625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
princeG
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από princeG »

Αθήνα μένω. Τί πιθανότητες υπάρχουν να με μεταθέσουν σε νησιά και πόσες για Έβρο πανω-κάτω.
Λογικά έχει να κάνει και με την ειδικότητα όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος princeG την Τρί Απρ 27, 2010 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Rafale »

Εχεις πολλες πιθανοτητες για πανω εβρο
625/Ελδυκ

Δημοσίευση από 625/Ελδυκ »

Καλησπέρα σε όλους, έχοντας παρουσιαστεί στο 625 ΤΠ, ελπίζω να μπορώ να καλύψω κάποιες απορίες, έστω κι αν όσοι είχαν, αυτή τη στιγμή έχουν παρουσιαστεί. Οσον αφορά τις μεταθέσεις μόνο λοιπόν, από τα...50 άτομα της σειράς μου, περίπου 90 πήγαν στην Κύπρο (κι εγώ ένας από αυτούς), άσχετα με το αν επιθυμούσαν ή όχι και από τους υπόλοιπους, το 80%-90% Βόρεια Ελλάδα, κυρίως Έβρο. Συμπληρώνοντας, έστω κι αν αυτό αφορά άλλο θέμα (thread), όταν φτάσει η στιγμή να δηλώσετε που θα επιθυμούσατε να μετατεθείτε, θα συμπληρώσετε κάποιες δηλώσεις όσον αφορά την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛ. ΔΥ. Κ.), της μορφής "επιθυμώ/δεν επιθυμώ", οι οποίες ως επί το πλείστον δεν θα ληφθούν υπ'οψιν. Τα στελέχη θα σας "ζαλίσουν" λέγοντάς σας πόσο καλά θα είναι στην Κύπρο κτλ κτλ. Δική μου συμβουλή εφόσον κάποιος από σας επιλεχθεί για την ΕΛ. ΔΥ. Κ. ή περισσότερο πρόβλεψη, έχοντας ζήσει την πορεία αυτή:

α) Θα ξενερώσετε που παρά τη θέλησή σας μετατίθεστε ουσιαστικά εκτός χώρας
β) Θα προσπαθήσετε να το δείτε λίγο πιο θετικά, περιμένοντας να "βγουν" αληθινές οι υποσχέσεις των αξιωματικών όσον αφορά τις συνθήκες στην Κύπρο καθώς θ'ακούτε μόνο καλά λόγια απ'όλους
γ) όταν με το καλό πατήσετε το πόδι σας στο νησί, θα ξανανιώσετε όπως την πρώτη μέρα που παρουσιαστήκατε
δ) Μετά την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής (ίσως και κατα τη διάρκεια αυτής) θα μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που πατήσατε το πόδι σας στο νησί Εικόνα υπομονή... !
ε) Όλα είναι μία συνήθεια, ακόμη και το καθημερινό τρέξιμο (κυριολεκτικά και μεταφορικά), το οποίο στην ΕΛ. ΔΥ. Κ.(τουλάχιστον στο 2ο Μ/Κ ΤΠ) είναι αρκετό. Κάποιος προβλεπόμενος και ο οποίος κάνει τα 4-5 απλά πράγματα που ζητάνε τα στελέχη, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ρωτώντας και τα 61 άτομα της σειράς μου που είναι στο Λόχο, ουδείς απάντησε θετικά στην ερώτηση "Θα έλεγες ναι σε ενδεχόμενη μετάθεση παραμεθορίου στην Ελλάδα αύριο; ".

Αυτά τα ολίγα, ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα λίγο από το θέμα, ελπίζω ωστόσο να φανούν χρήσιμα σε κάπους τα γραφόμενά μου. Καλή θητεία σε όσους υπηρετούν και ίσως τα πούμε από κοντά αν κάποιους τους φέρει ο δρόμος στο 2ο Μ/Κ ΤΠ στην Κύπρο.
politis

Δημοσίευση από politis »

Στο 625 ημουν 6 μηνες ως παλιος με μεταθεση απο εβρο. Χημειο κεντρο ειναι. Επισης ειναι μεικτο πεζικο και τεθωρακισμενα. Δεν γινονται ολοι οδηγοι.
ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Μαγκες εσεις ου ειστε" απο εκει εχει πολεμικο ναυτικο στα γιαννενα?
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Τ γιαννενα ειναι μεσα στα βουνα... Λογικο ειναι ν μν εχει πολεμικο ναυτικο...
Tzimas Aristidis

Δημοσίευση από Tzimas Aristidis »

παίδες 2ro λόχο πηγαίνετε όλοι... λούφα... θα ματώσετε τα @@σας από το πολύ ξύσιμο :D
ο λοχαγός είναι πολύ καλός k οι διμοιρίτες... αλλα ο κορυφαίος είναι ο τζίμας αχαχαχ οποιος είναι μέσα Γ' ΕΣΣΟ ξέρει :D
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 11, 2010 1:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fosmpa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fosmpa »

Καλησπερα παιδες!
ψαρακας εδω...
2010 Δ΄ ΕΣΣΟ 16/11/2010 σε 625 Τάγμα Πεζικού Οδηγός Αυτοκινήτου...
εχω 2 ερωτησεις...
ειμαι μαγειρας συμφερει να το πω;
εχω προβλημα στα ματια (μυωπια στο ενα και δεν βλεπω καθολου απο το αλλο) τι κανω;

Νικος...

Δημοσίευση από Νικος... »

Κέντρο κατάταξης:625 ΤΠ/ΕΟΔ επειδη ξερω απο γιαννενα. Αυτο ειναι που ειναι μεσα στο κεντρο; Γιατι ξερω και ενα που ειναι λιγο εξω... Ας μου πει καποιος...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στο Πέραμα είναι. Η άλλη μονάδα που λές είναι το 584 ΜΤΠ στο Καλπάκι. ...
Νικος...

Ωρε φιλε πικρα... Ποση ωρα ειναι απο το κεντρο; Δλδ απο εκει που ειναι το αλλο?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν ξέρω από Ιώάννινα αδελφέ. Εικόνα
Νικος...

Και τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο; Μηπως ξερεις πιο ειναι πιο λουφα;:P
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Νικος... έγραψε:Και τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο; Μηπως ξερεις πιο ειναι πιο λουφα;:P

Δεν ξέρω τι ισχύει και τι είναι. Δεν παρουσιάστηκα στο 625 ΤΠ και στο Καλπάκι όσο ίσχυε το 12μηνο πήγαιναν φανταροι Από τα Γιάννενα με το πέρας του 5μήνου στην παραμεθώριο.
...
mitsakos625
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mitsakos625 »

Παιδες μπαινω 16-11-2010 625 ΤΠ /ΕΟΔ αλλα τι σημαινει το ΕΟΔ ειναι καλο;

και κατι αλλο απο γιαννενα μπορω να παρω μεταθεση βολο;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση