11ο ΣΠ (Σύνταγμα Πεζικού) - Τρίπολη
Απο φωτογραφιες που ειδα απο στρατιωτες, μεσα στο θαλαμο, ειναι μια χαρα. Και ο θαλαμος και τα κρεβατια. Καθαρα μου φανηκαν, οσο μπορεις να κρινεις απο μια φωτο.
ολα κομπλε, καλο κουραγιο σε οσους μπαινουν μεσα αυριο, θα τα πουμε την τριτη ψαρουκλες.
ολα κομπλε, καλο κουραγιο σε οσους μπαινουν μεσα αυριο, θα τα πουμε την τριτη ψαρουκλες.
Φιλε και Σειρα bladerunner82 αυριο θα μας λυθει η απορια μια μερα ακομα...11 ΣΠ ερχομαστε...311 Οι Ψαραδες...
Φιλε αν θες κανε με add στο msn να τα πουμε μπας και συναντηθουμε εκει... Πιο πριν
mail:honda87@hotmail.com
τα αλλα απο εκει αν δεν το δεις σημερα δεν πειραζει...
mail:honda87@hotmail.com
τα αλλα απο εκει αν δεν το δεις σημερα δεν πειραζει...
Παιδιά, είμαι έφεδρος ανθυπολοχαγός και παρουσιάστηκα 11ο Σ. Π.12-8-2009, όλα καλά. Όλοι κάναμε τη θητεία μας, οι ΔΕΑ της σειρά μου (304) έκανε 17 μήνες. Όλοι θα πάτε, όλοι θα απολυθείτε. Όλα καλά, μην αγχώνεστε για τίποτα. Μέρες είναι, θα περάσουν.
Παιδιά, υπηρέτησα εκεί τον '92 219 σειρα, απο τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.
Μακεδονία τραγουδάγαμε και τότε, άπειρα καψώνια και κυρίως τότε
που την εκπαίδευσή μας είχαν αναλάβει 4ετής Ευ'ελπιδες
Μακεδονία τραγουδάγαμε και τότε, άπειρα καψώνια και κυρίως τότε
που την εκπαίδευσή μας είχαν αναλάβει 4ετής Ευ'ελπιδες
312 σειρα ειμαι παιδια.2 βδομαδες εχω που εχω φυγει... ειναι πολυ καλα στο 11 σπ... καμπανες δεν πεφτουν εκτος και αν εισαι τελως στα @@ σ... κοινως σε σχεση με αλλα κεντρα που ακουσα απο παιδια εδω στην μοναδα ειναι ζωαρα στο 11 σπ... και ολοι οι ανωτεροι παρολο που φωναζουν ειναι και ***** τα ατομα...
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στο κέντρο αυτό γυμναστήριο ή κάτι παρεμφερές. Ευχαριστώ.
Παιδια και εγω τριπολης τις 18 νοεμβρη ! Εχει τιποτα να κανουμε εκει οπως κανα γυμναστηριο οπως λεει και ο φιλος απο πανω η θα σαπισουμε;
Παίδες στο 11ο υπάρχει γυμναστήριο. Είναι ίσως το καλύτερο και πιο -χαλαρό-τάγμα του Στρατεύματος... Εννοείται πως για όποιον είναι στα αρχ... Του, δεν θα περάσει καλά. Αν κάποιος πάει στον 5ο Λόχο,2η Δρια,2 κρεβάτι από παράθυρο που βλέπει σταιατρεία, στο κάτω κρεβάτι, να ξέρει πως κοιμόμουν κι εγώ εκεί... Αξέχαστες στιγμές.
Χωριά που εξαιρετική γυμναστική με έλξεις μπορείτε να κάνετε και με τα διώροφα κρεβάτια, κόντρα στις κάμψεις κτλ. Φαντασία θέλει...
Ναι για έλξεις-καμψεις οκ αυτά γίνονται παντού εύκολα. Απλά όπως και να χει είναι διαφορετικά σε γυμναστήριο. Έχεις περισσότερη όρεξη, καλύτερο εξοπλισμό, πιο εύκολα ξεκινάς πιο δύσκολα σταματάς! Τέλος πάντων σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Παιδες Παμε Για 18 νοεμβρι Κι οτι γινει! Που θα παει 9 μηνακια Ειναι θα περασουν! Απλα τι περιπου ειδικοτητες Εχει εκει;
Αντε παιδες 18/11 κι εγω, καλη θητεια να εχουμε! Ακουσα οτι το 11ο ΣΠ εχει και ειδικοτητα διαβιβαστων, ισχυει κατι τετοιο;
Και εγω ρε μαγκες τρπολι παω στις 18-11! Καλα θα περασουμε η οχι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες