Νέο μαχητικό αεροσκάφος (2006-2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
παιδια δειτε:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=4746&Itemid=49
Να τα βαλουν εκει που ξερουν οι ΑΜερικανοι τα F-35 και τα F-16 Block 60.
Απο τη μια μας φερονται σκαρτα και απο την αλλη μας θελουν για πελατες. Προτιμω τους Γαλλους και τους Ρωσσους, οι οποιοι μας θελουνε βεβαια για το δικος τους συμφερον αλλα τουλαχιστον μας φερονται καλα
Αλλα ειδατε; Θα παρουμε και UCAV.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=4746&Itemid=49
Να τα βαλουν εκει που ξερουν οι ΑΜερικανοι τα F-35 και τα F-16 Block 60.
Απο τη μια μας φερονται σκαρτα και απο την αλλη μας θελουν για πελατες. Προτιμω τους Γαλλους και τους Ρωσσους, οι οποιοι μας θελουνε βεβαια για το δικος τους συμφερον αλλα τουλαχιστον μας φερονται καλα
Αλλα ειδατε; Θα παρουμε και UCAV.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 142
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
F-35 και μπουρδεσ!NEURON λεμε... ! Ξερει κανεις ποτε αποσιροντε τα PHANTOM; Νομιζω 30αρισαν.
Δεν πρεπει να παρουμε περισοτερα μαχητικα, αν θελουμε να κρατισουμε την οροφη στα 300;
Απο οτι λενε θα παρουμε 60 τωρα και 80 το 2015.
Το 2020 ομως που Εμεις θα τα εχουμε παραλαβει ολα, ο γυτονας θα εχει Παρει τα 100 F-35, και εμεις δεν θα εχουμε καλιψει την οροφη μασ!
Βαλε και οτι τα F-16 block 30 και τα περισοτερα mirage θα ειναι σαραβαλα τοτε.
Δεν πρεπει να παρουμε περισοτερα μαχητικα, αν θελουμε να κρατισουμε την οροφη στα 300;
Απο οτι λενε θα παρουμε 60 τωρα και 80 το 2015.
Το 2020 ομως που Εμεις θα τα εχουμε παραλαβει ολα, ο γυτονας θα εχει Παρει τα 100 F-35, και εμεις δεν θα εχουμε καλιψει την οροφη μασ!
Βαλε και οτι τα F-16 block 30 και τα περισοτερα mirage θα ειναι σαραβαλα τοτε.
-
sorry αλλα σου εχω καλα νεα 1)Τα Phantom θα τα αποσυρουμε το 2015
2)Γιατι να μην περασουμε τα 300; Αφου το οριο που μας εχει βαλει το Νατο(που στην περιπτωση μας ποιος το χεζει) ειναι πολυ παρπανω
3)Οι Τουρκοι θα παρουν τα τελευταια F-35 πολυ αργοτερα, μετα το 2030
4)Τα mirage θα εχουν αντικαταστηθει απο τα RAfale εκτος τα 25 Mirage 2000-9. Απο αυτα τα 15 ειναι ολοκαινουργια
5)Τα F-16 Block 30 αν δεν αναβαθμιστουν, θα αντικαταστηθουν απο Rafale ή Eurofighter
Οποτε...
κοιτα να δεις που οι γειτονες μας θελανε στελθ τεχνολογια, αλλα τελικα εμεις θα την παρουμε πρωτοι. Αφου ειδαμε οτι το F-35 στην εξαγωγικη του μορφη δεν εχει τοσο χαμηλο ιχνος οσο λεγανε
Ενω το nΕUROn ειναι απο μονο του μικροτερο αεροσκαφος(μιας και ειναι μη επανδρωμενο) και εχει το σχεδιο του Β-2.
Αντε να δουμε...
2)Γιατι να μην περασουμε τα 300; Αφου το οριο που μας εχει βαλει το Νατο(που στην περιπτωση μας ποιος το χεζει) ειναι πολυ παρπανω
3)Οι Τουρκοι θα παρουν τα τελευταια F-35 πολυ αργοτερα, μετα το 2030
4)Τα mirage θα εχουν αντικαταστηθει απο τα RAfale εκτος τα 25 Mirage 2000-9. Απο αυτα τα 15 ειναι ολοκαινουργια
5)Τα F-16 Block 30 αν δεν αναβαθμιστουν, θα αντικαταστηθουν απο Rafale ή Eurofighter
Οποτε...
κοιτα να δεις που οι γειτονες μας θελανε στελθ τεχνολογια, αλλα τελικα εμεις θα την παρουμε πρωτοι. Αφου ειδαμε οτι το F-35 στην εξαγωγικη του μορφη δεν εχει τοσο χαμηλο ιχνος οσο λεγανε
Ενω το nΕUROn ειναι απο μονο του μικροτερο αεροσκαφος(μιας και ειναι μη επανδρωμενο) και εχει το σχεδιο του Β-2.
Αντε να δουμε...
Filippos έγραψε:sorry αλλα σου εχω καλα νεα 2)Γιατι να μην περασουμε τα 300; Αφου το οριο που μας εχει βαλει το Νατο(που στην περιπτωση μας ποιος το χεζει) ειναι πολυ παρπανω
Ενω το nΕUROn ειναι απο μονο του μικροτερο αεροσκαφος(μιας και ειναι μη επανδρωμενο) και εχει το σχεδιο του Β-2. Αντε να δουμε...
Γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, εκτός και αν παραμείνουν σε υπηρεσία ιπτάμενα φέρετρα.
Mirage 2000-5 εννοείς.
Τα F-16 θα αργήσουν πάρα πολύ να αντικατασταθούν.
Μάλλον θα χρησιμοποιηθούν σταδιακά σε ρόλους κρούσης και την αναχαίτηση θα την αναλάβουν τα νέα αεροσκάφη, ιδιαίτερα αν παραληφθούν Eurofighter που είναι κατεξοχήν αεροπορικής υπεροχής.
Δεν έχω δει κανένα σχετικό κονδύλι για μη επανδρωμένα μαχητικά αεροσκάφη.
Συνφονω με καποια απο αυτα που ειπατε.
Νομιζω οτι υπαρχει κονδηλι στο ΕΜΠΑΕ 300 εκ Ε. αλλα για 30 UAV οχι UCAV.
Ισωσ τα λευτα για το UCAV να μην ανακινοντε για να εφνιδιαστει ο γυτονασ
και αργισει να κανει αναλογεσ αγορεσ. Πιστεβω οτι θα φανε και πορτα απο τουσ γαλουσ στο NEURON.
Στα μιραζε τα 20 παλια αν δεν αναβαθμιστουν θα φιγουν προτα. Απο τα αλλΑ 25 (ΜΚ2) τα 10 ειναι 20 χρονων! Δεν ειναι λογικο ομωσ να κραταμε στο μελων ενα τυπο με 15 μαχητικα. Οποτε ισωσ καπια στιγμη στο μελων τα 25 μκ2
παροπλιστουν-ανταλαχθουν-πουλιθουν ολα μαζει.
Γεια τα φαντομ εχω ακουσει και εγω οτι θα μεινουν ισωσ μεχρι το 2020. Απλα
απορω!!!42 Χρονων θα ειναι τοτε!! Τι στο καλο; Τανκσ ειναι! !
Και εγω θα ηθελα να εχουμε πανω απο 300 μαχητικα αλλα δεν ειπαρχουν τοσα
λεφτα!
Προτιμω 240 αλλα να ειναι συχρωνα και με μεγαλη διαθεσιμοτιτα διπλου ρολου και 60 σαραβαλα μονο για κρουση!
Τυχων πλεονασματικα κονδιλεια θα τα εβαζα σε αποτρεπτικα οπλα.(S- 400,ISKAIDER...)
Νομιζω οτι υπαρχει κονδηλι στο ΕΜΠΑΕ 300 εκ Ε. αλλα για 30 UAV οχι UCAV.
Ισωσ τα λευτα για το UCAV να μην ανακινοντε για να εφνιδιαστει ο γυτονασ
και αργισει να κανει αναλογεσ αγορεσ. Πιστεβω οτι θα φανε και πορτα απο τουσ γαλουσ στο NEURON.
Στα μιραζε τα 20 παλια αν δεν αναβαθμιστουν θα φιγουν προτα. Απο τα αλλΑ 25 (ΜΚ2) τα 10 ειναι 20 χρονων! Δεν ειναι λογικο ομωσ να κραταμε στο μελων ενα τυπο με 15 μαχητικα. Οποτε ισωσ καπια στιγμη στο μελων τα 25 μκ2
παροπλιστουν-ανταλαχθουν-πουλιθουν ολα μαζει.
Γεια τα φαντομ εχω ακουσει και εγω οτι θα μεινουν ισωσ μεχρι το 2020. Απλα
απορω!!!42 Χρονων θα ειναι τοτε!! Τι στο καλο; Τανκσ ειναι! !
Και εγω θα ηθελα να εχουμε πανω απο 300 μαχητικα αλλα δεν ειπαρχουν τοσα
λεφτα!
Προτιμω 240 αλλα να ειναι συχρωνα και με μεγαλη διαθεσιμοτιτα διπλου ρολου και 60 σαραβαλα μονο για κρουση!
Τυχων πλεονασματικα κονδιλεια θα τα εβαζα σε αποτρεπτικα οπλα.(S- 400,ISKAIDER...)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 43
Πάντως δεν το βρίσκετε ρε παιδιά και λίγο παράδοξο αυτό που κάνουμε; Καθόμαστε και μιλάμε για το που θα πάνε και τι θα πάρουμε με πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που μάλλον όλοι μας εδώ μέσα μπορεί να έχουμε απίστευτο πρόβλημα με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα σε οικονομικό επίπεδο είτε επειδή πληρωνόμαστε με ακατάλληλους μισθούς, είτε επειδή υπάρχει γενικά το γνωστό κύμα αύξησης των τιμών σχεδόν παντού.
Θα παραφράσω ένα ρητό:
Η ακρίβεια ακρίβεια και τα όπλα, όπλα.
Η ακρίβεια ακρίβεια και τα όπλα, όπλα.
-
- Ταξίαρχος
Το ρητό αυτό μάλλον μόνος σου το σκέφτηκες.
-
yandr έγραψε:
Mirage 2000-5 εννοείς.
Τα F-16 θα αργήσουν πάρα πολύ να αντικατασταθούν.
Μάλλον θα χρησιμοποιηθούν σταδιακά σε ρόλους κρούσης και την αναχαίτηση θα την αναλάβουν τα νέα αεροσκάφη, ιδιαίτερα αν παραληφθούν Eurofighter που είναι κατεξοχήν αεροπορικής υπεροχής.
Επίσης, δεν έχω δει κανένα σχετικό κονδύλι για μη επανδρωμένα μαχητικά αεροσκάφη.
Γιαννη, μου αρεσει οταν μου βαζεις δυσκολα...
ακου τωρα...
το πρωτο σωστο
το δευτερο και το τριτο ομως
1)τα Mirage 2000-5 MkII ονομαζονται kai Mirage 2000-9
2)τα F-16 Block 30 πανε για αναβαθμιση, αλλα αν δεν αναβαθμιστουν, τοτε θα χασουν την αξια τους
3)Η ΕΑΒ εχει σημετασχει στο nEUROn οποτε η Ελλαδα ειναι υποχρεωμενη να αγορασει καποια. Υπολογιζω οτι οι παραγγελιες θα αρχισουν σε 5-6 χρονια γι αυτα τα UCAV
Markos_Hdi έγραψε:Το ρητό αυτό μάλλον μόνος σου το σκέφτηκες.
Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Και το περίεργο είναι πως διατυμπανίζουν οτι έχουν κονδύλια για αγορά οπλικών συστημάτων όταν αναγκάζονται να εκδίδουν κρατικά ομόλογα σε δολάριο (!!) λόγω χαμηλού επιτοκίου για να καλύψουν τρέχοντα ελλείματα.
Δεν γεινεται να μην παρουμε οπλα. Εκτοσ και αν θελετε να αρχισουμε να μιλαμε τουρκικα...
Πεσ τα ρε Αντισθενη!!
Αμαν με τα αμερικανικα μπαζομαχυτικα και τισ ευροσαβουρεσ!!!
Αφου το SU-35 ειναι καλυτερο.. Τι να κανουμε;
Γεια τα ευροπαικα υπαρχει η δυκεολογεια οτι η χορα μασ περνει λεφτα απο την
Ε. Ε. και ετσι πρεπει να παρουμε ευροπαικο...
Ωσο γεια την αμερικη, να παει να το πουλισει στα σκοπια το F-35...
Πεσ τα ρε Αντισθενη!!
Αμαν με τα αμερικανικα μπαζομαχυτικα και τισ ευροσαβουρεσ!!!
Αφου το SU-35 ειναι καλυτερο.. Τι να κανουμε;
Γεια τα ευροπαικα υπαρχει η δυκεολογεια οτι η χορα μασ περνει λεφτα απο την
Ε. Ε. και ετσι πρεπει να παρουμε ευροπαικο...
Ωσο γεια την αμερικη, να παει να το πουλισει στα σκοπια το F-35...
-
- Ταξίαρχος
Eκτός του ότι θεωρώ την άποψη "αν δεν πάρουμε όπλα θα μιλάμε τουρκικά" μόνο ως αστεία, αυτό που πιστεύω πως θα έπρεπε να μας απασχολεί παραπάνω, είναι το που ξοδεύονται τόσα εκατομμύρια και το αν ξοδεύονται σωστά. Όπως επίσης θα έπρεπε πάντα σύμφωνα με την γνώμη μου, να συζητάμε περισσότερο για τα οργανωτικά προβλήματα του στρατού τα οποία ευθύνονται πολύ παραπάνω νομίζω για την κακή λειτουργία και τις πάμπολλες ελλείψεις.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Φυσικά φίλε και δεν ξοδεύονται σωστά. Και για την ακρίβεια νέμονται, αφού ο μισός προυπολογισμός του Κράτους πάει στα κόμματα και την εκκλησία,
και ο άλλος μισός στους εταίρους (έτσι, με άλφα γιώτα!).
και ο άλλος μισός στους εταίρους (έτσι, με άλφα γιώτα!).

-
- Ταξίαρχος
Γεια σου ρε Φίλιππε!!! :) Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης