Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 63

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από niasimas »

Μοιράζει προσλήψεις ο ψηλός, λες και είναι στραγάλια! Έρχονται εκλογές. Να δούμε αν θα μείνει κιόλας, εκεί που είναι, φέτος.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν κρατηθηκε ειπε 2 φορες εθελοντισμος. Και μας μας εθελοντες μας μας
Επισκέπτης

Ναι μεν λεει θα παρει νεους 2500 εποχικους με ορια ηλικικα 40 μαχιμους 50 οδηγους αλλα δε λεει οτι δεν εχουν μελλον και οτι μετα τις 5 αντιπυρρικες θα τους ξανακανει προκυρηξη και οποιος εχει τα ορια ηλικιας θα κανει τα χαρτια του. Και η παπατζα με την δεξαμενη που λενε και ξανα λενε ναι μεν πηρε απο κει εποχικους και τους εκανε εμοδε με μορια και αθληματα αλλα με ορια ηλικιας τα 31 και 35 ετη. Τα ψιλα γραμματα λοιπον ειναι που δεν προκειτε να τα πουνε ειναι κανενα μελλον για τους ανω των 35 και τα κενα που εχει η πυροσβεστικη πλεον θα τα καλυπτουν απτις πανελληνιες. Οι μοναδες εμοδε σταματανε στις 20. Καμια παραπανω πλεον, καλυπτουν ολη την Ελλαδα. Η εποχικοτητα εχει γινει οτι ο εθελοντισμος απλα ενα χομπι να περνας την ωρα σου οπως οι εθελοντες. Ατομα που κοπηκαν στην αστυνομια γιατι δεν εκατσαν να διαβασουν να βγαλουν βαθμους και βρηκαν ευκαιρια τον εθελοντισμο της πυροσβεστικης να το παιξουν εξουσια και τα σχετικα που κανουν στα σοσιαλ και εξω ολη την ωρα
Επισκέπτης

Ρε δεν βλέπετε τώρα την χειμώνα που οι βάρδιες στους σταθμούς στην επαρχία είναι 5-6 άτομα και όσο πάνε λιγοστεύουν; Κόσμο κάποια στιγμή θα πάρει είτε με αυτή τη κυβέρνηση είτε με άλλη. Το θέμα είναι να μη θρηνήσουμε θύματα το καλοκαίρι επειδή δεν θα υπάρχουν πυροσβέστες. Μη σας φανεί περίεργο οι 2500 εποχικοί να γίνουν 3000+ άτομα μήπως κλείσουν καμία τρύπα. Τώρα για το ηλικιακό σωστά το λέει ο φίλος πιο πάνω ότι αν είσαι 35+ δεν αξίζει δηλαδή ο άλλος που είναι 38-40 χρονών θα αφήσει τη δουλειά του για να πάει να γίνει εποχικός για 6 μήνες; Το θέμα είναι να το καταλάβουν και οι ίδιοι και να μην ακούν φουμαρα του καθενός για μονιμοποίηση όπως έκαναν στους προηγούμενους εποχικούς που τους έταζαν ΠΠΥ και έμειναν με τη 5ετια στο χέρι.
Επισκέπτης

Ποτε θα βγει η προκηρυξη;
Επισκέπτης

Τυράκι ρίχνουν για να τσιμπήσουν κορόιδα όπως οβα χάχα πού έπαιζε διαφήμιση μέχρι και στην τηλεόραση. Βλέπω να παίζει διαφήμιση θέλεις να έχεις σίγουρη δουλειά για 6 καλοκαίρια; Και μετά 3 μήνες ταμείο; Έλα εποχικος
Επισκέπτης

Κάποιοι είναι εθελοντές χρόνια μπας και μπούνε εποχικοί. Και μετά θά έρχεται ένας πολίτης και θά τους τρώει την θέση μόνιμου.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω τελειώσει δεα στο στρατό και έχω απολυτήριο δεα με ι2 λόγω δυσχρωματοχιας θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά μου ή όχι ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 31, 2025 8:14 pm Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω τελειώσει δεα στο στρατό και έχω απολυτήριο δεα με ι2 λόγω δυσχρωματοχιας θα μπορέσω να κάνω τα χαρτιά μου ή όχι ;
Αντιγράφω από την προκήρυξη των εποχικών πυροσβεστών του 2020:

Να έχουν εκπληρώσει οι άνδρες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις,να είναι ικανοί Κατηγορίας Ι1 ή να έχουν
απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό, αποβληθεί ή απολυθεί από τις
Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και Δημόσια Υπηρεσία για λόγους πειθαρχικούς ή υγείας.

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... 32de224b60
Dimiya

Δημοσίευση από Dimiya »

DYK κάποιο νέο για την προκήρυξη έχουμε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι φίλε μου. Σε κανένα δίμηνο - τρίμηνο να την περιμένεις.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από niasimas »

Περιμένετε να δούμε αν θα φύγει ο Κικίλιας, με τον ανασχηματισμό, που λένε ότι θα γίνει. Όχι ότι θα αλλάξει και τίποτα ουσιαστικό.
Επισκέπτης

Προκήρυξη θα βγει ότι και να γίνει.
Επισκέπτης

Μαζί θ βγουν οι προκηρύξεις ΕΜΟΔΕ και εποχικοί μετά τις 14/2
Dimiya

Δημοσίευση από Dimiya »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 03, 2025 12:51 pm Μαζί θ βγουν οι προκηρύξεις ΕΜΟΔΕ και εποχικοί μετά τις 14/2
Καλησπέρα ειναι σίγουρο αυτό;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες