Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Re: Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Τεχνικός όπλων πυροβολων υπάρχουν ελπίδες να μπουν αρκετοι επιλαχοντες γιατί υπάρχουν αντίστοιχες ειδικότητες και στα άλλα σώματα... Με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι επιτυχόντες στο ΠΝ θα πάνε στα άλλα σώματα... Τώρα στις υγειονομικές ειδικότητες δε νομίζω να υπάρχουν πολλές ελπίδες να καλέσουν επιλαχοντες. Ίσως 1ος ή και 2ος επιλαχών... Το ίδιο ισχύει και για τους διαχειριστές δε νομίζω ότι θα πάρουν πολλούς επιλαχοντες...
Μακάρι φίλε 3η χρόνια φέτοςgxmam έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 9:57 am Τεχνικός όπλων πυροβολων υπάρχουν ελπίδες να μπουν αρκετοι επιλαχοντες γιατί υπάρχουν αντίστοιχες ειδικότητες και στα άλλα σώματα... Με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι επιτυχόντες στο ΠΝ θα πάνε στα άλλα σώματα... Τώρα στις υγειονομικές ειδικότητες δε νομίζω να υπάρχουν πολλές ελπίδες να καλέσουν επιλαχοντες. Ίσως 1ος ή και 2ος επιλαχών... Το ίδιο ισχύει και για τους διαχειριστές δε νομίζω ότι θα πάρουν πολλούς επιλαχοντες...
Ε άλλαξε και εσύ ειδικότητα... Βαλε και καμμια αλλη... 

Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι έκανα βλακεία δεν δήλωσα δεύτερη ειδικότητα.
Μακαρι να ορκιστουμε μέχρι τα Χριστούγεννα δε λέει να τα περάσουμε μέσα στο κανελλοπουλο
Αντε να δούμε τι θα γίνει εγώ προσωπικά θα το κρύψω το κινητό δε παλεύεται χωρίς αυτό και θα το χω στα κρυφα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Καλή επιτυχία και καλή αρχή σε όλους, σήμερα μπήκε το πρώτο γκρουπ στον Κανελλόπουλο, αύριο οι τελευταίοι, εάν κάποιος έχει ενημέρωση για το οτιδήποτε θα μας βοηθούσε να γράφει εδώ
Καλή επιτυχία και καλή αρχή σε όλου αν μαθαίνετε νέα αν φεύγουν αν μενού και για μας τους επιλαχών αν έχουμε ακόμα κάποια ευκαιρία να μπούμε.
Απ ότι άκουσα 22 η 23 θα μας διώξουν για γιορτές και θα επιστρέψουμε 2 η 3 γεναρη και 11 ορκιζομαστε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Αν γίνετε να μας πει κάποιος πόσα άτομα είστε μέσα...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Πράγματι,22/12 λέγεται για άδεια και επιστροφή 4/1. Η ορκωμοσία 11/1/24. Κινητό επιτρέπεται μόνο παλαιάς τεχνολογίας χωρίς κάμερα. Οι επιλαχόντες που θα καλέσουν θα είναι αρκετοί γιατί ήταν πολλές οι απουσίες στην χθεσινή τουλάχιστον κατάταξη. Καλή τύχη στους επιλαχόντες εύχομαι λοιπόν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες