ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων
Μια χαρά είσαι...
Το 2ο Τάγμα είναι κάπως "μαύρο" που ήμουν εγώ Α ΕΣΣΟ 2009 αλλά όταν πας οπουδήποτε αλλού μετά από εκεί θα είναι ζάχαρη...
Λίγη κακουχία δεν βλάπτει
Το 2ο Τάγμα είναι κάπως "μαύρο" που ήμουν εγώ Α ΕΣΣΟ 2009 αλλά όταν πας οπουδήποτε αλλού μετά από εκεί θα είναι ζάχαρη...
Λίγη κακουχία δεν βλάπτει
Αν μπεις 1ο τάγμα θα είσαι κυριλέ, αν 2ο έχει λίγο τρέξιμο αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Προσοχή στον Συνταγματάρχη ο οποίος δίνει τις 20άρες φ για πλάκα (και άδικα)
Λοιπον φιλε ημουν καλαματα 2009 Α ΕΣΣΟ. Ημουν στο 2ο ταγμα το οποιο ειναι πιο προβλεπε απο το 1ο. Επαιζε αρκετη καμπανα αλλα αν ησουν ΟΚ τοτε ολα ηταν καλα απο αποψη πειθαρχιας. Θα πεθανεις στην ανηφορα ειδικα στις φρουρες. Κατα τα αλλα ολα οκ. Επιζησαμε ολοι οσοι μπηκαμε!
Και να θυμασαι οτι η ζωη του διαβιβαστη ξεκιναει μετα το κεντρο... Γιατι στο κεντρο εχει και λιγο τρεξιμο, θα πεφτεις για αρκετες καμψεις, αλλα οκ! Παντως για τα περισσοτερα στελεχη η 2009 Β ΕΣΣΟ θα ειναι η τελευταια σειρα που θα αναλαβουν. Καλο η' κακο θα μας πεις εσυ! Και η καλαματα ειναι ωραια πολη ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει! Μην μασας και καλο κουραγιο!

Ημουν κ εγω Α ΕΣΣΟ 2009. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω συνφαντάρο.2ο τάγμα ήμουν. Κάμψεις, καμπάνες, τρέξιμο και όλα τα σχετικά. Γενικά θα το χαρακτήριζα μαύρο. Πάντως θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός στο κέντρο. Παρασκευάς, Βασιλείου, Ζάχος γ@@@ τα παιδιά!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Πολυ ανηφορα λεμεεεεεεεεεε στο κεδβ...
Τι μου θύμησατε! Ειδικά να πας και να γυρίσεις απο το πεδίο βολής--Αλλά και το περίπολο. Ζόρικα, αλλά κανένας δεν πέθανε! Σίγουρα αν είστε 2ο τάγμα (3ος λόχος) θα κάνετε εκπαίδευση που δεν θα περίμενατε οτι θα είχατε... Γυμναστικές, παρελάσεις ("έλα να ακούω τακουνάκι! "), καμψούλες κ. Ο. Κ. Έχουν βαλθεί να μας κάνουν κομμάντα (λέμε τώρα). Αλλά μη μασάτε. Όλοι που θα μπείτε θα είστε καινούργοι και θα υπάρχει ένα αίσθημα αλληλυποστίριξης-εγώ έκανα πάρα πολύ καλές παρέες-και με την παρέα τα περνάς πιο ευκολα. Αλλά με όλο αυτό το τρέξιμο περνάει πολύ γρήγορα ο χρόνος / εν αντιθέση με τις μονάδες που πεθένεις απο την πλήξη. Και η καλαμάτα καλοκαίρι γαμάει.
Το περιπολο παλευόταν τον φεβρουαριο, πηγαινες σαν τον επιταφιο, εκανες και καμμια δεκαρια στασεις για τσιγαρο (βραδυ στα μαγειρια και στα αρτοποιεια). Τωρα που καλοκαιριαζει ομως ειδικα το 12-3 το πρωινο θα ειναι κολαση. Γενικα ολα τα πρωινα περιπολα... Παντως ειναι αληθεια οτι οσο τρεχεις τοσο πιο γρηγορα περναει ο καιρος. Αλλα αυτες οι ανηφορες... Αν δεν το ζησεις δεν καταλαβαινεις διαβαζοντας απο ενα forum
.

Λοιπον να τα πω και γω λιγο τα πραγματα απ τη σκοπια μου.
το ΚΕΔΒ μπορεις να το χαρακτηρισεις ως κατασκηνωση εαν ησουν στο 1 πρωτο ταγμα η σαν κολαση εαν ησουν στο 2 ταγμα και ειδικα στο τριτο λοχο.
για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ο μεγαλυτερος υπανθρωπος που κυκλοφορει εκει μεσα ειναι ενα μια αμοιβαδα με το ονομα κοντοπυργιας ο οποιος ειναι και διοικητης του 2ου ταγματος.
αυτος λοιπον ειναι ενα κομπλεξικο ανθρωπαριο το οποιο θελει να το χαιρετας κλαρινο ακομα και αν το αμαξι του ειναι στα 200 μετρα και σε πλησιαζει. Ο πειραγμενος μοιραζει καμπανες ετσι, γιατι εξυσες τη μυτη σου στην αναφορα και τετοια αλλα ωραια παρομοια. Μαλιστα για αυτον κυκλοφορει η φημη οτι εφαγε στερηση βαθμου επειδη φανταρος ειχε αυτοκτονησει οταν ηταν διοικητης σε καποιο αλλο στρατοπεδο.
σας το ξαναλεω να το εμπεδωσετε: Ειναι ενα εμετικο ανθρωπαριο, σκατοψυχο γλυκαμενο απο την εξουσια που του προσφερει το σιχαμενο επαγγελμα του και καλυτερα οσο μπορειτε να μενετε μακρια του. Εκτος αν τον πετυχετε πουθενα εκτος στρατοπεδου, σε καποια αλλη πολη πολη ισως οποτε σπαστε του ποδια του αλητη.
απο κει και περα. Το στρατοπεδο ειναι ανηφορα κατηφορα θα βριζετε πολλες χριστοπαναγιες καθα φορα που εχετε φρουρες κτλ να το ξερετε απο τωρα. Επισης θα φατε τρελο χωσιμο γιατι συμφωνα με τη λογικη του στρατοπεδου δεν πρεπει να καθεται κανενας φανταρος ποτε μα ποτε οποτε σας βλεπω να τσαπιζετε ολο το στρατοπεδο.
οι ανθυπολοχαγοι σε γενικες γραμμες τωρα. Για να ξηγιομαστε κιολας. Αποψη μου ειναι οτι και ας ειναι ενας ανθυπολοχαγος κομπλε δεν παυει να ειναι μαλακακος γιατι οσο να χει λιγο εξουσιολαγνος θα ειναι δεν γινεται.
λοιπον. Ο βλ***ης ειναι πραγματικα ***** τα παιδια, θα το δειτε και μονοι σας. Αρρωστος αεκτζης επισης. Ο παρ*****ας ειναι ψιλο ιστοριας και κατα συνεπεια ψιλο εως αρκετα ***** αλλα ειναι ανθρωπος μαγκας και ανεξαρτητος και οχι κανα μαμοθρεφτο οπως αλλοι οποτε τον παραδεχομαι.
ο ανα********λος τρελο παληκαρακι, ιδια συνομωταξια με β****η: Ρ
ο ζ***ς, νταξει αδιαφορος ουτε κρυο ουτε ζεστη αλλα φλωρος. Την bmw του την πληρωσε ο μπαμπας, να το ξερετε. Ο βα*****ου, ενα ανθρωπακι μιση μεριδα που στο παιζει ιστοριας, κλασσικη περιπτωση αμοιβαδας. Ο παπ********ου, ο ορισμος του γιωτομπαλου. Το παιδι που ετρωγε σφαλιαρες στο σχολειο και αποφασιζει να βγαλει τα απωθημενα του σε ανθρωπους περαστικους απ το στρατο για ενα χρονο. Και ριχνει και καμπανες κιολας ο σκατοφλωρος.
γενικα τα πραγματα ειναι σκατα στη καλαματα να μην λεμε ψεμματα. Οσοι ηταν στο 2ο ταγμα τα ξερουνε αυτα. Πιο μαυρο δεν γινεται το στρατοπεδο. Φροντιστε να φερετε τις μουσικες σας, τα γουατς απ για φιλους κ κοπελα και να αναπτυξετε αλληλεγγυη μεταξυ σας οι φανταροι γιατι οσοι πατε 2ο ταγμα πιθανως να την ακουσετε ασχημα.
μην αφησετε κανεναν να σας ξεφτιλισει και βγειτε παραπονουμενοι οταν νοιωσετε οτι αδικειστε με το οτιδηποτε. Μη κολωσετε για τιποτα. Αν ειστε τσαμπουκαδες και μαγκες στα ορια των δικαιωματων που σας επιτρεπει ο θλιβερος ελληνικος στρατος δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα. Και γραφτε στ'***** σας τους συναδελφους σας που πιθανον να σας πουν ''ελα μωρε αστο τωρα'' η ''τι κανεις ρε, θες να την πληρωσουμε ολοι; ''. Μην επιτρεψετε κανενα να σας ξεφτιλισει.
καλη τυχη γιατι σε ενα στρατοπεδο με τοσους σκατοψυχους την χρειαζεστε.
εγω αυτη τη στιγμη που αναπνευω αερα νησιου αισθανομαι αλλος ανθρωπος... Θα το καταλαβετε οταν φυγετε απο το κωλο ΚΕΔΒ
καλη τυχη μαγκες
το ΚΕΔΒ μπορεις να το χαρακτηρισεις ως κατασκηνωση εαν ησουν στο 1 πρωτο ταγμα η σαν κολαση εαν ησουν στο 2 ταγμα και ειδικα στο τριτο λοχο.
για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ο μεγαλυτερος υπανθρωπος που κυκλοφορει εκει μεσα ειναι ενα μια αμοιβαδα με το ονομα κοντοπυργιας ο οποιος ειναι και διοικητης του 2ου ταγματος.
αυτος λοιπον ειναι ενα κομπλεξικο ανθρωπαριο το οποιο θελει να το χαιρετας κλαρινο ακομα και αν το αμαξι του ειναι στα 200 μετρα και σε πλησιαζει. Ο πειραγμενος μοιραζει καμπανες ετσι, γιατι εξυσες τη μυτη σου στην αναφορα και τετοια αλλα ωραια παρομοια. Μαλιστα για αυτον κυκλοφορει η φημη οτι εφαγε στερηση βαθμου επειδη φανταρος ειχε αυτοκτονησει οταν ηταν διοικητης σε καποιο αλλο στρατοπεδο.
σας το ξαναλεω να το εμπεδωσετε: Ειναι ενα εμετικο ανθρωπαριο, σκατοψυχο γλυκαμενο απο την εξουσια που του προσφερει το σιχαμενο επαγγελμα του και καλυτερα οσο μπορειτε να μενετε μακρια του. Εκτος αν τον πετυχετε πουθενα εκτος στρατοπεδου, σε καποια αλλη πολη πολη ισως οποτε σπαστε του ποδια του αλητη.
απο κει και περα. Το στρατοπεδο ειναι ανηφορα κατηφορα θα βριζετε πολλες χριστοπαναγιες καθα φορα που εχετε φρουρες κτλ να το ξερετε απο τωρα. Επισης θα φατε τρελο χωσιμο γιατι συμφωνα με τη λογικη του στρατοπεδου δεν πρεπει να καθεται κανενας φανταρος ποτε μα ποτε οποτε σας βλεπω να τσαπιζετε ολο το στρατοπεδο.
οι ανθυπολοχαγοι σε γενικες γραμμες τωρα. Για να ξηγιομαστε κιολας. Αποψη μου ειναι οτι και ας ειναι ενας ανθυπολοχαγος κομπλε δεν παυει να ειναι μαλακακος γιατι οσο να χει λιγο εξουσιολαγνος θα ειναι δεν γινεται.
λοιπον. Ο βλ***ης ειναι πραγματικα ***** τα παιδια, θα το δειτε και μονοι σας. Αρρωστος αεκτζης επισης. Ο παρ*****ας ειναι ψιλο ιστοριας και κατα συνεπεια ψιλο εως αρκετα ***** αλλα ειναι ανθρωπος μαγκας και ανεξαρτητος και οχι κανα μαμοθρεφτο οπως αλλοι οποτε τον παραδεχομαι.
ο ανα********λος τρελο παληκαρακι, ιδια συνομωταξια με β****η: Ρ
ο ζ***ς, νταξει αδιαφορος ουτε κρυο ουτε ζεστη αλλα φλωρος. Την bmw του την πληρωσε ο μπαμπας, να το ξερετε. Ο βα*****ου, ενα ανθρωπακι μιση μεριδα που στο παιζει ιστοριας, κλασσικη περιπτωση αμοιβαδας. Ο παπ********ου, ο ορισμος του γιωτομπαλου. Το παιδι που ετρωγε σφαλιαρες στο σχολειο και αποφασιζει να βγαλει τα απωθημενα του σε ανθρωπους περαστικους απ το στρατο για ενα χρονο. Και ριχνει και καμπανες κιολας ο σκατοφλωρος.
γενικα τα πραγματα ειναι σκατα στη καλαματα να μην λεμε ψεμματα. Οσοι ηταν στο 2ο ταγμα τα ξερουνε αυτα. Πιο μαυρο δεν γινεται το στρατοπεδο. Φροντιστε να φερετε τις μουσικες σας, τα γουατς απ για φιλους κ κοπελα και να αναπτυξετε αλληλεγγυη μεταξυ σας οι φανταροι γιατι οσοι πατε 2ο ταγμα πιθανως να την ακουσετε ασχημα.
μην αφησετε κανεναν να σας ξεφτιλισει και βγειτε παραπονουμενοι οταν νοιωσετε οτι αδικειστε με το οτιδηποτε. Μη κολωσετε για τιποτα. Αν ειστε τσαμπουκαδες και μαγκες στα ορια των δικαιωματων που σας επιτρεπει ο θλιβερος ελληνικος στρατος δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα. Και γραφτε στ'***** σας τους συναδελφους σας που πιθανον να σας πουν ''ελα μωρε αστο τωρα'' η ''τι κανεις ρε, θες να την πληρωσουμε ολοι; ''. Μην επιτρεψετε κανενα να σας ξεφτιλισει.
καλη τυχη γιατι σε ενα στρατοπεδο με τοσους σκατοψυχους την χρειαζεστε.
εγω αυτη τη στιγμη που αναπνευω αερα νησιου αισθανομαι αλλος ανθρωπος... Θα το καταλαβετε οταν φυγετε απο το κωλο ΚΕΔΒ
καλη τυχη μαγκες
Φιλε μετρας τα λες ωραια και να φανταστεις ηθελα να παω εκει για καλυτερα απο το πεζικο που μου εχει ερθει. σε πιο νησακι εισαι τωρα;
Θα διαφωνισω μονο σε ενα πραγμα με τον προλαλλησαντα.
του Ζ***υ του ΕΙΧΕ παρει ο μπαμπας την BMW.
απο οτι εμαθα την τρακαρε την διελυσε και γελουσε κιολας!
το στρατοπεδο ηταν μαυρο αλλα ολοι οι ΔΒ στα στρατοπεδα δειχνουν να περναν καλα! Οποτε να σκεφτεστε και τους υπολοιπους μηνες θυτειας.
φυσικα τα παντα ειναι σχετικα απο τα ατομα, τις υπηρεσιες και κυριως τον διοικητη του καθε στρατοπεδου!
πχ στη βεροια που πηγε φιλος εχθες μεταθεση, την ωρα που περνουσε την πυλη του δωσαν και το G3 να κανει περιπολο, αντιθετα εμας μας διωξαν μεχρι την δευτερα (3+ μερες).
οποτε...
του Ζ***υ του ΕΙΧΕ παρει ο μπαμπας την BMW.
απο οτι εμαθα την τρακαρε την διελυσε και γελουσε κιολας!
το στρατοπεδο ηταν μαυρο αλλα ολοι οι ΔΒ στα στρατοπεδα δειχνουν να περναν καλα! Οποτε να σκεφτεστε και τους υπολοιπους μηνες θυτειας.
φυσικα τα παντα ειναι σχετικα απο τα ατομα, τις υπηρεσιες και κυριως τον διοικητη του καθε στρατοπεδου!
πχ στη βεροια που πηγε φιλος εχθες μεταθεση, την ωρα που περνουσε την πυλη του δωσαν και το G3 να κανει περιπολο, αντιθετα εμας μας διωξαν μεχρι την δευτερα (3+ μερες).
οποτε...
Ειμαι ψυχολογος και ερχομαι στην καλαματα στις διαβιβασεις. πως ειναι τα πραματα εκει για τους γιατρους; Ξερεις κανεισ;
Παιδιά που ακριβώς είναι το στρατόπεδο διαβιβάσεων στην Καλαμάτα; Δηλαδή που θα πω τον ταξιτζή να με πάει, σε ποιο μέρος; Περιοχή, διέυθυνση, κάτι;
Δεν χρειαζονται και πολλα να πεις. Πες του να σε παει στο κεντρο διαβιβασεων. Πιστεψε με ΟΛΟΙ οι ταριφες στην καλαματα ξερουν που ειναι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Θα παει κανεις καλαματα στο κεβδ; β ΕΣΣΟ 2009 και ποσες μερες θα κατσουμε 26 μερες; και μετα αν παμε για ΥΕΑ φευγουμε για χαιδαρι;
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει για καποιον να παει ΥΕΑ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες