ΚΕΥΠ - Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
trelokomos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από trelokomos »

Έχει κάποιος ιδέα για ειδικότητες που μπορούν να σε κρατήσουν παραπάνω στο στρατόπεδο μετά την βασική εκπαίδευση;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μου είχε έρθει χαρτί για Λαμία πριν 2 χρόνια αλλα πήρα αναβολή- Υπάρχει περίπτωση να με στείλουν σε άλλο κέντρο ή πάλι σε υλικού πολέμου θα πρέπει να πάω;
Stargazer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stargazer »

Παρουσιάζομαι στις 9/11 στην Λαμία (ΚΕΥΠ)

α) μόλις τελείωσα την σχολή μου, τμήμα Χημείας ΑΠΘ και εκρεμεί η ορκομωσία στις 25/11
θα μου δώσουν άδεια για να πάω να πάρω το πτυχίο μου;

β) κάπου διάβασα ότι οι δεν αρκεί να αρνηθώ για ΥΕΑ... Μάλλον πρεπει να κοπώ εσκεμένα στις δοκιμασίες, ισχύει; Και μετα πάω υποχρεωτικά για Δεκανέας... Ειναι καλό αυτο;

ευχαριστώ!
Anonymous

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι και γω 9/11 Λαμία (ΚΕΥΠ). Διάβασα όλα τα μηνύματα του forum και βλέπω ότι καλύτερο δεν θα μπορούσε να μου τύχει. Οπότε αναμένουμε την ημέρα της παρουσίασης! Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το θέμα των κινητών. Δεν θα μπορέσω να περάσω κινητό με κάμερα; Να πάρω μία μούφα κινητό για την εκπαίδευση; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Stargazer έγραψε:Παρουσιάζομαι στις 9/11 στην Λαμία (ΚΕΥΠ)

α) μόλις τελείωσα την σχολή μου, τμήμα Χημείας ΑΠΘ και εκρεμεί η ορκομωσία στις 25/11
θα μου δώσουν άδεια για να πάω να πάρω το πτυχίο μου;

β) κάπου διάβασα ότι οι δεν αρκεί να αρνηθώ για ΥΕΑ... Μάλλον πρεπει να κοπώ εσκεμένα στις δοκιμασίες, ισχύει; Και μετα πάω υποχρεωτικά για Δεκανέας... Ειναι καλό αυτο;

ευχαριστώ!

1) Θα εξαρτηθεί από τον Διοικητή

2) Ναι, πρέπει να κοπείς εσκεμμένα. Δεν πάς για Δεκανέας, εκτός και αν περάσεις ΛΥΒ (Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων). Όχι, κακό δεν είναι εάν κοπείς από ΥΕΑ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

jimmys_b7 έγραψε:Καλησπέρα.Παρουσιάζομαι και γω 9/11 Λαμία (ΚΕΥΠ). Διάβασα όλα τα μηνύματα του forum και βλέπω ότι καλύτερο δεν θα μπορούσε να μου τύχει. Οπότε αναμένουμε την ημέρα της παρουσίασης! Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το θέμα των κινητών. Δεν θα μπορέσω να περάσω κινητό με κάμερα; Να πάρω μία μούφα κινητό για την εκπαίδευση; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει!

Ναι, πάρε μια μπακατέλα. Στην εκπαίδευση/σκοπιά/θαλαμοφυλίκι απαγορεύεται το κινητό. Προσεχε γιατί έχουν γίνει αυστηροί.
Anonymous

Γειά σας παιδιά,

10/11 Για Λαμία, ΚΕΥΠ. Όπως φαίνεται όλα καλά...

Σχετικά με τα υπόλοιπα τι γίνεται; Δλδ μετά τι είναι
καλύτερο να κινηθούμε, ποιες ειδικότητες; Μόνο οι
Υλικού Πολέμου πάνε αμέσως στις μονάδες;

Γνωρίζετε μονάδες κοντά στη Θεσσαλονίκη, που
να έχουν πολλές "άδειες" ή λίγες υπηρεσίες;
Ρωτάω γιατί προέκυψε κάτι επείγον και πρέπει
τις Παρασκευές να είμαι έξω.

Ευχαριστώ :)
konper
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από konper »

Καλησπέρα παιδία! Παρουσιάζομαι 10/11 Κ. Ε. Υ. Π - Σώμα 'Ερευνας Πληροφορικής. Που ακριβώς είναι το Κέντρο; Παίζουν καθόλου οδηγίες πώς να πάω εκεί; Ευχαριστώ!
bohemis09
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από bohemis09 »

Γειας σας παιδες. Λοιπον επειδη ειμαι ασχετος επι του θεματος θα ηθελα λιγακι να με βοηθησετε. Μου ηρθε χαρτι και παρουσιαζομαι στις 9/11 στο ΚΕΥΠ λαμιας σωμα αεροποριας στρατου ΥΕΑ. Στοχος μου ειναι να παρω μεταθεση στην αλεξανδρεια. Θα μας δωσουν τιποτα εγγραφα οπου θα πρεπει να δηλωσουμε που θα θελουμε να παμε μετα την εκπαιδευση; Τι ακριβως παιζει; Επισης πριν 4 χρονια ειχα κανει εγχειρηση αυχενικης δισκοκηλης. Αξιζει να το δηλωσω κατα την παρουσια μου στο ΚΕΥΠ και να προσκομισω τα καταλληλα αποδεικτικα; Και τελος τι ακριβως παιζει με αυτο το ΥΕΑ; Πως μπορει να επηρεασει τον στοχο που εχω; Πρακτικα δηλαδη τι σημαινει; Ευχαριστω εκ των προτερων
manuel

Δημοσίευση από manuel »

Έγω παιδιά παρουσιάζομαι 8/2 Υλικού πολέμου στη Λαμία, είμαι από Αθήνα κι έχω ψιλοενθουσιαστεί γιατι από οτι έχω δει είναι το πιο "χαλαρό" κέντρο...
τσαρακι

Δημοσίευση από τσαρακι »

Ας κραταμε και κανα μικρο καλαθι μαζι μας, δεν χανουμε και τπτ! Στον εαυτο μου το λεω πρωτα και κυρια προς αποφυγη παρεξηγησεων!

Stargazer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stargazer »

Γεια χαρά! Παρουσιάστικα 9/11 στο ΚΕΥΠ και είχα την ενδειξη ΥΕΑ...
θα σας πω λίγα λογάκια για το ΚΕΥΠ...

Αρχικά να ενημερώσω τον φίλο που είναι Αερ. Στρ. Οτι καμιά 60ρια άτομα που είχαν αυτή την ένδειξη έφυγαν πολυ νωρις (απο την 1η βδομαδα) για Βόλο καθως το ΚΕΥΠ δεν χωρουσαν... Ειχαμε μπει καμια 750 ατομα...

Αν δεν θες να πας ΥΕΑ, αρκει μια υπευθηνη δήλωση που θα συμπληρωσετε ολοι την 1η μερα...

Γενικα στο ΚΕΥΠ τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα...
εκπεδευση 0 ... Το μονο που κανεις ειναι να περιμενεις για να περασει η ωρα!
για να φας καμπανα (μετα την ορκομωσια) πρεπει να κανεις κατι πολυ τραβηγμενο, αν εισαι λιγο προβλεπε δεν σε αγγιζει τπτ... Και παλυ αντε να φας 2 μερες κρατηση...

φαγητο μετριο, εγκαταστασεις καλες, τουαλετες αθλιες καθως υπαρχουν πολλα "ζωα", κρυο νερο για ξυρισμα, για μπανιο έχει ζεστο αλλα τελειωνει αν πεσουν πολλοι μαζι...
manuel

Δημοσίευση από manuel »

Ερώτηση προς τους παλιούς: Τα sleeping bag επιτρέπονται στο ΚΕΥΠ; Κι αν ναι από πότε, να τα φέρουμε από την 1η μέρα;
Κάφρος

Δημοσίευση από Κάφρος »

Γειά σας,

μπαίνω και εγώ με την σειρά μου στην Λαμία στις 8/2/10. Ας ελπίσουμε να είναι τόσο χαλαρά όσο διαβάζω εδώ μέσα!

Βασικά είχα σκοπό να πάω Προεδρική Φρουρά αλλά απ'ό, τι μου είπανε δεν υπάρχει πιθανότητα να πάω από Λαμία. Η μόνη αναφορά σε κάτι σχετικό είναι μερικές σελίδες πιο πίσω:

kallitexnis έγραψε:]έχεις πιθανότητες να σε πάρουν προεδρική φρουρά απο αυτό το σώμα;ευχαριστώ

ΔΕΣΣΟ08 έγραψε:Τώρα για Π. Φ. Νομίζω ότι δηλώνεις στο Στρατολογικό Γραφείο της περιοχής σου να περάσεις από επιλογή. Καλύτερα να ρωτήσεις εκεί. Θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Ευχαριστώ.

Για να καταλάβω, να πάω στο Ρουφ να ρωτήσω τί; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να πάω ΠΦ παρότι είμαι για Λαμία;

Οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη.

Όσον αφορά για τους νεοσύλλεκτους, τα λέμε μέσα παίδες!

Κάφρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Κάφρος »

Μου φαίνεται όλοι Χημικοί θα είμαστε εκεί μέσα!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες