Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ποτε πιστευετε αθληματα παιδια; Και μετα απο ποσο καιρο θα ξεκινησει λετε η εκπαιδευση; Δεν βγαινει πολυ το χρονοδιαγραμμα για αχρες καλοκαιριου να ειμαστε στην υπηρεσια
Επισκέπτης

Ρε παιδιά με την δημοτική τι γίνεται; Άκρα του τάφου σιωπή.
Ελέγχουν τις ενστάσεις ακόμα;
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Με τα δεδομένα π έχουμε από τον ΑΣΕΠ λόγο τις αποκλειστικότητας π έχει και δν πιέζει κανένα υπουργείο ή προκυρήξη έχει πολύ μέλλον ακόμα
Επισκέπτης

Panagouleassssss94 έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 11:39 am Με τα δεδομένα π έχουμε από τον ΑΣΕΠ λόγο τις αποκλειστικότητας π έχει και δν πιέζει κανένα υπουργείο ή προκυρήξη έχει πολύ μέλλον ακόμα
Γαργάλησέ τα με λίγα λόγια. Απαράδεκτο…
Επισκέπτης

Αθληματα ποτε να υπολογιζουμε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ

Σήμερα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ πίνακας με εξακόσιους είκοσι τέσσερις (624) υποψηφίους/ες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων οχτώ (208) θέσεων στη Δημοτική Αστυνομία, οι οποίοι/ες καλούνται να υποβληθούν σε Υγειονομικές Εξετάσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη 1Κ/2024 (ΦΕΚ 8/22-02-2024 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

https://info.asep.gr/node/75863
Επισκέπτης

Άντε να δούμε με τις άλλες κατηγορίες τι θα γίνει.
Επισκέπτης

Ρε παιδιά πως γίνεται στους επιλαχόντες ΠΕ σήμερα Δημοτική Αστυνομία να έχω μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτούς που έχουν καλέσει και εμένα να μην με έχουν καλέσει...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 2:16 pm Ρε παιδιά πως γίνεται στους επιλαχόντες ΠΕ σήμερα Δημοτική Αστυνομία να έχω μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτούς που έχουν καλέσει και εμένα να μην με έχουν καλέσει...
Αν καταλάβεις σφύρα μου... Θα λένε ότι είναι ειδικές κατηγορίες κτλπ. Ή ότι και καλά μετά τις ενστάσεις ανέβηκαν σε μόρια. Εγώ προσωπικά είδα άτομα που κάλεσαν για υγειονομικά και μερικοί ήταν 1000+++ θέσεις πιο κάτω στον πίνακα τον προσωρινών από εμένα (που δεν με κάλεσαν) και μετά τις ενστάσεις είναι μέσα στους 624. Δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 3:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 2:16 pm Ρε παιδιά πως γίνεται στους επιλαχόντες ΠΕ σήμερα Δημοτική Αστυνομία να έχω μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτούς που έχουν καλέσει και εμένα να μην με έχουν καλέσει...
Αν καταλάβεις σφύρα μου... Θα λένε ότι είναι ειδικές κατηγορίες κτλπ. Ή ότι και καλά μετά τις ενστάσεις ανέβηκαν σε μόρια. Εγώ προσωπικά είδα άτομα που κάλεσαν για υγειονομικά και μερικοί ήταν 1000+++ θέσεις πιο κάτω στον πίνακα τον προσωρινών από εμένα (που δεν με κάλεσαν) και μετά τις ενστάσεις είναι μέσα στους 624. Δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Ας παρουμε τηλεφωνα στον ΑΣΕΠ για να καταλάβουμε τι γίνεται... Τι να πώ γελοία πράγματα είναι αυτά...
Locksmith

Δημοσίευση από Locksmith »

Πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκήρυξη ΑΣΕΠ Ε?
Επισκέπτης

Locksmith έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 6:54 pm Πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκήρυξη ΑΣΕΠ Ε;
Γιατί το λες αυτό; ... Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις πως γίνεται εφόσον έχω δηλώσει όλες τις περιοχές να ζητάνε τώρα επιλαχόντες με λιγότερη βαθμολογία από εμένα στους τελικούς πίνακες?
Επισκέπτης

Locksmith έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 6:54 pm Πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκήρυξη ΑΣΕΠ Ε;
Διαφώτισέ μας τότε εμάς τους "πρωτάρηδες" παλιέ...
Επισκέπτης

Για κατατοπιστε μας λίγο ουσιαστικά καταβάζεις από τον ΑΣΕΠ την καρτέλα με τα υγειονομικά και μετά πας γιατρούς παίρνεις τις σφραγίδες και μετά το περνάς στον ΑΣΕΠ με μορφή Pdf?
Επισκέπτης

Όσοι είμαστε ΔΕ μπορούμε να περάσουμε γιατρούς από τώρα ή αν οι εξετάσεις έχουν απόσταση μεγάλο χρονικό διάστημα θα χρειάζονται φρέσκες δηλαδή πρόσφατες?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες