκανα μια υπευθυνη δηλωση οτι πρεπει να του παω το χαρτι με σφραγιδα του οεεκ πριν μπω τον μαιο...
αλλα επειδη στην σχολη υπαρχει μια οφειλη μου λενε οτι δεν σου δεινουμε το χαρτι αν δεν τακτοποιησεις το χρεος...
Ειναι νομιμο αυτο; Απο την στιγμη που εχει κοπει η αναβολη μπορουν να το κανουν αυτο;
Αν εγω απευθυνθω στον αντι/ρχη και του πω τι εχει συμβει μπορει να βγει ακρη η θα θεωρισουν οτι εχω κανει κακη χρηση της αναβολης αφου δεν εχω το χαρτι με σφραγιδα;
dvlc έγραψε:Αν εγω απευθυνθω στον αντι/ρχη και του πω τι εχει συμβει μπορει να βγει ακρη η θα θεωρισουν οτι εχω κανει κακη χρηση της αναβολης αφου δεν εχω το χαρτι με σφραγιδα;
Δεν θα βγάλεις άκρη και θα θεωρηθεί κακή χρήση αναβολής