Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sideras91

Δημοσίευση από Sideras91 »

Θα την πάρω την ίδια μέρα εφόσον θα παρουσιαστώ στην Αθήνα και είμαι ήδη από αναβολή;
Philip
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Philip »

Παρουσιαζομαι 29 Αυγουστου στην Αρτα οδηγος Πεζικου αλλα για προσοπικους λογους δεν ειμαι κατηολου σε φαση να παω και ο μονος τροπος να παρω αναβολη νομιζω ειναι αυτος. ΤΙ πρεπει να κανω λοιπον για να μου δοσουν αναβολη για ψυχολογικους λογους και που πρεπει να παω να τν ζητησω;

Ευχαριστω!

SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Ρε παιδιά διαβάζω το θέμα και βλέπω μερικούς να λένε ότι δίνουν. Τόσο εύκολο είναι δηλαδή να παίρνεις αναβολή όταν επικαλείσε όλα αυτά που αναφέρονται ακόμα; Δεν σου ζητάνε χαρτί από γιατρό; Και αν δεν έχεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Sideras91 έγραψε:Θα την πάρω την ίδια μέρα εφόσον θα παρουσιαστώ στην Αθήνα και είμαι ήδη από αναβολή;

Για να πάρεις κατευθείαν αναβολή θα πρέπει να παρουσιαστείς με συνοδό στο στρατόπεδο αλλιώς θα κάτσει μέσα 3-4 μέρες

SOFF έγραψε:Ρε παιδιά διαβάζω το θέμα και βλέπω μερικούς να λένε ότι δίνουν. Τόσο εύκολο είναι δηλαδή να παίρνεις αναβολή όταν επικαλείσε όλα αυτά που αναφέρονται ακόμα; Δεν σου ζητάνε χαρτί από γιατρό; Και αν δεν έχεις;

Συνήθως όταν παίρνεις πρώτη αναβολή δεν σου ζητάνε χαρτί μετά αν θέλεις να πάρεις κι'άλλη και πας για Ι5 κτλπ σου ζητάνε χαρτιά
SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Και αν δεν έχεις χαρτί; Σε κρατάνε με το ζόρι; Ακόμα και αν τους πεις πόσο άσχημα είσαι σε οικονομικά?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

SOFF έγραψε:Και αν δεν έχεις χαρτί; Σε κρατάνε με το ζόρι; Ακόμα και αν τους πεις πόσο άσχημα είσαι σε οικονομικά;

Δεν σε κρατάνε με το ζόρι, βασικά δεν με κατάλαβες και θα στο πω ποιο απλά. Ι5 για οικονομικούς λόγους δεν πρόκειται να πάρεις
SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Ούτε που το σκέφτομαι για Ι5. Απλά τα οικονομικά πάνε κατά διαόλου και απ'ότι βλέπω εδώ μέσα και άλλα άτομα έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Για να στο πω αλλιώς, δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για σάκους κ. Τ. Λ.(πόσον μάλλον για γνωματεύσεις) , καταλαβαίνεις οπότε την κατάσταση. Σκέφτομαι να μην πάρω τίποτα κοντά εφόσον πάω για αναβολή και να μην κουρευτώ (όπως και πέρσι), μόνο το κινητό θα έχω μαζί μου. Θα φάω κράξιμο; Εφόσον πάω για αναβολή θέλω να Δείξω πως πάω για να φύγω, τι γνώμη έχεις εσύ; Σίγουρα κάτι παραπάνω από μένα θα ξέρεις. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και θα περιμένω απάντηση γιατί έφτασαν οι μέρες και με έχει φάει το άγχος.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

SOFF έγραψε:Ούτε που το σκέφτομαι για Ι5. Απλά τα οικονομικά πάνε κατά διαόλου και απ'ότι βλέπω εδώ μέσα και άλλα άτομα έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Για να στο πω αλλιώς, δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για σάκους κ. Τ. Λ.(πόσον μάλλον για γνωματεύσεις) , καταλαβαίνεις οπότε την κατάσταση. Σκέφτομαι να μην πάρω τίποτα κοντά εφόσον πάω για αναβολή και να μην κουρευτώ (όπως και πέρσι), μόνο το κινητό θα έχω μαζί μου. Θα φάω κράξιμο; Εφόσον πάω για αναβολή θέλω να Δείξω πως πάω για να φύγω, τι γνώμη έχεις εσύ; Σίγουρα κάτι παραπάνω από μένα θα ξέρεις. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και θα περιμένω απάντηση γιατί έφτασαν οι μέρες και με έχει φάει το άγχος.

Όπως σου είπα και σε προηγούμενο μήνυμα αν πας μόνος σου χωρίς συνοδό (συγγενή) θα πάρεις αναβολή μετά από 3-4 μέρες. Πήγαινε ακούρευτος και πάρε 2-3 αλλαξιές μόνο.
SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Πραγματικά με έβγαλες από μεγάλο άγχος τώρα. Λαμπάδα θα σου ανάψω! Σε ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

SOFF έγραψε:Πραγματικά με έβγαλες από μεγάλο άγχος τώρα. Λαμπάδα θα σου ανάψω! Σε ευχαριστώ.

Χαχα τίποτα φίλε ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να γράψεις εδώ μέσα.Εικόνα
SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Εννοειτε! Άσχετο, ξερει κανεις να μου πει ποσα χιλιομετρα ειναι η 123 απο τα κτελ στον κιφησο και εαν εχει λεοφωρειο για εκει;
SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Greek_Army να σε ρωτήσω κάτι, εφόσον πάρω τον αδερφό μου για συνοδό (1 χρόνος μικρότερός μου και έχει πάρει αναβολή για κοινωνικούς λόγους) φεύγω την ίδια μέρα και την επόμενη πάω στο 251 ΓΝΑ να περάσω από την επιτροπή και να πάρω τα χαρτιά να τα πάω στην 123, να πάρω την ταυτότητα και το προσωρινό απολυτήριο και τέλος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

SOFF έγραψε:Greek_Army να σε ρωτήσω κάτι, εφόσον πάρω τον αδερφό μου για συνοδό (1 χρόνος μικρότερός μου και έχει πάρει αναβολή για κοινωνικούς λόγους) φεύγω την ίδια μέρα και την επόμενη πάω στο 251 ΓΝΑ να περάσω από την επιτροπή και να πάρω τα χαρτιά να τα πάω στην 123, να πάρω την ταυτότητα και το προσωρινό απολυτήριο και τέλος;

Πρέπει να είναι ενήλικος εννοείται τα άλλα είναι όπως τα λες.
SOFF

Δημοσίευση από SOFF »

Τελικά όλα ΟΚ, ξεμπέρδεψα σε 2 μέρες, δεν έμεινα μέσα και πήρα 1 χρόνο αναβολή αν και η επιτροπή μου έκανε νερά. Ευχαριστώ για όλα GREEK ARMY.
Ανονυμος

Δημοσίευση από Ανονυμος »

Ειτε μου λιγο γιατι αυριο ειναι να παω και εγω για εξεταση στο 251 για αναβολη λογο παχυσαρκιας. Ειμαι απο θεσσαλονικη και πηγα και τα εκανα ολα αυτα στο 424 και στο φρουραρχειο της θεσσαλονικης κανονικα και ολα πηγαν μια χαρα αλλα επειδη ηταν να παρουσιαστω αεροπορια μου ειπαν οτι πρεπει να παω στην Αθηνα για κατι σαν εξεταση - επιβεβαιωση στο 251 οπου απο εκει θα παρω την γνήσια αναβολη. Είναι λοιπον να παω αυριο και απο το τηλεφωνο μου ειπανε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ξεμπερδεψω την ιδια μερα. Επισης μου ειπανε να παω απο πρωι πρωι γιατι λεει η επιτροπη τους και αυτες οι εξετασεις ειναι μεχρι τις 10 το πρωι. Υσχιουν αυτα που μου ειπαν;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης