Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Ισχύει! Λοιπόν 1500 αιτήσεις περίπου μέχρι σήμερα! Εχει κανείς άποψη για το που κειμένεται η βάση έως τώρα?
Επισκέπτης

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

1500 αιτήσεις μου φαίνονται πολύ λίγες αν σκεφτείς ότι είμαστε ήδη στη μισή προθεσμία για κατάθεση αιτήσεων. Περίμενα να γίνει χαμός από αιτήσεις αφού πολλοί περίμεναν προκήρυξη στη πυροσβεστική
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 22, 2023 6:51 am 1500 αιτήσεις μου φαίνονται πολύ λίγες αν σκεφτείς ότι είμαστε ήδη στη μισή προθεσμία για κατάθεση αιτήσεων. Περίμενα να γίνει χαμός από αιτήσεις αφού πολλοί περίμεναν προκήρυξη στη πυροσβεστική
Δεν έχουμε όλοι λεφτά φίλε για ξεσπιτωμα!
Ναι στην πυροσβεστική περιμέναμε όχι στην εμοδε για νησιά!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Μονο 1500;
Προβλεπω να πεφτει χαμηλα η βαση και να εχουν ελπιδες κ πολιτες.

Ο ελληνας θελει δημοσιο 200μ απ το σπιτι του να μην δουλευει κ να πηγαινει το πολυ μεχρι το atm να τα παντελονιαζει, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

KYNHGOS έγραψε: Παρ Δεκ 22, 2023 10:51 am Μονο 1500;
Προβλεπω να πεφτει χαμηλα η βαση και να εχουν ελπιδες κ πολιτες.

Ο ελληνας θελει δημοσιο 200μ απ το σπιτι του να μην δουλευει κ να πηγαινει το πολυ μεχρι το atm να τα παντελονιαζει, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Χαχαχαχ ακριβώς αυτό!
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Που κυμαίνεται η βάση αυτή τι στιγμή γνωρίζει κάποιος;
Arta

Δημοσίευση από Arta »

Καλησπέρα ομάδα 2614 αιτήσεις έχει ως τώρα που έκανα και εγώ
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Καλησπέρα παιδιά, καλή επιτυχία σε όλους! Για πείτε, να κάνουμε ένα update για εκτίμηση βάσης. Εγώ θεωρώ 1400 μόρια ο τελευταίος, πως σας ακούγεται;.Papaki ο πρώτος λογικά θα καβαλήσει τα 3000 μόρια, με αλεξίπτωτα, πέντε αντιπυρικές και δίπλωμα... Δεν συζητάω να είναι πολύτεκνος κτλ... Αλλά νομίζω πιο πολύ μας νοιάζει ο τελευταίος παρά ο πρώτος...
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Ο πρώτος θα έχει πάνω από 4000 γνωρίζω πολύ καλά τι λέω θα το δείτε και εσείς βέβαια όσο για την βάση 1800-2000
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Dikasti αυτό είπες ότι ο τελευταίος θα μπει με 1400 με πια λογική το λες ; Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Το λέω γιατί πέρσι δήλωσαν συμμετοχή 680 εποχικοί πυροσβέστες στην ΕΜΟΔΕ. Μπήκαν 440, έμειναν εκτός 240. Οι 240 πως έγιναν 1400 ρε παιδιά; Στην ουσία προστέθηκαν μόνο όσοι είναι 33-35 ετών και τα παιδιά που μπήκαν το 22 και το 23 ως εποχικοί! Πως γίνεται αυτοί να είναι 1200 άτομα σχεδόν; Και δεν σχολιάζω καν ότι πολλοί δεν θα δηλώσουν ή δεν θα περάσουν αθλήματα κτλ.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Ο 1ος μάγκες θα έχει 70000. Είναι ένας παλιό εποχικος με 13 αντιπυρικές κάπου εκει. Από εκεί κ πέρα 1900 τ βλέπω εγώ ή βάση. Και αν είναι κανονικά τ αθλήματα θα πάει πολύ πιο κάτω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες