Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Ευχαριστω που προσπαθησες να βοηθησεις αλλα θελω πιο συγκεκριμενα. Αλλοι λενε φευγεις μεταθεση μετα απο 7 χρονια αλλοι λενε και 2-3 φορες μονο εμενα αυτο το θεμα με τις μεταθεσεις με απασχολει για αυτο και δεν επαιρνα μερος στις προηγουμενες προκυρηξεις.
Ελατε ρε παιδια κανεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Shooter θες να μαθεις τι πραγματικα παιζει στον εβρο; ειμαι 2 χρονια εκει και εβγαλαν οι εξυπνοι μια διαταγη για 5-7 χρονια! Και ειμαι σε εξερετικα δυσμενης μοναδα!
Αυτη η διαταγη υπηρχε ανεκαθεν. Δεν ειναι ακριβως διαταγη αλλα κανονισμος. Αναφερει οτι η πρωτη μεταθεση θεωρειται τοποθετηση και δεν μπορει να ειναι μικροτερη των 5 χρονων. Καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα σε αυτην την περιπτωση μονο το βυσμα σε σωζει
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
παιδια τα κειμενα ειναι δικα μου απλα ειχα ξεχασει να συνδεθωΒελερεφόντης έγραψε: Αυτη η διαταγη υπηρχε ανεκαθεν. Δεν ειναι ακριβως διαταγη αλλα κανονισμος. Αναφερει οτι η πρωτη μεταθεση θεωρειται τοποθετηση και δεν μπορει να ειναι μικροτερη των 5 χρονων. Καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα σε αυτην την περιπτωση μονο το βυσμα σε σωζει
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Βελερεφοντη καλησπερα ειμαι η συζ. Του εποπ δνεα.οκ ολο αυτο οταν ομως πηγαμε εβρο σε εκεινη την μοναδα ολοι λεγανε 3 χρονια λογο εξαιρετικα δυσμενης. Και προσφατα μας ειπανε (πριν 2 μηνες) οτι 5 ετη θα καθισουν... Για βυσμα γνωριζουμε οτι γινετε. Αν ομως φυγουμε μεσω βυσματος θα μετρησουν αυτα τα 2,5 ετη η μετα η επομενη θα ειναι ξανα εβρος διοτι δεν θα μετρησουν καθολου;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
Θα μετρησουνε κανονικα. Απλα σας ευχομαι να παει ο συζυγος σου σε μοναδα τουτοπου συμφεροντων σας και να κατσει οσα πιο πολλα χρονια μπορει
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Επιλοχίας
Εχουν βγει οι μεταθεσεις για το νεο ετος σιγουρα αλλα δεν εχουν ανακοινωθει στης μοναδες
σε ευχαριστω πολυ βελερεφοντη για την χρησιμη πληροφορ. σου. 

Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Εχω τον αδελφο μου τετραπληγικο... Το ξερω οτι δεν μου δινει αυτο μορια για να παω επ-οπ.
αν μπω, θα εχω δικαιωμα μεταθεσης σε κοντινη περιοχη της αθηνας; Ξερετε;
αν μπω, θα εχω δικαιωμα μεταθεσης σε κοντινη περιοχη της αθηνας; Ξερετε;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Από ΠΖ μπορείς να δηλώσεις Ε. Δ. Αλλά πρέπει να ρωτήσεις προϋποθέσεις και αν μπορείς τώρα. Πάντως γίνεται.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Φιλε Ε. Π. Σ. Η υπηρεσια προσπαθει κατα περιπτωσεις να εξυπηρετει με μεταθεσεις και λοιπα ατομα τα οποια ειναι προστατες οικογενειας η εχουν να φροντισουν προσωπα Α συγγενικης βαθμιδας. Παντα να ξερεις οτι τον πιο σημαντικο ρολο θα παιξουν τα ατομα που θα κανεις τις αιτησεις και κατα ποσο αυτοι θα θελουν να σε βοηθησουν. Η λογικη λεει οτι θα πρεπει να κανεις καποια σχετικη αναφορα, επισυναπτοντας τα σχετικα εγγραφα που να αποδυκνειουν οτι ο δικος σου εχει το σχετικο προβλημα και οτι χρειαζεται να εισαι κοντα για βοηθας και λοιπα.
Οσον αφορα το θεμα με την μοριοδοτηση δεν γωριζω κατι σχετικα.
Οσον αφορα το θεμα με την μοριοδοτηση δεν γωριζω κατι σχετικα.
Γειά σας παιδιά είμαι νέο μελος... Θα ήθελα να μάθω πως είναι οι μεταθέσεις στην πολεμική αεροπορία... Είναι οπως στον στρατό ξυράς; Καθε ποσα χρόνια παίρνεις μετάθεση; Αν μπορεί καποιος και θέλει ας μου απαντήσει...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Γεια σου φιλε ηλια δεν ξερω πολλα. Παντος και βεβαια δεν ειναι σαν του πεζικου. Το πεζικο νομιζω καθε 4-7 χρονια σε μεταθετει. Ενας γνωστος μου στην αεροπορια ειναι αμεταθετος 18 χρονια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης