Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

Συγνώμη το ακριβώς από πάνω μήνυμα δεν σε καλύπτει;
Άβαταρ μέλους
Αετός ЭЄ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Αετός ЭЄ »

Σαφώς, απλώς ρώτησα μήπως ξέρει κάποιος αν γίνονται και ειδικές εξετάσεις (ίσως και για ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων).
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικές όχι, αλλά το θέμα είναι ότι απαγορεύεται να παίρνεις χάπια στις ειδικές δυνάμεις, αν γίνει τίποτα και το ανακαλύψουν θα έχεις τρεχάματα για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος, αν θέλεις να μπλέξεις με στρατοδικεία ρίσκαρε το
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Αετός ЭЄ έγραψε:Σαφώς, απλώς ρώτησα μήπως ξέρει κάποιος αν γίνονται και ειδικές εξετάσεις (ίσως και για ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων).

Για ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις περνάς απο 11 γιατρούς-ειδικότητες εαν επιλεγείς για να περάσεις το σχολείο. Εκεί δεν κρύβεις εύκολα Πράματα αλλά και δεν πρέπει γιατί στο σχολείο που θα περάσεις για να γίνεις καταδρομέας θα σου βγούν ολα. Θα υπάρχουν και μέρες που δε θα προλαβαίνεις να πάρεις χάπι αν το παίρνεις συγκεκριμένες ώρες ή δε θα έχεις νερό για να το πάρεις.

Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
Αετός ЭЄ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Αετός ЭЄ »

Dea_Lok έγραψε: Για ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις περνάς απο 11 γιατρούς-ειδικότητες εαν επιλεγείς για να περάσεις το σχολείο. Εκεί δεν κρύβεις εύκολα Πράματα αλλά και δεν πρέπει γιατί στο σχολείο που θα περάσεις για να γίνεις καταδρομέας θα σου βγούν ολα. Θα υπάρχουν και μέρες που δε θα προλαβαίνεις να πάρεις χάπι αν το παίρνεις συγκεκριμένες ώρες ή δε θα έχεις νερό για να το πάρεις.

Συγκεκριμένα δεν έχω ωράριο, το χαπάκι είναι 0,5 εκατοστά και δεν υπάρχει πρόβλημα αν δε το πάρω μία μέρα. Ξέρει κανείς αν εκεί ψάχνουν τα πράγματα;(στην μονάδα δηλαδή) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
Tgs

Δημοσίευση από Tgs »

Χαιρετώ σας. Λοιπόν, έχω χοληστερίνη, κάτι που δεν με εμποδίζει στην εκτέλεση καμίας άσκησης. Απλώς παίρνω ένα φάρμακο. Τί Ι λέτε να με βγάλουν; Σημειώνω ότι αθλούμε κανονικά κτλ κτλ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Το έχουμε ξανά γράψει, λήψη φαρμάκων και ειδικές δυνάμεις δεν γίνεται.
wannabe

Δημοσίευση από wannabe »

Παίδες μπαίνω με την εσσο του Γενάρη. Θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις (σπάρτη παρουσιαζομαι) αλλά έχω 6 βαθμούς μυωπία. Διάβασα σε άλλο thread ότι τα γυαλιά επιτρέπονται κανονικά στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν την γλυτώσω στο κέντρο εκπαίδευσης και με γράψουν Ι1, παίζει να με ξαναεξετάσουνε κατά την διάρκεια της θητείας Στις ειδικές δυνάμεις ;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

wannabe έγραψε:Παίδες μπαίνω με την εσσο του Γενάρη. Θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις (σπάρτη παρουσιαζομαι) αλλά έχω 6 βαθμούς μυωπία. Διάβασα σε άλλο thread ότι τα γυαλιά επιτρέπονται κανονικά στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν την γλυτώσω στο κέντρο εκπαίδευσης και με γράψουν Ι1, παίζει να με ξαναεξετάσουνε κατά την διάρκεια της θητείας Στις ειδικές δυνάμεις ;

Καταρχήν καλή θητεία να έχεις. Για την τάχιστη εξυπηρέτηση σου, μπορείς να βοηθηθείς απο το ξεχωριστό θέμα που έχουμε στο forum

Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις

Εξετάζεστε την 2η μέρα της θητείας στο κέντρο σας, και δεν επανεξετάζεστε παρα μόνο εαν προκύψει επιδείνωση της υγείας σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing

Eννοείται πως το σχετικό μήνυμα της ανώνυμης μητέρας διαγράφτηκε, όποιος χρειάζεται την βοήθεια του φόρουμ να μάθει να σέβεται και τους κανόνες, δεν έχουνε κάνει τόσες διασπάσεις τσάμπα, να μάθετε να ψάχνετε και όχι να στέλνετε όπου σας κατέβει γιατί έτσι αποφεύγουμε την διαδικασία να απαντάμε σε απορίες/ερωτήματα που έχουνε απαντηθεί η αποφεύγουμε την διαδικασία της διαγραφής των μηνυμάτων.
Άβαταρ μέλους
xrhstos63
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xrhstos63 »

Γεια σας Ειμαι 17 και περασα περιοδευον και δηλωσα καταδρομεας... Πριν 3 χρονια εκανα μια ενχειρηση βουβονοκυλης Αλλα τορα δεν εχο κανενα προβλημα, Ξερετε αν υπαρχυ περιπτωση να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις;Εικόνα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

xrhstos63 έγραψε:Γεια σας Ειμαι 17 και περασα περιοδευον και δηλωσα καταδρομεας... Πριν 3 χρονια εκανα μια ενχειρηση βουβονοκυλης Αλλα τορα δεν εχο κανενα προβλημα, Ξερετε αν υπαρχυ περιπτωση να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις;Εικόνα

Χρήστο καλησπέρα, και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Για την τάχιστη Εξυπηρέτηση Σου, σε ενημερώνω φίλε Χρήστο πως δια μέσω του μενού "αναζήτηση" μπορείς να βρείς το θέμα που θέλεις για προβλήματα υγείας. Γνωρίζω ότι σου απαντώ σε λάθος θέμα, όμως νιώθω καθήκον να σε κατευθύνω με την -όποια- βοήθεια μου.

Καταρχήν όταν έρθει η ώρα να κάνεις Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις Αρχικά θα εξεταστείς από την υγειονομική στρατιωτική επιτροπή και Γενικό Χειρούργο βάση ΦΕΚ Και ανάλογα του τι προβλέπεται θα σου αποδοθεί ή ανάλογη Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις .(Δες τους ανάλογους υπερσυνδέσμους).

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Avatar »

xrhstos63 έγραψε:Γεια σας Ειμαι 17 και περασα περιοδευον και δηλωσα καταδρομεας... Πριν 3 χρονια εκανα μια ενχειρηση βουβονοκυλης Αλλα τορα δεν εχο κανενα προβλημα, Ξερετε αν υπαρχυ περιπτωση να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις;Εικόνα

Αν δεν το πεις πολύ πιθανών να μην το καταλάβουν καν. Αν το πεις ή το καταλάβουν σίγουρα θα σε βγάλουν τουλάχιστον Ι2.
Για να μπεις στις ειδικές δυνάμεις πρέπει να είσαι ικανός Ι1, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην το αναφέρεις καν αν το καταλάβουν δυστυχώς δεν θα πας στις ειδικές δυνάμεις...
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή είχες εξετίας αυτού (κάποιο πόνο κλπ) θα σου πρότεινα να μην πας καν ειδικές δυνάμεις μην πάθεις καμιά ζημιά
Τα λινκ του dn24 θα σε βοηθήσουν λίγο στο πρόβλημα σου, ειδικά στο ΦΕΚ έχει όλες τις περιπτώσεις. Καλό ψάξιμο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrhstos63
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xrhstos63 »

Αν και παιζω κανονικα ποδοσφερο και γυμναστηριο παω γενικα ολα νορμαλ... Αλλα σκευτικα καλιτερα να μη το ρησκαρο γιατι ισως υπαρχι καποια πολυ απαιτιτικι ασκηση με κιλα και ισος να μου βγει καποιο προβλημα, αν με καλεσουν στο πευκο 8α ειναι ευκολο να ορκιστο και να μπω μετα σε καποιο ταγμα πεζικου;
Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tweeeety »

Ναι ούτως η άλλως όταν θα αναφέρεις το το θέμα σου θα σε κόψουν απο Ειδικές Δυνάμεις και θα πας κανονικά σε μονάδα πεζικού μετά την ορκομωσία...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες