Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Πραγματικά μην ασχολείσαι με τον troll ... Μην δίνεις βάση σε αυτά που λέει. Εσύ καλά κάνεις και ρωτάς. Όσοι ξέρουν να απαντούν. Άλλωστε τι αυτό το λόγο υπάρχει το φόρουμ αυτό. Τώρα για το εάν κάποιος θέλει να ψαρέψει μόρια ή θέλει να μπει κάποιο ψέμα για να δει εάν μπορεί να περάσει ή όχι και να αποτρέψει κάποιους άλλους είναι άλλο θέμα. Το εάν λέει την αλήθεια θα φανεί στη συνέχεια όταν θα βγουν τα αποτελέσματα και θα δούμε αν θα είναι μέσα ή όχι. Και επειδή ξέρω τώρα ότι θα πεταχτεί ο Troll να πει κάποια μπηχτή πάλι σχετικά με τη νοημοσύνη μας.. Απλά αγνοήστε τον και συνεχίστε το μέχρι κάποιος να απαντήσει με το σωστό και όμορφο τρόπο που αξίζει μέσα σε αυτήν και σου ζήτηση
Ποτε θα βγει η προκυρηξη γνωρίζουμε πάνω κάτω?
-
- Επιλοχίας
Αρχές Φεβρουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου
Αυτό ειπώθηκε κάπου;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
Δεν εχω δει να έχει βγει κάποια ανακοίνωση εκτός και εαν στο έχουν πει απο κάπου
Η πλακα ειναι εδω μεσα οτι ο καθενας λεει οτι του κατεβει το 15 φεβρουαριου το οραματιστηκες; Εδω δεν ξερουν οι αρμοδιοι ξερεις εσυ; Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο...
-
- Επιλοχίας
Για να το λέω ίσως ξέρω κάτι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
ναι αλλά απο που; Γιατι δεν έχει βγει κάποια δημοσίευση ακόμα ούτε έχει βγει κάτι για αεροπορία και ναυτικό
Θα σου λεγα τι ξερεις αλλα τελος παντων αν εννοεις βυσμα δεν θα σουν εδω μεσα να κοβεις κινηση, επειδη υπαρχουν ατομα που οντως ξερουν μην παραπληροφορεις κοσμο αντε εδω μεσα ο καθενας εγινε και στρατηγος
-
- Επιλοχίας
Άκου πρώτον δεν θα πω την πηγή μου. Αλλά σκέψου ...
Έκτακτη κρίση αυτό σημαίνει προετοιμασία των εκπαιδευτων μας
Euaggelia123mcs έγραψε: Τετ Ιαν 25, 2023 7:38 pm Άκου πρώτον δεν θα πω την πηγή μου. Αλλά σκέψου ...
Οι εν λόγω προσλήψεις αναμένεται να γίνουν σταδιακά από την άνοιξη και θα έχουν ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο του 2023.
Αυτό το αναγράφεται σε όλα τα site που άνοιξη δεν είναι ο Φεβρουάριος σίγουρα. Εγώ πιστεύω Μάρτη όπως και οι άλλες... Λίγο το κακό!
Προσεχε κοριτσι μου τι λες και παραπληροφορεις τα παιδια, υποψηφιος δεν ειμαι κι ουτε θα σου πω τι ειμαι μην εκτιθεσε πισω μια οθονη γραφοντας αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα απο ραδιο αρβυλες και αγχωνεις τα παιδια που ισως ενδιαφεροντε αυτο σου λεω μονο... Οποιος εχει "πηγες" εγκυρες δεν γυρευει εδω πληροφοριες... Τελος Μαρτη υπολογιστε οσοι ενδιαφερεστε + την οποια παραταση δωσουν καλη δυναμη και μην ακουτε ραδιοαρβυλες παμε γερα
Τι πιστεύετε, θα γίνουν όλες Μάρτη ή όπως είπε ένα παιδί, θα πάνε σταδιακά μέχρι το φθινόπωρο;
Αν υπάρξουν εκλογές ίσως καθυστερήσει όπως αν θυμάμαι καλά έγινε με την προκήρυξη του 2010
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης