Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Ποτε πιστευετε αθληματα παιδια; Και μετα απο ποσο καιρο θα ξεκινησει λετε η εκπαιδευση; Δεν βγαινει πολυ το χρονοδιαγραμμα για αχρες καλοκαιριου να ειμαστε στην υπηρεσια
Ρε παιδιά με την δημοτική τι γίνεται; Άκρα του τάφου σιωπή.
Ελέγχουν τις ενστάσεις ακόμα;
Ελέγχουν τις ενστάσεις ακόμα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Με τα δεδομένα π έχουμε από τον ΑΣΕΠ λόγο τις αποκλειστικότητας π έχει και δν πιέζει κανένα υπουργείο ή προκυρήξη έχει πολύ μέλλον ακόμα
Γαργάλησέ τα με λίγα λόγια. Απαράδεκτο…Panagouleassssss94 έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 11:39 am Με τα δεδομένα π έχουμε από τον ΑΣΕΠ λόγο τις αποκλειστικότητας π έχει και δν πιέζει κανένα υπουργείο ή προκυρήξη έχει πολύ μέλλον ακόμα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ
Σήμερα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ πίνακας με εξακόσιους είκοσι τέσσερις (624) υποψηφίους/ες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων οχτώ (208) θέσεων στη Δημοτική Αστυνομία, οι οποίοι/ες καλούνται να υποβληθούν σε Υγειονομικές Εξετάσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη 1Κ/2024 (ΦΕΚ 8/22-02-2024 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).
https://info.asep.gr/node/75863
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ
Σήμερα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ πίνακας με εξακόσιους είκοσι τέσσερις (624) υποψηφίους/ες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων οχτώ (208) θέσεων στη Δημοτική Αστυνομία, οι οποίοι/ες καλούνται να υποβληθούν σε Υγειονομικές Εξετάσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη 1Κ/2024 (ΦΕΚ 8/22-02-2024 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).
https://info.asep.gr/node/75863
Άντε να δούμε με τις άλλες κατηγορίες τι θα γίνει.
Ρε παιδιά πως γίνεται στους επιλαχόντες ΠΕ σήμερα Δημοτική Αστυνομία να έχω μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτούς που έχουν καλέσει και εμένα να μην με έχουν καλέσει...
Αν καταλάβεις σφύρα μου... Θα λένε ότι είναι ειδικές κατηγορίες κτλπ. Ή ότι και καλά μετά τις ενστάσεις ανέβηκαν σε μόρια. Εγώ προσωπικά είδα άτομα που κάλεσαν για υγειονομικά και μερικοί ήταν 1000+++ θέσεις πιο κάτω στον πίνακα τον προσωρινών από εμένα (που δεν με κάλεσαν) και μετά τις ενστάσεις είναι μέσα στους 624. Δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Ας παρουμε τηλεφωνα στον ΑΣΕΠ για να καταλάβουμε τι γίνεται... Τι να πώ γελοία πράγματα είναι αυτά...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 3:57 pmΑν καταλάβεις σφύρα μου... Θα λένε ότι είναι ειδικές κατηγορίες κτλπ. Ή ότι και καλά μετά τις ενστάσεις ανέβηκαν σε μόρια. Εγώ προσωπικά είδα άτομα που κάλεσαν για υγειονομικά και μερικοί ήταν 1000+++ θέσεις πιο κάτω στον πίνακα τον προσωρινών από εμένα (που δεν με κάλεσαν) και μετά τις ενστάσεις είναι μέσα στους 624. Δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκήρυξη ΑΣΕΠ Ε?
Για κατατοπιστε μας λίγο ουσιαστικά καταβάζεις από τον ΑΣΕΠ την καρτέλα με τα υγειονομικά και μετά πας γιατρούς παίρνεις τις σφραγίδες και μετά το περνάς στον ΑΣΕΠ με μορφή Pdf?
Όσοι είμαστε ΔΕ μπορούμε να περάσουμε γιατρούς από τώρα ή αν οι εξετάσεις έχουν απόσταση μεγάλο χρονικό διάστημα θα χρειάζονται φρέσκες δηλαδή πρόσφατες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες